Неочаквана и опасна "гарнитура"... тения в агнешкото за вечеря

Семейство от София го купило в един от големите хипермаркети
27

Семейство от София твърди, че е намерило тения в месо за агнешка дроб сърма, купена преди дни от един от най-големите хипермаркети в страната.

Според информацията на етикета, месото е проверено и е годно за употреба. Снимки на покупката обиколиха социалните мрежи, но сигнал в Агенцията по безопасност на храните все още няма.

Фирмата доставчик и месокомбината не са информирани за находката.

В отговор за Bulgaria ON AIR от магазина, от където е закупено месото, заявиха, че незабавно са разпоредили вътрешна проверка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
5
 
! Отговори
Българка преди 6 години
До АнонименА,и още нещо: аз валериан не пия. Това,че ти пиеш валериан и успокоителни-това е твоя работа и друг въпрос.
24
0
 
6
 
! Отговори
Българка преди 6 години
До АнонименКато си толкова умен,що не си похапнеш варена тенийка? Дали ще ти хареса? Нещо май не разбираш,че не съм против консумацията на животинско месо,стига то да е чисто(да няма разни ***,тении и бацили) и да е в подходящо време. Ама ,какво говоря на такива умници и всезнайковци като тебе. Хайде,с много здраве!
23
0
 
4
 
! Отговори
SAFC преди 6 години
Аз само да попитам - тенията как е? Добре ли е?
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БългаркаХапна ли се "Българко"?! Друг път не внушавай на хората своите манияшки npостотии. Въпреки че отговорът ти показва само едно - твърдо присъствие в 80-те %. Но не се притеснявай, не си само ти такава, която се мъчи да покаже "ЕнтИлект". И вземи едно валерианче.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКакво му връзваш кусур на БАБХ? То правителството ще приема меморандум срещу иновативни лекарства и технологии - да не се прилагат през 2018 година, т.е. да се ликвидира възможността на болни хора за оздравяване или поне запазване на частицата живот. Трябвало да се правят икономии. Не може да са толкова прости, та да не разбират, че така ще икономисат хиляди животи!!! Значи е напълно съзнателно. Много добре е осигурил Дълес своите насокси.
20
1
 
5
 
! Отговори
Българка преди 6 години
До АнонименА ти с претенции на *** ли си? Или просто няма да се чувстваш добре в кожата си,ако не надраскаш някоя глупост?
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПрофесорОще един от 80 % като оная по-горе, "българката". Я си хапни малко сварена на гореща вода тения, аман от аxмаци с претенции.
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БългаркаТи в ред ли си, или си просто rлynава с претенции за просветителка?
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В днешно време с всичките тези ***, боядисани и напомпани с химия, по магазините е по-добре да се вегетарианец със сигурност. Ползите ще са в пъти повече.
16
1
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Ами нищо не съм склонен да показвам - Светото писание да не Ви е упътване как да ползвате Създателя . . . т"ва да не ви е микровълнова ? ? ? ? ? ?
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХК защо мълчи?Защитете правата на тенията!
14
12
 
9
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Какво месо,по време на пости? Не съм веганка,не подкрепям вегани, вегетарианци и еко защитници,но какво ще стане ако на това семейство,ако малко хапват постна храна? След църковният пост,ще си похапват качествено месце. Месните стоки и месото(мръвка) няма да им избягат. А продавачите и производителите на месо и месни произведения трябва да бъдат стриктни-да дават добро качество месо.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БАБХ мълчи... ами ще мълчи, нали взимат по някой лев от търговците, за да им прикриват безобразията.Най-голямата подлост е, че крият виновника.След като го крият, няма никаква полза от дейността им.Интересно, каква ни е ползата от тази агенция и защо още не е осъден никой от нея?Евентуалното осъждане може да ги стресне, да взем.ат да си вършат работата
12
7
 
6
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Това не е месо, а вътрешни органи. Тенията не е опасна за човека. Отстранява се и се готви при висока температура, като дроб сарма.
11
6
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Покажи къде в Библията пише, че трябва да се пости преди Рождество и че, въобще рождество е посред зима?
10
12
 
5
 
! Отговори
да бъде волята Му преди 6 години
Агнешко - а нещо за Рождественски пост да сте дочули така отдалеч ? ? ? И ето ви знак Свише . . . . . . . . .
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре пораснало паразитче.Трудно може да НЕ се види.Въпроса ми към специалистите е при какви условия тези *** умират? А спорите/яйцата им (ето това вече може да не се забележи с продто око)?
8
1
 
9
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До КелешЗащото не е проверено и не се знае дали не "намигване" от конкуренцията. Спомням си за случая с отровените с гъби. Тогава каква олелия се вдига. Набедиха верига. Изхвърлиха стока и накрая се оказа, че от друго е натравянето. Кой бит, бит.
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива са ни убавите закони - не се казва нищо за фирмата, за да не се тревожат излишно потребителите. Разтърсете се из социалните мрежи кой е магазинът, а колегата по-долу правилно го е написал(а).
6
5
 
38
 
! Отговори
Локов преди 6 години
РАботил съм в акъв цех. Имат лекар, който стои и удря печати не се гледа месото камо ли да се взимат проби. Контролът е на хартия и е нулев. Никой не носи отговорност, говори съм с лекаря той вика дори да ми повдигнат обвинение винаги може да се кажае,че това от друго животно, а ние сме направили изследванията на 3-то. Аз не съм бил на смяна ,заразено в магазина от досег с друго месо, заразено при превоз в камьон на 3-та фирма. Няма наказание !!! За това не ме очудва и антракса и тенията