Деян Неделчев бесен: Объркали го с Корнелия Нинова на митинг на СДС

Аз съм известен от 34 години, а тая от 1, отсече певецът
140
Деян Неделчев бесен: Объркали го с Корнелия Нинова на митинг на СДС
Снимка: Facebook

Рошавият мъж с белия шлифер по време на митинг на СДС, който бе объркан с лидерката на БСП Корнелия Нинова, се оказа певецът Деян Неделчев.

Още по темата
"Обадиха ми се приятели да ми кажат, че съм объркан с Корнелия Нинова на плаката на СДС от 1990 или 1991, когато се снимахме всички известни музиканти. Не мога да повярвам, че журналистите могат да ме сбъркат с жена, и то политичка, която е от 1-2 години известна, а плаката е от 1990 или 1991 година, не помня вече", написа ексцентричния певец в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Неделчев подчертава, че на снимката е заедно със своя брат и е видно, че са само музиканти. "Какво общо имам аз с една комунистическа пача като тази Корнелия", изригна още музикантът.

По-надолу в коментарите той подчертава, че самият той е известен от 34 години, а лидерката на БСП едва от една.

Както Dnes.bg съобщи, преди 2 дни снимка представи лидерката на БСП Корнелия Нинова на митинг на СДС в зората на демокрацията. Според авторите на публикациите това е самата Нинова.

Лидерката на социалистите обаче отрече това с публикация в профила си във Facebook.

"Вярно е, че поканих Бойко Борисов да се разберем като мъже, но не го приемайте толкова буквално. Доста се позабавлявахме с публикацията, в която на митинг на СДС съм показана като рошав мъж с бял шлифер", написа самата Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкия как се е вживял,че е някаква звезда.Човек като му чуе част от "творчеството" и му идва да хване гората,но не за да събира съчки,а за да отмъщава на природата,че е създала мекотело като икебаната
84
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То е същото БСП, СДС, Деян или Корнелия, все същото ! Все КУ..И, продажници
83
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До LanMaй не познаваш тоя... мъж. Става дума за т.нар. Икебаната. Тоя е................ СУПЕР ЗЛЕ! Не познавам човек, който да го харесва. И характера му и "творчеството" му и обноските му, общо взето всичко му е на нивото на посредтствен и отвратителен неандерталец.
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова сега ще заобяснява че няма ...сестра.Но като гледам снимката и,приличат си със събирача на съчки.
81
4
 
16
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Не може един мъж, независимо от политическите си убеждения и творческия си имидж, да се изказва с такива грозни епитети спрямо една жена! Това в едно нормално общество би трябвало да е подсъдно!
80
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 51Има един, който обича да се рови в архивите и скоро го отстреляха от парламента и сега е на работа в централата... Почеркът прилича на неговия, но може да е и Севдето дето си измисля тайни явки на ББ с Деница. То глупо***стта граници няма, особено сред калинките, дирижирани от Рапона.
79
3
 
10
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До 158 84 Аз не съм комунист и никога няма да бъда..Аз не съм анархист и никога няма да бъда.. Аз съм просто човек, аз съм просто човек.....
78
8
 
9
 
! Отговори
Така е преди 6 години
И все пак съмнението остава. Нека да види Нинава дали е дабре да се хвърлят лъжливи компромати в политическото простронство.
77
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Съчки събирам, отзад си ги навирам." Този ли беше?!
76
2
 
30
 
! Отговори
123 преди 6 години
Това бяха галенеците на комунизма, без нито един ден трудов стаж и без нито една дума срещу Тодор Христов Живков. Дали някой от тях познават или са чивали името на бай Илия Минев-Непримиримия? Докато той е гниел по затвприте те са пяли по залите и са взимали хонорари, радвали са се на много благинки на соца, за които обикновените трудови хорица само са мечтали.
75
15
 
38
 
! Отговори
158 преди 6 години
Ей тва бяха великите демократи.. Икебаната, Кръпката, Щуреца.. дето ни надъхваха за още по-светлото бъдеще. Ама тоя верно прилича на Нинова. Макар че тя тогава трябва да е била ученичка. И на някакъв Странджа , явно герберски *** , да му кажа да си сложи очила, щото Нинова си е дори симпатична жена с явно интелектуално превъзходство над герберугите.
74
24
 
19
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Нинова наистина не прилича много на жена, но пък за сметка на това и синът и не прилича много на мъж.
73
0
 
38
 
! Отговори
Опа преди 6 години
Икебаната, брат!!! Бях го забравил този образ..Още ли събира съчки?!?
72
3
 
27
 
! Отговори
КОЙ Е????? преди 6 години
КОЙ Е ТОЗИ ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ НЕ ЗНАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ ЗА НЕГО ПИТАХ ПРИЯТЕЛИ И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е ТОЙ *** ЛИ БАХУР ЛИ ДОСТА Е ГРОЗНОВАТ И КАКВО ПЕЕ И ДАЛИ ПЕЕ ИЛИ ЛЪЖЕ БИЛ ИЗВЕСТЕН ХАХАХАХА МНООООГО СИ ИЗВЕСТЕН
71
23
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Явно кУрнелка още в ранната си младост е имала заложби на мъжко момиче, щом още тогава са я бъркали с мъже. А този Делян Неделчев да не се прави на *** Нинова, че ще вземе и той да чува гласове от Светлото Комунистическо Бъдеще ... !!!
70
11
 
38
 
! Отговори
антон кура от ямбол преди 6 години
това беше поредната Герберастка партенка..........същото като "изпреварихме Румъния" и " борим престъпността" нещастници са тия дето гласуваха за мутрата
69
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм сигурен, че това е Неделчев.Прилича ми на един певец, който беше в група и изпя една песен "Ако ти си отидеш за миг..."Свиреше на китара.Лично аз бих много обиден, ако ме сбъркат с Деян Неделчев.По-добре да съм известен от една година като политик, отколкото от педи 20 като непоправим ненормалник.
68
12
 
15
 
! Отговори
алчо преди 6 години
те и двамата са обратни ко толкоз като ги объркали
67
10
 
37
 
! Отговори
Педи Нед. преди 6 години
Обидно е за Нинова да я объркат с тази "***", наречена Неделчев! Че тя какво е виновна, че той прилича на жена и то не от най-красивите?
66
1
 
32
 
! Отговори
Музикален педагог преди 6 години
Смешна история когато пишат певеца еди кой си, певицата еди коя си. Четеш Лили Иванова, Емил Димитров, Йордан Караджов, Кирил Маричков четеш името и запяваш, а разни анонимници чакат по едно десетилетие някой да им драсне името някъде и слагат статията в рамка.