Поли Генова : Когато чух "Amar Pelos Dois", настръхнах

Пред Bulgaria ON AIR: Трябва да се гордеем с Кристиан Костов
Обновена: 16 май 2017 13:20 | 16 май 2017 13:00, Анисия Иванова
51

Второто място на Кристиан Костов в "Евровизия" бе последвано от критики и коментари в социалните мрежи. Гостите в студиото на "България сутрин" определиха това поведение на българите като "ненужно да се коментира".

"Като им обръщаме внимание, им даваме кураж и ги поощряваме да продължават да коментират", смята журналистът Георги Неделчев. По думите му с ежедневните проблеми, които човек има, е нормално да прибягва към по-примитивни реакции на всичко, което вижда по телевизията.

Още по темата

Той отбеляза един положителен факт - че от година на година хейтърството в интернет става отживелица. Певицата Поли Генова, която миналата година спечели четвъртото място за страната ни на музикалния конкурс, насочи разговора към това как трябва да се концентрираме върху постиженията и добрата музика.

"Когато за първи път ми изпратиха песента на Салвадор Собрал (победителят в "Евровизия" 2017, бел.ред) и я чух на телефона си, буквално настръхнах!"

Поли Генова нарече "Amar Pelos Dois" ("Обич за двама ни" превод от португалски) красив проект, с класически инструменти, който ни връща към истински красивата музика, без фойерверки, а с емоция в себе си.

Според композитора Вида Пиронкова португалската песен е заслужила първото си място:

"Няма един момент, който да е фалшив спрямо хората. Почти целия свят гласува за "Amar Pelos Dois".

Гостите в Bulgaria ON AIR подкрепиха и песента на Кристиан Костов, като го определиха като другия победител в конкурса, с когото българите трябва да се гордеем!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смятам,че Кристиян е певец с бъдеще.Много талантлив ! Той наистина представи България най-добре на Евровизия и за мен определено трябваше да бъде класиран на първо място.Искрено му желая успехи ! И то много....
41
2
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ще се развълнувам тогава,когато песента е на БЪЛГАРСКИ.На запад никой абориген не ти говори на български,така че хайде У лево!
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Телевизията е примитивно забавление и заслужава само примитивни реакции. Ако си нямате друга работа си перете мозъчните гънки с реалитита, сапунени сериали, конкурси и безсмислени разговори!
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нашето жури е дало 0 за португалия! а украйна е дала на нас 0!
38
2
 
0
 
! Отговори
фтх преди 6 години
Милка Митева пианист, лектор в НБУ, директор на Национално музикално училище Любомир Пипков.Орлин Павлов певец, актьор.Мария Грънчарова- певица, продуцент.Атанас Стоянов журналист, радиоводещ.*** Рангелова поп певица. ето го нашето жури - солидно ми изглежда. интересно как ли са гласували?
37
8
 
9
 
! Отговори
В К преди 6 години
До Анонимен,моля спри с тъпите си и блудкави разсъждения! Това,че на теб не харесва, не значи, че и другите не трябва да харесват песента на Крис! Напротив, песента е съвременна , с прекрасна , запомняща се мелодия, съдържание ,изпълнението бе обрано откъм ефекти, а изпълнението на Крис бе вълнуващо, искрено, блестящо! А Може би не знаеш английски и песента не може да те развълнува? Може би знаеш румънски и португалски и тези песни повече те кефят? СРАМНО Е !
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евровизия не е за класическа музика а за поп. Така и миналата година Украйна сега пак с класическа от Португалия. Остава и България тогава да пусне някой кавър на софийския бръснар- цигулар и циркът ще е пълен.
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки има право на мнение но истината е, че португалската и нашата песен бяха най-добрите. За португалската има много отзиви за официалното представяне в YouTube и много хора пишаха, че за тях това е 1. Няма никакви конспирации, просто песента бе различна и грабва сърцата на чуствителните хора.Друг е въпросът, че нас несправедливо ни орязаха Армения, Сърбия, Черна Гора, Чехия, Италия, Сан Марино давайки ни малко точки. Имената на журито са в нета - пишете им и ги питайте защо ни клъцнаха.
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поли е обикновена конформистка.. какво друго сте очаквали да ви каже?
33
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласен съм че румънската песен беше 1.Този спор между португалската и българската песен ми се струва доста измислен.И двете на струваха.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича ми на песен от филм от 50-те години, с не красив, а холивудски сладникав инструментал. И в сравнение с тоя пич унгарският ром се държа като благородник.
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вервате или не, досега от нито една песен не съм чул и минута. И щото не ме интересува избягвах темите за тоя т.н. "конкурс". Обаче егаати, постоянно само за това пишет, даже БНТ отдели в неделя цели 20 (двадесет)! минути от новините в 20:00 за тая глупост. Спрете се ве! Някакво 2-ро място в един измислен конкурс.Държавата не е чак толкова деградирала, е да повдигате нац. самочуствие с подобни бози!
30
6
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Истинският победител в конкурса беше българската (румънската песен) с Илинка. като я чух, всичко ми настръхна и едно нещо ми се вдигна, скъса хащите и литна! Смърт на ГЕРБ
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поли Генова защо не може да формулира свое мнение, а цитира дословно речта на португалеца за собствената му песен? Между другото това за фойерверките не важи, неговата инсценировка си е не по-малко инсценировка от всички останали. Опитваше се да мине за много скромен, вместо това каза нещо толкова високомерно и обидно за всички, класирани след него, че прозвуча направо гнусно. Не ми хареса нито песента, нито поведението му. И, честно, не вярвам, че вотът на публиката е реален, а измама.
28
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..трябва да се гордеем.Да бехте се събрали и по повод златните медали на българите от олимпиадата по математика, за да установите същото.Офф, чакай това не еКУУл и ФьешънДобре гордейте се, аз не съм от същото стадо и поне имайте зрелостта да не ми слагате етикети хейтър като се дистанцирам
27
6
 
22
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Не мога да си кривя душата песента на португалеца не беше за първо място и това си е!
26
5
 
15
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Когато някои си изкаже мнението и става хейтър? А настръхването на Поли дали не е от менопауза?
25
5
 
18
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Оф тая Пат.ка Поли Геова.Толкова ми е противна че няма на къде.Настръхнала била от мънкането на оня Португалски оли.гофрен!!! Аз каго го слушах си намалих звука на телевизора защото ушите ме заболяха!
24
3
 
5
 
! Отговори
може ли преди 6 години
Ами аз не искам да се гордея .....
23
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че не харесвам изпълнението на Кристян не ме прави музикалн инвалид, нито изпълнението му става по-лошо или по-добро.Обаче еспертите на са съгласни. Слушам Моцарт и Вивалди , но не ви ги натрапвам.Стига вече с този набеден за еталон конкурс.

Спонсорирани публикации