Сузанита: Няма да бъда дъвката на обществото!

14-годишната щерка на Орхан Мурад призна, че не чете
30 сеп 2017 15:40, Петя Славова
102
Сузанита: Няма да бъда дъвката на обществото!
Снимка: Кадър от YouTube

"Като по-малка мечтаех цяла България да говори за мен, да бъда известна. Просто исках да се говори за мен", сподели пред Нова тв Сузанита, 14-годишната дъщеря на Орхан Мурад, която скандализира много хора с последния си музикален клип.

"След време аз ще докажа коя съм и няма да бъда дъвката на обществото", убедена е Сузанита.

Тя признава, че не чете книги.

"Книги не чета. Книги преди съм чела, но в момента не чета книги. Не ме "влече" четенето на книги, предпочитам да гледам филми", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и маймуните не четат книги. Не ги влече. Да не говорим за тапирите.
23
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орхан има една страхотна песен и тя е една от първите му в кариерата "Ех, налей!" Всичко друго е талаш.
22
4
 
24
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Никой не казва, че не е печелившо, предполагам, че когато бордеите са били скрити в покрайнините на града и мъжете са ги посещавали тайно, също са били печеливш бизнес. Разликата е в обществото, което не подбира средствата за печалба, както ги е подбирало преди. Просто винаги е имало хора, за които би било под достойнството им да продават сексапил и да печелят от него. А и тези, които са го правили, са изпитвали поне малко срам, днес просто качихме леките жени на пиедестал и подвеждаме децата.
21
3
 
31
 
! Отговори
ПИ преди 6 години
Скъпо дете, със заявлението "... книги не чета .... не ме влече четенето..", все едно казваш "- аз съм глупава ... не ме влече да стана по умна ... ". Не мисля че си много глупава. Но песента ти е глупава, поведението ти е глупаво. Това че други глупави ти ръкопляскат не те прави по-умна. По-добре почети още малко, послушай стойностна музика, пообщувай с умни хора и когато го направиш и погледнеш назад ще си кажеш - Господи колко глупава съм била .... Успех !
20
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цацаров, прокуроре, къде си бе? Колко още простотии от това семейство трябва да изгледаме преди да си самосезираш дебелия *** и да напровиш нещо по въпроса? Или може би си любител на детското порно...
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 24 Гурбeтчия изпростял, турчин скaпан, и Лили Иванова ли е никоя понеже няма семейство?
18
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво и се чудите каквито родителите такова и детето.Орхан Мурат има 2 песни на българск едната е чалга другата старокръчмарска.На времето му дадоха гластност от жал че е инвалид и от показност видите ли малцинствата какви таланти са.Не знам за майка и ама нещо май е изпуснала доста години възпитание.Навсякъде по света като се замогнат белите хора гледат да си възпитат децата не да парадират със селяния.Некой хора избегаха от село ама селото не избега от тех.
17
29
 
3
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Вие сте големи завистници бе хора. Пейте като детето, имайте неговите ТТ-данни. Ходете с родителите си по чалготики, белким Ви забележи някой и станете като нея. Завистливи хора сте това дъртите. Детето не Ви харесвало, тогава гледайте онази порнография ВИП брадър с дъртите проскубани кокошки и изкуфели старчоци. Ако и това не Ви харесва гледайте пъшкащи филми след 24.00часа.
16
3
 
9
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
И тренда се вижда най-ясно, когато имаме второ или трето поколение. Защото всичко това е променило и ценностите на семейството. В началото на демокрацията дори най-разкрепостените не бяха такива на 14 години, също родителите не бяха като Орхан Мурад. Но колелото се завърта, няколко поколения падат все по-надолу и ето, че ги стигнахме американците, все се надявах да не ги стигнем. Това е силата на словото, в случая на заблудата, тя твори действителност. Може да стане и в положителен план.
15
2
 
12
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Аз мисля, че темата в обществото е за стойността на "модерната" политика. Говори се за правата на децата много, но под техни права се разбира основно правото да бъдат ей такива или поне това е резултата. Много говорене на сексуални теми, целенасочена липса на възпитание в традиционните ценности, либерализъм, който граничи с пълния упадък, атака към семейството, като едва ли не отживелица, че всеки е сам за себе си, а децата също не бива да се възпитават от семействата. Сузанита показва тренда.
14
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо постоянно ни навирате в очите тази маллоумна пиклa, бре?
13
6
 
26
 
! Отговори
то, преди 6 години
Нечетящата показва с пръста на снимката какво ще работи в бъдеще....
12
3
 
21
 
! Отговори
Сузана преди 6 години
О.Мурадова признава, че ще остане едно НЕОБРАЗОВАНО момиче( чела до14г!!???) със среден пръст в уста( нищо не "подхвърлям- описвам снимката към статията.)!ети, образовай се, Сузана. Дори с образование НЕ ставаме известни, а БЕЗ- е трагедия.Трябва да работиш.Какво?
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чукча не читател - чукча писател!
10
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не се интересува от малолетната парцалетка на чалгаропевача.Медийте я натрапвате,вместо да я игнорирате.Социалните да се задействат а да не гледат с широко затворени очи как "родители" подтикват дете към порнографски изяви.
9
11
 
9
 
! Отговори
Човек преди 6 години
Така е ако погледнем себе си ще се уплашим!!!
8
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готова е Орхане за твоя любим Доган , ДАВАЙ Я
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще бъде ******* на обществото права е.
6
22
 
9
 
! Отговори
123 преди 6 години
Обществото винаги си намира черна овца.Целта е да не види собствените си недъзи.Защитна реакция!Иначе може да не го понесе, а така е изгодно.Отвратително е да се коментира публично поведението на това 14г.дете, защото то може да промени своето поведение, когато израстне и се оформи личността.Много ни е лесно да заменяме етикети.А травмите остават.Добронамерените хора, които са наистина загрижени не се държат така.
5
8
 
35
 
! Отговори
Алекс2 преди 6 години
Ако направи *** в ефир ще стане още по известна ! Кажете го на баща и ...нали иска да я направи известна !