Нека помогнем на малкия Тео, който се бори с тумор в мозъка

Родителите трябва да съберат над 29 хил. евро за лечение в Германия
10 ное 2017 14:54,
11

Преди година и половина малкият Тео започнал да се чувства много зле. След редица изследвания родителите разбрали, че детето им страда от тумор в мозъка.

"Първо започна с повръщане, оплакваше се от главоболие, забелязвахме, че погледът му беше изкривен. Ние сме на тръни всеки ден и ни е страх да не прояви симптом, който да покаже, че туморът расте", споделя майката пред Bulgaria ON AIR.

След първата операция малчуганът вече се чувства много по-добре - играе и мечтае за любимите си мотори, но симптомите могат да се проявят отново по всяко едно време.

Заради болестта Тео не ходи на детска градина и затова родителите му не работят - трябва постоянно да обикалят по болници за химиотерапия и изследвания.

"На последния ядрено-магнитен резонанс се оказа, че има леки степени на рецидив, от което ние много се уплашихме. Не приехме операция в България, тъй като докторът каза, че може да се засегнат много важни органи и решихме да събираме пари за лечение в Германия - трябват ни 29 100 евро", каза бащата на Тео.

В момента семейството се издържа от инвалидната помощ на Тео и нямат нужните средства за операцията в Германия.

От групата във Facebook "Благотворителен базар за Тео" има събрани 16 000 лева. Има и разкрита дарителска сметка.

Банка: "УниКредит Булбанк"
IBAN: BG44 UNCR 7000 15230 07821
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Теодор Тихомиров Петров
гр. Плевен
Превод по PayPal: teodor_petrov_teo@abv.bg

Нека всеки, който има възможност, да помогне на Тео!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Онзи преди 6 години
Близо 4 млрд за здравеопазване, министри, здравни каси, знайни и незнайни администрации и накрая- хора събират пари за лечение на хора. Жалко е ! И не повтаряйте всеки ден,че живеем по-добре,че заплатите разтът и всеки е щастлив и доволен ! И вашия ред ще дойде, и за вас ще има въже *** мръcни !
7
1
 
17
 
! Отговори
Тоя рак е емидемия преди 6 години
Не знам какво става, къща без рак вече няма. Братовчед ми се занимава със земеделие от повече от 35 години - казва, че не е виждал това, което вижда сега - в царевицата няма трева, без да я плевят. Думите му -"за шега няма трева, отровиха земята". Царевицата е ГМО, и се пръска като за последно, и после - ден не минава без да знам за накой нов случай. Докато не започнем да говорим за това, да има кампании против толкова химия, нищо няма да се оправи и не ще ни тровят, ами ще ни трепят!
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дарих малка сума, дано да се оправи детето, стискам палци и ви желая много късмет. Нека който може също да дари, дори и 1-2 лева да са.
5
3
 
9
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
защо бойко цвъки и плевнята не могат да получат един хубав скоростен и фатален тумор в предателският им череп а това невинно детенце да е здраво,защо Господи ЗАЩО!!!!!??????
4
2
 
3
 
! Отговори
Умен Човек преди 6 години
Прочетете за Cannabis oil(hemp oil) и Rick Simpson!!!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DMS?
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте DMS номер, хораааааааНай-бързо и лесно става!!!
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да помогнем на Тео, всеки колкото може .Преди година засякох репортаж за това детенце и вчера по някаква интуиция си мислех за него . Тогава си бвх обещала да помогна , но не го направих . Сега ще го направя .