Психар от Перник стресира съседи с... кирка

В неделя нацепил вратата им, сега е настанен е в психиатрия
6 юни 2017 11:23, Анисия Иванова
3
Психар от Перник стресира съседи с... кирка
Архив: Булфото

34-годишен мъж с психически проблеми тероризира цял блок в пернишкия квартал "Изток". В неделя той разбил с кирка входната врата на свои съседи. На място е пристигнал полицейски екип, който е съдействал мъжът да бъде настанен в психиатрична болница.

При инцидента няма пострадали хора. Предстои да бъде направена съдебнопсихиатрична експертиза, която ще покаже дали ще носи наказателна отговорност.

От психиатрията в Перник обясниха пред Нова тв, че мъжът е с рисково поведение, след спешното му настаняване на 4 юни състоянието му се овладява. Той е приел доброволно лечение. 

Досега многократно е настаняван в психиатрия, като последното му лечение там е било в края на 2014 г. След изписването е поет от амбулаторен психиатър за лечение. Оттам нататък връзката и проследяването на състоянието му при липса на близки се губи.

По данни на самия пациент от два месеца е прекратил приема на медикаменти. Лекарите обаче смятат, че този период е по-дълъг и на това се дължи обострянето на агресията му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Искам да стана министър! - Ти луд ли си бе? - Други условия има ли?
2
0
 
2
 
! Отговори
а, много са преди 6 години
Те лудите са много. Има цели държавни ведомства, в които се пращат изкукалите роднини на всички партии за да не седят вкъщи и да правят бели. Поради концентрацията на такива смахнати нормалните напускат и остават само такива, които един на друг не си правят впечатление. Такова ведомство е МОН. Там пари и следователно големи интереси никога не е имало и за 25 години са изпоназначили де що има халтави роднини. Който служебно се е сблъсквал с МОН се мае и чуди как може толкова луди на едно място
1
3
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Такъв или който и да е, ако ми разбие вратата, няма да го питам за лична карта или жълта книжка, и кафе няма да му предложа дори..... една - две 9мм шикалки и да се оправя!