Протест с жълти стотинки: Мъж плати сметка за парно с 65 кг монети

Тъстът му бил осъден за просрочени задължения за сградна инсталация
15 юли 2017 07:45,
63
Протест с жълти стотинки: Мъж плати сметка за парно с 65 кг монети
Снимка: bTV

Мъж от Разград плати сметка за парно с 65 кг жълти стотинки. Това са 630 лв. – само първата вноска от сметката, която възлиза на 4200 лв.

Броенето на монетите по 1 и 2 стотинки отне часове.

Протестът на Филип Филипов е към местната "Топлофикация", която е осъдила тъста му за просрочени задължения за сградна инсталация.

Апартаментът, за който се дължи такса "мощност", не се отоплява с парно от десетина години.

По думите на Филип тъстът му е осъден, без да подозира за делото.

"Изразявам моето недоволство, тъй като Топлофикация успяха по най-нечестния и неправилен начин да го осъдат за сметки за повече години, отколкото трябва", каза той пред bTV.

От топлофикационното дружество обаче казват, че са изпълнени всички правила за уведомяване на длъжника, преди да заведат делото.

"Разбира се, не е приятно и аз го приемам лично като един вид показно, че той не е съгласен с това, че дължи... Но има ред за доказване на това несъгласие", коментира Деян Дончев от "Топлофикация – Разград".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименпарното беше рентабилно..струваше ми 20 лева за 3 стаи на пълна мощност. Разбра ли бе, ***?----------------Било е, но сега вече не е.Разбра ли бе, ***?
15
10
 
8
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Някои хоря явно е трябвало да си останат на село, с вълнените калцуни и свинските ***. Не му харесвало да плаща за сградна инсталация, рийш ли! Живей си на егрека тогава, кво дириш в град...
14
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем скоро ще свърши доенето на абонати за сградна инсталация.ВСИЧКО ЩЕ ОСТАНЕ В МИНАЛОТО ,НО ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА НАГЛОСТА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ И НЕЙНИТЕ ПРОТЕЖЕТА.
13
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Гербав ***, Манолова няма власт да го реши това! Трябваше да го реши твоя ГЕРБ който от 9 години е на власт, ама няма как да го направи, тъй като парите отиват при техни фирми, разбра ли бе *** непоръбен
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отидете да кажете на гърците че трябва да плащат за нещо което не ползват да видите какво ще стане! Българите са си стадо и дават с готовност да ги стрижат и доят, така че да не се оплакват че са на тоя хал
11
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 Е как да не зависи от Топлофикация, като са въвели мафиоттксата РЕКЕТЬОРСКА такса Сградна Инсталация тия каввали, бе смешен? Съседите ли са ми виновни че искат парно, а аз не искам и заради това я плащам тази такса? Скрийй се бе, смотан!
10
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ, ЧЕ АПАТРАМЕНТИТЕ СЪС ИЗЦЯЛО ИЗКЛЮЧЕНО ПАРНО НЕ ДЪЛЖАТ ПАРИ ЗА ПРЕМИНАВАЩИТЕ ТРЪБИ ПРЕЗ ТЯХ!!МИ ТО ЧОВЕКА МОЖЕ ДА Е В ЧУЖБИНА ИЛИ ЗА ЗИМАТА ДА Е ОТИШЪЛ НА СЕЛО ИЛИ ДА ЖИВЕЕ ДРУГАДЕ!!!!!!!! А ТЕ ДАВАЙ ПЛАЩАЙ :DПРОТЕСТА Е ПРЕКАЛЕНО МАЛЪК !!ИМАШЕ ПОДОБНО ДЕЛО И ТОПЛОФИКАЦИЯ СПЕЧЕЛИ ЗАЩОТО ГРАБ Е НА ВЛАСТ И БУДАЛОЙКО НАРЕДИ НА СЪДИЙТЕ ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ НАРОДА С ЦЕЛ ДОЕНЕ!
9
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласна съм, че този човек има право да протестира, но какво са виновни служителите, които е трябвало да броят парите. На топлофикация едва ли и дреме дали ще получи онлайн превод, стотинки, левове.....
8
9
 
11
 
! Отговори
до всички невежи преди 6 години
Топлофикация доставя топлинна енергия до аботната станция на всеки блок. Там има общ топломер който отчита подадената топлина в блока. Всичко което минава след главния топломер се заплаща от обитателите и нея не я интересува как се разпределя топлинната енергия в блока. Зависи от интелекта на обитателите.
7
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 Да си сменя сградната инсталация? Ти си пълен ***! И при бай Тошо моето дете парното беше рентабилно..струваше ми 20 лева за 3 стаи на пълна мощност. Разбра ли бе, ***?
6
26
 
8
 
! Отговори
до 3 - селския преди 6 години
Конструкцията на инсталациите си от Татово време, ти си купил апартамента тогава и си се съгласил. Дружествата не са ти виновни че живееш в сграда правена преди 5 века. И ще си останеш много *** с твоите селски тарикатщини.Смени си сградната инсталация и толкова. Това се прави с твои пари а не на дружеството.
5
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такава порнография. Никъде в света няма задължителна услуга. Това си е чист рекет, само защото минавали тръбите им през апаратамента ми. Ми те и и на ВИК минават през апартамента ми, що не плащам такса за тях? Кабелите на НЕК също минават през апартамента ми, що не плащам за тях? Ония отделяли топлина...тръбите. Викам им ..дай фа ги изолирам? Не ставало.....маййййка ви да е..баааа мафиотска!@
4
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от топлификация да вземат да съдят и жителите на съседното село, че на 10 километра от тях преминават тръби на топлофикация. Аман от пopнография в тая държава.
3
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 Тъпаннар, това само у нас го има- да не искаш парно, но да плащаш за тръбите. Разбра ли бе, ***?
2
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това само у нас могат да се случат такива простотии.Имаш задължения - плащаш, пък и се прави на клоун и протестира, все едно хората на касите са му длъжни.Тука сега ще гракнете по топлофикационните дружества, приватизацията. Ще ви обхване и носталгията по соца и т.н.
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алооооо...Манолова...Кво стана с тази сградна инсталация? Нали щеше да я премахваш, Пу..тко ***?