Политиците се самозабравиха... Слави тръгва към НС-то

Извървял всички законови стъпки, но желанието за власт било по-силно
Обновена: 4 май 2017 13:42 | 4 май 2017 13:15,
267
Политиците се самозабравиха... Слави тръгва към НС-то
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Българският политически елит се е самозабравил, а Слави Трифонов отива да търси правата си пред Парламента. Това става ясно от негово писмо до медиите.

"Срамувам се, че допуснахме да се получи така - шепа хора да се смятат за богоизбрани и да не се съобразяват със законния си началник – българския народ", пише Трифонов.

Още по темата

Той припомня отново, че 3,5 млн. българи са участвали на референдума, организиран от него и екипа му, като 2,5 млн. от тях са гласували с положителен отговор на зададените в него въпроси.

"Като един от тези хора, извървях всички законови стъпки, въпреки пречките, за да се приеме решението на гласувалите на референдума. Но явно желанието за власт е по-силно. И от морала, и от законите", пише Трифонов и допълва, че отива да търси правата си пред Парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
17
 
13
 
! Отговори
ПЛЕВЕНЧАНИН преди 6 години
Славчо, ходи пей на В. Левски, не си надскачай нивото! Предостаточен ти е стадиона, да не казвам незаслужен....
125
4
 
19
 
! Отговори
българка преди 6 години
За съжаление, никаква промяна в парламента - само празни приказки пак. Онова зомби Горанов каза, че нямало причина депутатите да си намалят заплатите - пари имало......... А за болните ни деца, за пенсионираните ни родители - няма ! Защо - ами нямало пари и икономически растеж. Като няма икономически растеж, защо заплатите на депутатите се актуализират на всеки 3 месеца ! Забележете - НА ВСЕКИ ТРИ МЕСЕЦА !!!
124
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Струва ми се че тук в чата е пълно с *** където барнали по някоя обществена поръчка направили гуша и тук ми разправят че бялото е черно ,е *** ща ва изям ве и вашия ред ще дойде въшльовци.
123
13
 
6
 
! Отговори
НИЕ ОТ ГЕРБ преди 6 години
НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ДА СЕ ХВЪРЛЯ СЯНКА ВЪРХУ УПРАВЛЕНИЕТО НИ.ВРЕМЕТО НА ИЗМИСЛЕНИТЕ ЛИЧНИ ПРОТЕСТИ СВЪРШИ. ВРЕМЕ Е ЗА ГРАДИВНИ ДЕЛА.
122
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, Какъв интерес има Слави Трифонов да разбунва гражданите и да насърчава хората да си търсят правата, това е без значение. Съзнателно или не, той Ви дава оръжието с което може да изметете *** от парламента , която ви направи най-бедни в Европа. Ако беше от статуквото, за какво му е да размътва тинята. Независимо, дали има изгода или не, той прави услуга на българския народ, да си търси правата. Все едно някой Ви посочва крадеца дето ви е откраднал портфейла, а вие се чудите защо???
121
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
откога чакаме някой да ни поведе................................. ВСЕ ОВЕНА ЧАКАТ, ДА ПОВЕДЕ СТАДОТО ОВЦИ. НАПРЕД - СЛЕД ОВЕНА!
120
13
 
13
 
! Отговори
Дур ба чожум преди 6 години
Абе дългуч смотан, не ти ли казаха, че резултатите от референдума НЕ са задължителни!
119
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе верно камерите от пред парламента не предават, явно верно става нещо :))) тираните са уплашени
118
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави още не излязъл от ЦУМ.
117
16
 
15
 
! Отговори
давай слави преди 6 години
давай слави, народа е с теб, откога чакаме някой да ни поведе
116
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИЩО НЕ СТАВА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА
115
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на медиите в България. Парламента да гори, оркестърът ще свири. Личи си, че в комунизъм са възпитани тез железни кадри!
114
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НО ЗА ТОЗИ ЛЕВЕНТ ТРЯБВА ВСЕ ПАК НЯКОЙ ДА ГЛАСУВА.ами ако е беден и няма кой да му даде пари за сватбата? АМИ АКО НА СВАТБАТА ПОПЪТ НЕ ДОЙДЕ, ЩОТО ГО ПОВИКАЛИ ДА СВЕТИ ВОДА НА ГЕРБ?
113
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаТи, преди за започнеш /ако въобще си започнал/ полов живот, имаще ли висока сексуална култура !?
112
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здраво медийно затъмнение, даже и лайф камерите пред народното събрание са блокирание, а е адски интересно, много голяма тумба стана вече
111
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Славчо, как ти се занимава като народа са пълни *** гласуват за референдума а сега си стоят вкъщи и се мишкарят,аз съм с теб да ги изтрием тия *** несретни ,тръгвам от работа и аз надолу към народното събрание .Евала Славчо нека пишат *** тук за теб защото са *** някъде държавно.еееее *** излизайте всички където сте гласували за референдума мишки умряли .
110
6
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 112Значи работиха ни *** пожарникари......Викаш ред е и Слави да ни работиЩо не разберете че Славка изпълнява политическа поръчка на задколисиетоИзползват неговата популярност.Нищо другоСлавка е достатъчно популярна и ако искаше да влезе в парламента отдавна да го е направил
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА....................хайде спрете да говорпите от името на народа, не сте упълномощени.може само от свое име.
108
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станой посочи ми един българин, който е милионер без да е политически обвързан. Един ми посочи? Един българин с български бизнес, който е тръгнал и сам, без урденеи поръчки, конкурси, застъонищество, рушвети е милионер. Няма такъв! Това е проблемът на България, че такива няма! Политиците направиха и невъзможното да няма такива! А който не го понесе замина...Ако си можещ, знаещ, прогресивен, съобразителен , ти си избягал през девет гори в десета вече...
107
1
 
5
 
! Отговори
ДО 106 преди 6 години
Ако някой е левент, може сам да се сложи на пангара. Не е нужно друг да раздухва колко му е голям тура.Става въпрос, да се доверим на интелекта/инстинкта на момата, а не на мнението на родата ! Не е задължително родата да и прави списъка от кандидати.Щото тура ще го ползва момата а сеира е за родата !