Ахмед Доган – скромен българин, живее в 2-звезден хотел!

Бизнесменът Димитър Тадаръков: Той не може да бъде пречупен!
21 авг 2017 10:15,
104
Ахмед Доган – скромен българин, живее в 2-звезден хотел!
Снимка: архив Булфото

"Ахмед Доган е скромен човек, който живее в хотел с две звезди. Такива са и Боянския сарай, както го наричате, същото е и край морето", заяви Димитър Тадаръков за почетния председател на ДПС, който е негов дългогодишен приятел и го посещава всяка седмица.

"Не съм член на ДПС, не знам там дали има напрежение в партията. С Доган си говорим за България и защо тук се живее зле", посочи още той.

"Децата не успяха да изядат г-н Доган. Гюнер Тахир изчезна, Осман Октай, Касим Дал, Лютви Местан - също. Един човек, който на 25 г. е прочел 23000 тома литература не може да бъде сломен и унижен. Той е еталон на българин, който обича България. Не си е позволил никога да отиде в Турция и да осъществявава политика на Турция в България", допълни още бизнесменът пред Нова тв.

Според него Доган ще излезе отново на полтическата сцена ако се появи диктатура.

"Той е българинът, който не допусна кръв в България. Един човек, който е живял в килия на смъртник не можеш да го пречупиш", каза Тадаръков за опитите Доган да бъде замесен в скандали 5 години след като е напуснал политиката. 

"Когато съм бил на срещи с Доган, той е един перфектен организатор. Когато той кани някого на среща, не кани други хора. Когато аз съм бил там, не съм се срещал с Делян Пеевски. Те може да са се срещали по друго време. Доган разполага със своето си време. Той има право на всякакъв вид срещи. Не съм в ДПС, за да ви кажа дали има напрежение или не", коментира бизнесменът.

На въпрос: "Иска ли някой в момента в България да наложи диктатура?", Димитър Тадаръков отвърна: "Дано да не се получи. Сто на сто много хора желаят това. Това са изключително силни хора".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много обичам да ме правят на балама
38
6
 
10
 
! Отговори
111111 преди 6 години
Четете в Афера какво е казал Доган през 2013 г-за демокрацията и диктатурата,за Борисов и управленците ни,на къде сме се запътили и ако не се променим нищо добро не ни чака -четете и тогава злобейте.Сутринта неговия приятел каза по НТ,че мнението му за Борисов не се е променило от тогава.Но съдбата на давещите се е в самите давещи се.Като сме прости това си заслужаваме -последни във всичко.А англичаните питали наши сънародници още ли в България управлява мафията.
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прочитам написаното, а там пише : "23 хиляди тома книги", сега всчики прочетохте ли написаното, значи всички сме прочели "23 хиляди тома книги". И да беше излъгал след като Доган прочете статията вече ще е вярно.точка И за бедността и скромността сигурно има логично обяснение, единствено ме интересува 2 звездния хотел олинклузив ли е и кой го плаща или просото си е негов.
36
0
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха-ха... преди 6 години
До РеалистАми щото е руски агент, а тогава султан Ердоган беше скаран с Вожда ***. Всъщност турците забраниха на него и на всички от ДПС да ходят в Турция :)
35
0
 
19
 
! Отговори
Бай Хой преди 6 години
Тадъръков - професор ...Доган скромен, начетен и обичащ България ...Открийте 100-те разлики .
34
2
 
17
 
! Отговори
x преди 6 години
САМО СИ ВИЖТЕ ЗАГЛАВИЕТО! ВНИМАТЕЛНО СЕ ВГЛЕДАЙТЕ В НЕГО! ДОГАН НЕ Е БЪЛГАРИН-ТОЙ Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИТЕ РАЗЛИКА.НЕ Е И СКРОМЕН-АМИ ХОНОРАРЧЕТО ОТ 1.5 МИЛИОНА ЗА ЯЗОВИРА,КОЙТО В МОМЕНТА Е СУХ КАТО НА БАБА ТАША ОНАЯ РАБОТА...? АМИ ТОВА,ЧЕ ЖИВЕЕ НА МОРЕТО И В БОЯНА-АМА СКРОМНИ МЕСТЕНЦА А...
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Митьо,що не се занимаваш с нещо по-сериозно вместо да даваш оценки на хората?Като уважаван от управляващата ни *** -и част от нея-човек на науката може би ще е разумно да им обясниш,че реформите,които от 28 г правят,са като опитите на пед.ерасите да заченат!Обадете се на Килърито и бегайте да ви скрие в Гуантанамо ,че както пише- и в БГ започна клането! Без съд унищожихте икономиката и преполовихте населението на БГ- логично е и вие без съд да си платите за "реформаторския труд"!
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това първоаприлско материалче закъсняло ли е, или се публикува преждевременно?
31
1
 
16
 
! Отговори
ойларипи преди 6 години
...и едни араби с куфарчета и каскети щели да инвестират 4 милиарда народна пара в КТБ... /от втората част на интервюто с бизнесмена/
30
3
 
31
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Нито е скромен ,нито е българин,още повече пък лукса двузвезден
29
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами за да е 4 звезди един хотел трябва да има басейн, задължително. Та ако в къщата на агент Сава има басейн то вече не е 2 звезден хотел, а като я гледам отвън ми прилича на много повече от хотел. И то живее сам. В хотелите е гъчкано с народ и всеки се къпе в басейна, а там тоя е сам. Затова е и наречено дворец, а не дом даже.Тоя ако сме нормална държава от там ще го изкарат и ще го обесят на първото дърво и всички комунисти.Че сега всички са милиардери. Откъде? От нас. От кражби.
28
2
 
28
 
! Отговори
... преди 6 години
Значи не знам много, но знам, че тоя ако ти каже добър ден то излез навън погледни върни се пак излез пак погледни, че инак може да те ИЗЛЪЖЕ! Инак това е един от НАЙ-НАЙ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАЗСИПНИЦИ на България! Единственото за което мисли е неговото собствено добро! А и аз лично съм виждал 2 от сараите му единия в между кърджали и ивайловград другия в Странджата! А казват, че имал доста повече такива места дето са маааалко да речем 100-200 пъти над 2 звезди! А и за книгите това е ПОРЕДНАТА МУ ЛЪЖА
27
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То Мохамед е бил неук.А за този "великия" в ШУ и до днес говорят, че бил ***. Нали и там е завършил.Те в Шумен преподавателите няма да лъжат, човекът не ставал. Вижте му там дипломата.Бил чел много, какво "Плейбой"?Бил лежал в килия на смъртник, т.е. е бил сам в килията, и понеже е бил техен човек, това е било само за д асе запише в досито му, че е дисидент и след 1989 г. да създаде партия по поръчка на ДС. А в килията е маал свински пържоли.Всичко му е изкуствено на тоя татарски ***.
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***-даръков
25
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако всички скромни българи живееха на хотел в Бояна?
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доганя,Местаня милиарди за баня...
23
1
 
28
 
! Отговори
Бодев преди 6 години
Абе тук има грешка, не тома а тона, 23 000 тона е прочел.
22
0
 
26
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
От какво забогатя Доган?
21
7
 
29
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
На 25 г. е бил през 1979. Тогава немаше книги, бе! През комунистическо нямаше издадени 23 хил. тома, какво ли е чел? Докладите на ДС?
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е беден,мани,не му знам сараите,а офшорките да не говорим.Източване на дуржавицата за много ,много милиони.