"Политико" поставя българка сред личностите на 2018

В списъка е зам.-говорителят на ЕК Мина Андреева
6 дек 2017 22:57,
8
"Политико" поставя българка сред личностите на 2018
Снимка: bgonair.bg

Европейската редакция на водещото издание "Политико" поставя зам.-говорителя на Европейската комисия Мина Андреева сред 28-те водещи личности на следващата година.

В списъка са имената също на политиците Майкъл Гоув (Великобритания), Марк Рюте (Холандия), Ги Верхофстат (Белгия), Халифа Хафтар (Либия), както и представители на Русия, Беларус, Турция.

"Политико" отбелязва, че всички те са дейци, дразнители и мечтатели, които ще променят Европа догодина.

Допълва се, че хората от списъка със сигурност ще окажат видимо влияние. Изданието посочва, че не цели да даде някому подкрепа, а изразява виждане, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната герберастическа калинка-малинка, изпратена да забавлява застаряващите европейски шкембета из офисите им и с тялото си да лобира за управляващите у нас бандити. Иначе как е стигнала до тази позиция? Знаем как, знаем. Освен това - българите са в България, не по брюкселските офиси.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1 Също така както хората на теб са ти платили за образованието. Плачевно е. А госпожицата трудно би постигнала резултат в нашата ***.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е коректно с такива "ерзац" българи да ни запълват квотата с внимание, че да се чува там за една "българка" и да не сме капо. Все пак има по- стойностни хора от говорителка и с по- голяма и важна роля и пример. Нямам спомен госпожата да е изявила нещо българско последното десетилетие или да е взела отношение по някакъв въпрос. Глупаво е да ни натрапват и манипулират с подобен "избор"...
3
5
 
3
 
! Отговори
13 преди 6 години
до АНОНИМЕН ЛИПСАТА НА КОМЕНТАРИ - ОЗНАЧАВА, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!ЕДНА БЪЛГАРКА Е ДАДЕНА ЗА ПРИМЕР, НИКОЙ - НЕ И СЕ РАДВА!!! ХОРАТА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ - ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ВИ ЧЕТЪТ ПРОСТОТИИТЕ!!! НЕ ВИ Е СРАМ, САМО ОТРИЦАНИЕ ДА БЪЛВАТЕ!!! НАПИШЕТЕ НЕЩО ХУБАВО, ДА МЕ ИЗНЕНАДАТЕ, ПОНЕ 1 ПЪТ!!!
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как е назначена тази там? Това изборна длъжност ли е, конкурсна ли е? как е стигнала до там? Вероятно е с някаква филология, а това директно значи, че почти 100% работи за службите са сигурност...
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
липсата на коментари е показателна ... за значението на тази кака за обикновените хора ... който всъщност и плащат заплатата.