Македонският премиер Зоран Заев с интервю за "Брюксел 1"

Как вижда отношенията с България - гледайте тази събота от 17.30 часа
1
Македонският премиер Зоран Заев с интервю за "Брюксел 1"
Снимка: Брюксел 1

Премиерът на Македония Зоран Заев даде ексклузивно интервю за текущите отношения между България и Македония, което ще може да гледате тази събота в предаването "Брюксел 1" от 17,30 часа по Bulgaria ON AIR.

Пред международния анализатор Николай Кръстев той говори по темата за подобряване на отношенията между двете страни, присъединяването на Македония към НАТО и нарастващия интерес на българския бизнес към страната му.

Зоран Заев коментира още плана на САЩ за Западните Балкани, Коридор 8 и идеята за единно обслужване на митническите терминали. 

"Брюксел 1" ще засегне още темата за по-добри транспортни и информационни връзки на Балканите и как това ще промени района – гост на водещата Милена Милотинова ще бъде бившият посланик на България в Скопие Ангел Димитров.

Нина Спасова ще коментира какви ще бъдат последствията след решението на американския президент Доналд Тръмп да признае Йерусалим за столица на Израел и острите световни реакции.

Интервюто със Зоран Заев ще се излъчи и по Bloomberg TV Bulgaria на 10 декември, понеделник, в "Светът е бизнес" от 21,30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Зоран ЗаевБрюксел 1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Салатист преди 6 години
шефа на станишев бил дал интервю. дервишите от ек се въртели до откат от радост. медиите отразяват в екстазий. светлото бъдеще нагази в полята, грейнали пред нас!