Без Рашидов и Бъчварова: Харесва ли ви кабинетът "Борисов 3"?

Всеки трети иска да види действия, преди да дава оценки
12 май 2017 18:00, Красимир Ангелов
87
Без Рашидов и Бъчварова: Харесва ли ви кабинетът "Борисов 3"?
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Част от емблематичните министри в кабинета "Борисов 2" не станаха част от новия кабинет на ГЕРБ и Обединените патриоти.

Румяна Бъчварова, Вежди Рашидов, Десислава Танева и Ивелина Василева вече не са министри, а Лиляна Павлова смени ресора и вместо за регионалното развитие, сега ще отговаря за председателството ни на ЕС.

Харесва ли ви кабинетът в този му състав? С този въпрос екипът на Dnes.bg се обърна към своите читатели в традиционната ни анкета, в която участие взеха точно 2268 души.

Оказа се, че 46% от читателите не откриват особен експертен потенциал в този състав на кабинета. Точно на обратното мнение са 12% от анкетираните, според които правителството в този си състав има много възможности.

Почти всеки трети пък (30%) иска първо да види действията на кабинета "Борисов 3" и едва след това да му дават оценки.

Други 4% пък смятат, че кабинетът е добър, но ще им липсват някои от досегашните министри.

Какво значение имат министрите? Важен е премиерът!, пък е отговорът на 3% от читателите, според които най-важното е кой стои начело на правителството, а не толкова персоналния му състав.

Не липсват и любителите на лятото, които признават, че не се вълнуват особено от темата с правителството, защото идва любимият им сезон. Точно това са заявили и 5% от участниците в анкетата ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
47
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименНинова, ще е новият мин. председател на РБ, след има-няма и година, а твоят любим ***, ще го пратим да покаже нагледно как се копат картофи, от А (т.е. правене на браздата с мотиката) до Я ( заравянето на реда) и т.н., и ако лъже, влиза в панделата за манипулация на общественото мнение;)))
26
2
 
35
 
! Отговори
kundur преди 6 години
Кундурджии!!! Кундурджии!!! КУНДуРДЖИИ!!! Кундурджии!!! Кундурджии!!!Знаете ли какво е кундурджия, а???И кой е най-големия кундурджия, а?ПОЗНАЙТЕ де!!!
25
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще го питам аз Борисов 3 есента когато дойдат сметките за ток и парно, за водата. Хората няма да издържат и ще видите как ще изметат дебелият, крадлив и ужасно *** Чичка. Как ще се крие като плъх защото от неговите кражби сме първи по бедност и последни по стандарт. Гробарчета, къде ще се криете тогава? Вие сте съучастници в разрухата и няма да ви се размине. Всички ви знаят.
24
2
 
45
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Да им дадем асен и категоричен отговор, за всеки случай, за да няма колебания в анкетата: "СМЪРТ НА ГЕРБ!"
23
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ПРЕДИ И СЕГА ВОЖДА Е ЕДИН И СЪЩИ А НЕГОВИЯТ МАНТАЛИТЕТ ГО ЗНАЕМ :ВСИЧКО ЗА НАС А ЗА НАРОДА ЕДИН ГОЛ К.Р ! КАКВО ДА МУ ХАРЕСВАМ НА СТАРИЯТ БАРДАК ?
22
2
 
49
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 6 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашистко то управление на Асвалт паша..два провалени мандата,най ниски заплати и пенсии в третополовия съюз,най нещастно и болно стадо,огромни милиардни дългове за следващите поколения на Родината ни,кражби и корупции навсякъде по високите етажи на власта....ОСТАВКА ОСТАЕКА ОСТАВКА и националните предатели да си получат заслуженото....
21
1
 
47
 
! Отговори
a преди 6 години
Въпросът е обиден за всеки мислещ човек!
20
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Тиквуна, сега ще ликвидира Бългсрия. И както знаете, когато на хората им дойде до гуша от него, ще стане като в Румъния. Ще ги сложат до стената с Цецо Цървула, Цветелинка, цялата им крадлива ко;;;чина и ще покажат на света как се постъпва с национални предатели. Дали ще им помогне онзи селчо Дол, или Меркелица или ще кажат, каквото са надробили да си сърбат. Май това се очертава.
19
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гробарската пo///мия се е 'фърлила да пише дитирамби колко е добро това управление???? Кое му е добро, мишоци? При Б-1и Б-2 само кражби, лъжи, крадене от държ.поръчки, неграмотни калинки, гепачи на рояци, ментърджиите и продсжници. Защо при Б 1 и Б 2 нищо не се направи, провинцията загива, нищо за стандарта на живот, за икономиката и сел.стопанство, за образованието и особено за здравеопазването. Имаш пари, имаш шанс, нямаш, умиргаш. Ако получавате кинти за слугинажа, ОК, но хората бедстват!
18
16
 
34
 
! Отговори
Хахахаха преди 6 години
Руските ***, как сте :))))Бесни, а ;)Якоооо
17
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами няма кой друг да е премиер освен Бойко.Ако имаше - да бяха го избрали хората!Но те видяха че само Борисов и ГЕРБ работят за България.Нинова е евтина руска ***, за нищо не става.Но ми харесва как се ядосва тази лелка от село Конющица :)))Да се връща там да копа картофи.
16
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми харесва кабинетът. Това са мутри и фашисти, които трябва всичките да отидат на гилотината, до последната крадлива тиква.
15
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма успяла комунистическа държава, всички са в разруха.Затова по-добре е да си стоят в ъгъла и да мълчат.
14
20
 
33
 
! Отговори
Радвам се преди 6 години
Червените са болни от мъка, но така е по-добре.Ще има строежи, работа за хората, пари за земеделци и животновъди!Коледнини великденски добавки за пенсионерите.
13
3
 
42
 
! Отговори
ЛАРИ преди 6 години
МАЛКО ВЗЕХ ДА СЕ ОТЕГЧАВАМ ОТ ТАКИВА УСПЕХИ НАПОСЛЕДЪК...ХА-ХА.
12
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще видим как ще работят.Но щом Борисов е Премиер значи ще вършат работа. Или просто ги сменя.Той не е като Сатанишев или Орешарски да е зависим от тях.Просто ги сменя.И предните бяха добри.
11
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМИ МАРЕШКИ ДА КАЖЕ- НАЛИ Е ПРОЗРАЧЕН!
10
1
 
45
 
! Отговори
пфу преди 6 години
КОЙ ще работи за нашите пенсии след време?
9
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАЩО В АПТЕКИТЕ НЯМА СИМБИКОРТ ПО ЗДРАВНА КАСА////////?????????????
8
1
 
59
 
! Отговори
Надя Николова преди 6 години
Този кабинет се харесва само на герберските калинки,които са се уредили със сладки службици,които не изискват никакви познания и умения,освен умението да се нагаждаш,да галиш Вожда по главицата и да крадеш.