Калин Вельов – политик за ден, музикант за цял живот

Той стана и съветник на министъра на културата Боил Банов
31 юли 2017 11:15, Анисия Иванова
6

2495 гледания   |  Още видео

Политик за един ден, музикант за цял живот - Калин Вельов стана и съветник на министъра на културата Боил Банов

. "Полезен съм с това, че съм активен и деен в организацията на колегите в музикалния сектор. Липсват лица, които да изясняват крачките и проблемите в него", съобщи музикантът пред Bulgaria ON AIR.

Вельов, който навлезе в политическия живот като стана част от гражданската квота на партия ГЕРБ, бе категоричен, че никога няма да изгуби желанието си да подобрява средата в културния сектор.

"Усетих импулс, желание да участвам и да дам максимума от себе си. Със същото апелирам и към колегите си - да бъдем максимално активни, за да подобрим ситуацията в музикалния бранш и културата като цяло", посочи той.

Калин Вельов коментира и казуса НДК, като отбеляза, че хубавото в ситуацията е, че се обръща внимание на културния сектор.

"Тя присъства в живота на всеки, но никога не е била приоритет на никоя управляваща партия, затова е важно да си извлечем правилните изводи", смята музикантът, който отбеляза как културата трябва да има генерална политика и обяви, че вече е назрял моментът, в който трябва да обърнем по-сериозно внимание на сектора.


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Македонски преди 1 година
Бил съм съученик с него.
Изумявам, как е могъл да се хване с ГЕРБ.
Е, хората се променят.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния посредствен музикант със съмнителна медийна "известност" и интелект, опитващ се да се възползва от партийни парички.
4
0
 
3
 
! Отговори
асд преди 1 година
ТОя е много гаден,но знае кога да се нагоди.......
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАЖОРИТАРЕН ВОТ! ВЕДНАГА!!!! СТИГА С ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ!!!
2
1
 
12
 
! Отговори
абе, моля ти се! преди 1 година
Тупанджия, барабанист - съветник на министъра на културата! Толкова умен и културен! Това само в България може да го има!
1
0
 
12
 
! Отговори
Тато из Правец преди 1 година
Парвеню !!!