Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника

Прибирам се, получих наказанието си, смята той
27 сеп 2017 18:02, Анисия Иванова
111
Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника
Снимка: bTV

Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в "Слънчев бряг” през юни, си замина, макар още да не е платил глобата си.

Ралф Сундберг призна пред bTV, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му глоба в размер на 4500 лв.

Според него той е получил наказанието, което е заслужавал и в родината му за подобно деяние би получил същото наказание.

Още по темата

Вчера съдът, като взе предвид чистото му съдебно минало, го осъди по административен ред на глоба, чийто максимален размер можеше да бъде 5000 лв. Защитата му поиска 1000 лв. В крайна сметка съдът наложи наказание от 4500 лв.

Вчера не беше определено и обезщетението, което той трябва да плати на камериерката Диана Петкова.

Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, след като изкара цяло лято под домашен арест в апартхотел в "Слънчев бряг”.

„Толкова е смешно това, което се случи в нашата съдебна практика, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, след това ми стана тъжно и дори се разплаках. Тъжно заради самата мен… Обидата е много голяма, страшно голяма! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, сподели вчера Петкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето това само в България може да се случи .това доказва колко е е положението в нашата скъпа Държава . Ако това беше някой друга Държава така лесно нямаше дасе измъкне , но нали това е Българи 😁страната на неограничените възможности 😂🤣😂🤣🤣😂😂😀😁
92
1
 
22
 
! Отговори
Атила преди 6 години
Какво е това правосъдие каква е таз пумярска държава. Примиер Айдук дребен нагъл арогантен. Вицепремиерът *** маниак за власт. Депутатите министри до един крадци измамници лъжци предатели от най ниска класа . Народ овце подтиснат смазан задоволяващ се с нисък стандарт на живот а поддържащ висок милионерски на своите крадци и обирджийство. Боже каква пародия каква маймунско бананова република.
91
0
 
1
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
До Анонимен 92 *** то и при предишните беше същото, бре.
90
0
 
14
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Това вече минава всякакви нормални граници. Тази сутрин по БТВ коментират бонусите които ще получат в съдебната система. Представяте ли си каква наглост? Пак по БТВ Божидар Данов/ българския бат Сали / иска отмяна на парите за прослужени години , което е единствената възможност за автоматично и плавно покачване на заплатите.Защо този бат Сали не предложи да са премахне автоматичното повишаване на заплатите на депутатите? Серсемин.Социалните придобивки да се надграждат.
89
2
 
3
 
! Отговори
БФС преди 6 години
Е,какво толкова . Малки сме демокрация-анархия. Всеки може да си прави каквото иска без да носи последствия.
88
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пакс си избирайте ........... от банкя да ви управляват и чакайте да не се гав рят с българите - никой не уважава такъв народ управляван от продажници
87
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рекох и аз да се изкажа ама то всичко казано вече......НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ГОСПОДА/ЖИ ПРАВИСТИ???
86
0
 
16
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Да ти с..... на правосъдната система!
85
5
 
10
 
! Отговори
Дядо Радой преди 6 години
Внесто да слуша алчните си айдукати и да вземе 25-те хил.лв.,когато трябваше и когато шведът-хулуган и прелагаше, сега нашата кака за няколко години дела ще захрани с 25хил.лв. сметката на айдуката си и още с толкова кьора -вата Темида,и накрая ще вземе от Ралфа цъфналите му налъми от кленово дърво.
84
2
 
16
 
! Отговори
qwert преди 6 години
Тази тъ-па територия. Всичко е о-лиго френско. Ако това е съд аз съм минимум извънземен. Гну-сна БЪлгария. Пов,ръща ми се от тази *** държава.
83
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ай ся динко да ритне някой швед на слънчака и сме квит.
82
3
 
17
 
! Отговори
Волен преди 6 години
"Ние ги хващаме,те ги пускат".Прав излезе човека.
81
3
 
27
 
! Отговори
Мууууууууууу преди 6 години
Президент Радев,... Българи елате си у дома! Аз казвам , елате си Българи, да ви ритат разни *** и да ви гледат сеира! Държавата на мафията! Държавата на беззаконието! Държавата ***, според онзи чех.... и още и още! Бай ***, ти що се криеш, коментар нещо по Нова? Мммм!? Други, дясната ти ръка, доносника на ЦРУ , нещо за него...апартаментчика? Някакъв коментар поне за прах в очите няма ли?
80
0
 
13
 
! Отговори
Ц. Цачева преди 6 години
Реформата в съдебната система приключи успешно. Въпрос: е ли Цецка Цачева комунист? Това прави ли герб комунисти? Защо продължавате да гласувате за комунисти? Ммм?
79
11
 
4
 
! Отговори
Футуролог-100% факти преди 6 години
Ритник,и:България-Швеция 3:2 а не 0:5 и то след 50г.Т"ва е държавата на тримата световни и"диоти Трифонов,Бербатов и Стоичков така оплескали се с кръв че отдалеч личи че са червениСлави чалгаря кючечеше в КЕРБАЛА в Ирак пред нашия батальон точно преди ислямистите да го взривятГербера Бербатов отвличан в багажника на В.Илиев и с голям "?" дали изобщо има футболни качества баш преди мачлето на звездите му окървави Манчестър"Берое" окървави КаталуняХАИзвън терена явно Ицето си е и"диот
78
1
 
26
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Аааа, значи е страдал под домашен арест в апартхотел лятото на морето :D И точно като се поразвали времето, му дойде време да си ходи в Швеция :D Мъка, мъкаааа...
77
2
 
30
 
! Отговори
Нестор преди 6 години
Знаете ли че тази "присъда" е крещящо и неприкрито ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА срещу българския етнос ? А знаете ли какво се прави на война?
76
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За нашите шведи пък няма глоби. Те са над закона.
75
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно строителния предприемач обеща тази година полупроводници догодина цели....... и в северна България .
74
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Морее, некой да нарита депутат ,съдия , министър ,па като се започне -опит за убииство ,с умисъл ,предварително обмислено , с особенна жестокост,че като му изровят незнайно откъде цял топ досие и нещо там като нацизъм ,комунизъм , на човек свят ще му се завие . А ако е ритнат в суратя ци..га.нин ,че като скочат демократичните сили ,БХК ,та па като се почне расизъм ксенофобия отидоха 15-20 години . Даже и на ци..гани..на в Берлин му дадоха 2 години и кусур. Това е демократичното правосъдие