Д-р Гагова в шок, Плацентата пред Темида: Ще има ли справедлива присъда?

Шефът на Шейново: Камерите няма да спрат безумието!
13 ное 2017 09:07, Петя Славова
39

Започва делото срещу нападателя на д-р Албена Гагова от "Шейново". Изпълнителният директор на болницата д-р Румен Велев се надява на справедлива присъда за Владимир Стоянов (Владо Плецентата - бел.ред.), който на 1 юли преби жестоко д-р Гагова заради отказ да получи плацентата на новороденото си бебе.

Още по темата

"Случилото се в нашата болница става в "Пирогов" и на други места. Поставихме нови 20 камери на най-възловите места. Камерите не могат да ни предпазят от безумието, което съществува. Ние сме на работните си места да помагаме на хората, не може да бъдем бити за това нещо", настоя д-р Велев в "България сутрин".

Той посочи, че са описани точно и ясно пораженията, които са нанесени на Албена Гагова. Тя отново е на работа, но по думите на д-р Велев е трудно психическото ѝ състояние толкова бързо да се стабилизира.

"Тези актове са много трудно доказуеми. Това обикновено става на 4 очи и на място където няма как да бъде заснето", отбеляза изп. директор на "Шейново" в студиото на Bulgaria ON AIR.

Д-р Велев поясни, че се е срещнал с Владимир Стоянов 2-3 месеца преди нападението. Обвиняемият е поискал да получи достъп да изнася лекции в училището за бременни в болницата. Получил е отказал от д-р Велев, тъй като това са презентации с комерсиална цел и в "Шейново" няма такава практика.

"Впоследствие д-р Гагова ми се обади да ми каже, че този господин е в болницата, неговата съпруга ражда и аз съм резрешил да се предостави плацентата - нещо, което не е вярно", подчерта д-р Велев.

В друг разговор по телефона Стоянов е започнал да повишава тон, след което е нападнал д-р Албена Гагова, стана ясно още от думите му.

"Ние също сме хора, понякога сме твърде натоварени и не можем своевременно да обърнем внимание на пациентите. Всички трябва да бъдем по-търпеливи и по-човечни", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
17
 
14
 
! Отговори
Топ-юрист преди 6 години
След като тая д-р Гагова е в шок показанията и не би трявало да се вземат под внимание. от съда. Делото е незаконно, свидетелите неадекватни и корумпирани. Цацаратурата да осъди съдията, а д-р Гагова да бъде освиделствана и прибрана на 4-ти километър.
16
1
 
9
 
! Отговори
това е факт преди 6 години
Хора вия не разбрахте ли че ако сами не се оправите с този който ви е направил нещо лошо никой няма да ви помогне,полицията и съдебната система се подиграва с жертвите,помогнете си сами за да ви помогне и господ.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към 3. Не изкарвай лекари и учители светци, те също са агресивни. Отношението им към пациенти потякога е потресаващо, учителите и те също. Детето което почина от ритник в корема, учителката е скрила този факт, като е дошла линейната. Това нормално и коректно ли е? Трябва да има уважение и морал от всички. Това не е едностранен процес. В Германия е пълно с роми, защо не бият докторите. Знаеш ли какви римски гета има вече в Германия?
14
1
 
7
 
! Отговори
112 преди 6 години
Колко лева е една плацента
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Др Гагова в шок ха ха хаВижте и само "шокираната" нагла физииномия - показала му е среден пръст с усмивка и си го е получила.
12
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Болшинството българи подвиват опашки и навеждат глави, когато ги прецакват. Този път са сбъркали човека... Кофти ми е за него - дано се оправи и не само това, ами и да им натрие носовете на разните му законни несправедливковци!
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие осъзнавате ли като цяло какъв манталитет имаме. Отишъл и казал, че шефът на болницата е разрешил....къде по света ще отидеш и ще кажеш, дайте ми това, защото шефът каза Да. Така е навсякъде. Ясно е, че този човек не е добре, но начинът на работа навсякъде е много тежък, провокираш и архаичен. Иска плацентата, подписва се да кажем и му се дава на момента, защо не може, утре. Вместо да се търси начин всичко да е по-бързо и не предизвикващо, ние сгягаме възела повече.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За туй като ще те съдят режи им главите, поне да знаеш за какво ето как дъдиите подстракавaт убийствата и насилието. Оставка на правосъдния министър.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРЪГНАХА ДА КРАДЯТ ПЛАЦЕНТИ И ОТ сЪРБИЯ ПЛАЦЕНЕНАТА МАФИЯ
8
3
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Ти си бъди лекарж, но защо ще крадеш на хората плацентите!Това не е нещо, което после може да се купи.
7
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала изкара им кирливите ризи на показ и сега го репресират червените *** от ГРОБ лекарите им вече и в Сърбия ги бият и задържат.
6
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Владо Плацентата не напразно е световен учен ако беше проста Тиква щеше да е министър, а не на подсъдимата скамейка Който се завръща в БГ да работи става жертва на Тиквата.
5
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плацентата премиер само хора като плацентата могат да направят здравната реформа.
4
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плацентата е трябвало да им изкърти и забъте малко ги е трепал, който краде плаценти завършва пребит. Отавка на здравния министър време му е и на тоя да си ходи и да не забрави да върне суджука.
3
5
 
21
 
! Отговори
Защо? преди 6 години
В България стана повсеместна практика да биеш този, който ти помага. Това са лекарите, учителите, преподавателите в университетите, социалните работници.На почит обаче са свирепите, безжалостните, простите, аморалните, жестоките.Що за напълно загубил морал и ценности народ е българския? И защо стана такъв? Не икономика ни трябва, трябва ни първо нормален морал и нормална ценностна система.
2
1
 
17
 
! Отговори
лудост преди 6 години
Се повече хора виждат че съдебната система е синоним на тежка корупция и източник на хаоса и беззаконието,но това не пречи там да получават огромни заплати и бонуси,хората недоволно а там доволни.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има разбира се колкото осъдиха и оня дето ритна камериерката.