Божидар се бори с тежка болест – нека му дарим здраве!

За лечението на детето в чужбина са нужни $32 600
4 май 2017 16:00, Боряна Павлова
16

Така е изглеждал Божидар на рождения си ден на 4 януари тази година Снимка: Facebook

Не знам как точно да се обърна към всички, но ми трябва помощ... така се обръща към близки и непознати Стоян Пеев. Неговият брат е на 7 години.

Преди два месеца откриват агресивна форма на рак на гръбначния стълб на детето. За съжаление болестта се развива прекалено бързо и агресивно.

7-годишният Божидар е бил опериран в отделението по неврохирургия в столичната болница "Св. Иван Рилски". Уви, неуспешно. Ракът толкова бързо се развива, че в момента Божидар не може да ходи.

Семейството му открива надежда в турска клиника. Лекарите там им дават надежда за излекуването на Божидар.

"Лекуващият лекар в Турция препоръча отново спешна операция като даде добра прогноза за възстановяване, но както се досещате струва изключително скъпо. Само операцията е 32 650 долара, а химиотерапията и лъчетерапията в случай, че операцията се окаже успешна ще струват поне още толкова", разказва братът на момчето.

Семейството им не може да покрие само сумата за лечението на детето.

"Моля помогнете, ако не материално, дори едно споделяне може да свърши чудеса", завършва с надежда братът на Божидар

Как може да помогнете:

Банковата сметка за лечение:
IBAN: BG87 UNCR 7000 1522 9420 57 за дарения в български лева
Име: Божидар Тихомиров Кръстев
IBAN: BG97 UNCR 7000 1522 9420 71 за дарения в щатски долари
Name: Bozhidar Tihomirov Krastev
Paypal: t.kraste@gmail.com


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кучкарските защитни организации да се бръкнат в джоба и да помогнат на детето,те са пълни с пари
12
0
 
3
 
! Отговори
Цветомира Павлова преди 1 година
До Съмнително
ами, ако сте прочели, българските специалисти не са могли да се справят. В Турция лечението на рака е доста по-развито, а и е най-близката държава до нас. Дори и там, сумите за лечение са непосилни.
11
0
 
3
 
! Отговори
Цветомира Павлова преди 1 година
До Бясна
Тази история, за съжаление, не е лъжа. Познавам Стоян Пеев. Съзнавате ли, че с посаждане на съмнения, намалявате шанса за събиране на средства? Проверихте ли дарителската сметка, обадихте ли се в банката, за да ви дадат информация?
10
2
 
0
 
! Отговори
Таина преди 1 година
Това наи-вероятно е бъг на генетично ниво. Дано в бъдеще има технология която да предвижда такива неща преди плода да се роди. Аз не смятам да се размножавам. Лек ден
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако родителите и близките излязат на протест пред мин на здравеопазването ще ги подкрепя и ще даря - така нищо не давам .
8
5
 
2
 
! Отговори
Бясна преди 1 година
Искрено се надявам, че тази история е лъжа, защото страданието на всеки човек е нещастие, но ще си позволя да коментирам, че историята изглежда добре скалъпена лъжа като онези, с които карат бабите и дядовците да мятат пари през балконите ....
От къде научихте, че този "Стоян Пеев" се жалва напред назад? доказателства?!?!? И кой е той? Име? Презиме, Фамилия, нещо?!?!??!?!
Хвърляте пусто за празно - разказвате сълзлива история и обявявате банкови сметки.гаврите се със съчувствиетио на хората!!!!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да помолят Газпром или Лукойл.
6
0
 
2
 
! Отговори
Emigrant преди 1 година
Za balgarite pari niama ????
5
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Пуснете DMS номер
4
3
 
14
 
! Отговори
Съмнително преди 1 година
Тия турски клиники вече малко почнаха да ме карат да си мисля дали не се възползват от слабостта на хората. Те ли са най - големите специалисти че само те могат да го излекуват?
3
1
 
22
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Горкото дете! Дано Бог го пази и му помогне, защото тази нещастна държава, харчеща милиони за ислямските касапи, позиращи за 'сирийски бежанци', чиято единствена цел е нашето изтребване, а в същото време тази нещастна държава не иска да плати смешна сума за едно свое дете! Плюя те, жалка и заспала Българийо!
2
0
 
15
 
! Отговори
Фонда за лечение преди 1 година
на деца къде е ? Или са го отписали вече ?
1
0
 
25
 
! Отговори
zeus преди 1 година
Сещам се едно друго "българче" след като БХК орева всички медии за него замина да се лекува в чужбина с държавни пари, а за това дете няма. Ако се чудите какво е дискриминация, ами това е!