От Сталин до младите социалисти: Червена радост на Бузлуджа

Хиляди се събраха за събора на БСП
Обновена: 1 авг 2017 10:30 | 29 юли 2017 14:23, Красимир Ангелов
144

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Хиляди от цялата страна се събраха по традиция за събора на БСП на връх Бузлуджа. Те отбелязват 126-ата годишнина от създаването на организирано социалитическото движение в България.

Да поздравят българските социалисти пристигат и официални делегации и фолклорни ансамбли от Румъния, Македония и Гърция. Още от атмосферата на историческия връх вижте в галерията на фотографа ни Олег Попов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: БСПБузлуджасоциалисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32Ако ти си" българите",естествено,че съм българофоб.
31
4
 
9
 
! Отговори
Като преди 6 години
прочетох заглавието,първото нещо,което си помислих е,че на кака Корни е дошъл цикъла????
30
4
 
1
 
! Отговори
маус преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯГоляма работа си свършил - че и Германия над всичко . Стойте си над всичко, аман от прос/и като тебе.
29
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин е един от най-великите политици в световната история. Всички митове за жертвите на Сталин рухнаха!
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес в евроатлантическа България 85% от българите, тези които не са успели да се класират за членство в клуба на умните и красивите, имат в хладилника си само маргарин и имитация на сирене от което получават киселини.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕС 2017 гУмрели са ти мозъчните гънки от руската пропаганда и от бясна българофобия.
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богати сме!Годишните приходи на германската фирма "Аурубис" АД, която е притежател на МДК - Пирдоп са 4 млрд. долара. А канадската фирма "Дънди Прешъс Металс" изнася годишно над 10 тона злато от България на стойност 980 млн. долара.
25
2
 
11
 
! Отговори
ист преди 6 години
Гледам портретите на Сталин и се чудя на акъла на другарите. Сталин е избил най много комунисти в света.Милиони партийни секретари,депутати, съратници от ЦК на КПСС, и редови комунисти.
24
5
 
7
 
! Отговори
Lothbrok преди 6 години
Аз съм млад и на скоро гледах филма ,,На всеки километър'' в интернет. Най-ми хареса първи епизод когато българската армия трепеше комунисти, дето там ги давеше, хаха....
23
2
 
6
 
! Отговори
партиец преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !Беше по добра, ама за някои хора...а те и сега си живуркат добре след като ограбиха България... партийни ***!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България заема престижното 14-то място в света по износ на електроенергия наред с развити страни като Австрия, а пенсионерите плащат скъп ток на американските ТЕЦове и ровят в кофите.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !И по фалирала.
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кървавата БКП естествено на форума си ще има и почитане на баш сатрапа Сталин.
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре да сме мулти-етническа държава на втора скорост в ЕС и да работим чистачи на запада за 980 евро заплата отколкото да мизерстваме като руснаци за 86 евро средна заплата. Щом са ни сложили да сме мулти-етнически на втора скорост значи така трябва, такъв е животът, в Брюксел знаят най-добре какво е нужно за България и се опитват да ни помогнат, защото членството ни в ЕС е най-прекрасното нещо което някога се се е случвало на България.
18
9
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
До ДемократСега банани и а, но ни направиха на маймуни ..А, на запад ходим предимно, за да им слугуваме.
17
9
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Хората знаят, че онези времена няма да се върнат, но това не им пречи да си спомнят с добро за тях ...Сравнена с днешната, онази уж несъвършена система на социализЪма се оказа по-хуманна, по-социална и по-справедлива от сегашната. Факт !
16
3
 
8
 
! Отговори
ЕС 2017 г преди 6 години
Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените предатели и *** преди да гледат ансамбъла от Македония трябва да се извинят на българския народ, че оризнаха под диктовката на Москва накедонска нация и език и репресираха българите от Пиринския край да се пишат македонци в паспортите. Няма пи-големи българофоби в историята от руско-червените еничари от БКП/БСП.
14
4
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
При комунизма нямаше тоалетна хартия и банани и хората не можеха да пътуват за запад!
13
6
 
10
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
До Млад Социалист--7;Комунистите след ДЕВЕТИ извършиха най--голямата ВАРВАРЩИНА.Те окрадоха стопаните. В Б--я имаше 94% собственици и *** направиха от тях 100% НАЕМНИ РАБОТНИЦИ. Направиха от работните Българи руснаци--Мързеливи,пияни и крадливи.Русия ни натресе ПЕЩЕРНИЯ комунизъм. Всичките ни злини са дошли от нея. Където е стъпала Русия 100г. оправия няма.Нищо добро не е дала на света. Само злини. Тя е виновна за двете най-кървави войни--ПСВ и ВСВ.