Майка с гневно писмо до Дядо Коледа: Роми и мигранти имат повече права!

Тя гледа сама трите си деца и търси справедливост от държавата
15 дек 2017 09:15,
227

Липсата на справедливост и трудностите, които среща една многодетна майка, която отглежда децата си сама, е темата на гневно писмо до дядо Коледа. То вече обедини хиляди хора в социалните мрежи, разказва Bulgaria ON AIR.

В писмото Златина Хаджипанайотова настоява, че всеки клошар, ром и емигрант, който не работи, има повече права от нейните три деца, останали сираци след като баща им губи битката с рака.

Тя споделя, че изпитва гняв към системата заради това, че държавата изисква да спазваме законите и да бъдем примерни граждани, а когато ние се нуждаем от държавата - нея я няма.

Златина казва, че няма нужда от пари, но иска децата й да получат единствената помощ, която им се полага според закона - персонална пенсия.

Тя се отпуска под условие - доходът на родителя да не надвишава 65 лв. на член от семейството за месеца.

Златина иска реална промяна в полза на българската майка и българското дете. Защото тези текстове не са променяни от 2009 година.

А писмото е адресирано до дядо Коледа, защото по Коледа стават чудеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз я мразя тази гадна държава и мрсният и народ.От мен, деца? ДРЪГ ПЪТ!Имам цели 0 и повече няма да имам.
122
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В днешна България трудно ще възникне гражданско движение в защита на реални обществени нужди.Защото хората посрещнаха демокрацията с надежда, но после нещата се развиха така, че у повечето нашенци се създаде убеждението, че партии и граждански движения могат реално да направят нещо, само ако бъдат проектирани и финансираниот онези, у които са парите. Знае се кои са. на останалите ентусиасти се пречи активно, но дори и да са куражлии, рядко успяват да осъществят нещо.
121
8
 
4
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 6 години
Който не е доволен да пасе овце!
120
1
 
17
 
! Отговори
вдовица преди 6 години
Глупаво е да се противопоставят едни групи на други. Понеже се в сходно положение на жената (вдовица съм с две деца), да кажа че децата имат право на наследствена пенсия независимо от семейния доход. За ниски доходи има социални помощи във всякакъв вид. Това се дава от държавата, т.е. от всички нас. Дали е достатъчно, всеки ще каже не. Аз не разчитам на държавата, не хленча. Взела съм с е в ръце и се боря. Ако ни увеличат осигуровките за да има повече за нуждаещите се, 99% ще протестират.
119
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 114 от АfDЗапиши ме и мен в тази партия, ще членувам в нея дистанционно и ще правя оттук каквото мога.Знаеш ли колко пъти сме се опитвали да създадем подобна формация? Изслушват те, окуражават те, но ги мързи да се заемат с подобна дейност или да помислят за някаква инициатива. Това ще ни изяде главите на нас българите. 45 години инициативността на гражданите е била не само потушавана, но и е била считана едва ли не за подривна дейност.Трябва да се родят други хора, не помнещи робството
118
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе... къде ви е волният Болен?Нали във властта пък...Къде ви е русенският македонец - агент Иван, Шкембе воевода? Да не се е заклещил на някоя врата?Къде е бургаската, тупа батка? Изпрал си е адидаса и затова го няма?
117
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родила си, ще си ги гледаш!!!Ако искаш аз да ти ги гледам!!!
116
2
 
2
 
! Отговори
? преди 6 години
До ЦинкаПо твоята логика излиза и за теб правилото което се опитаваш да манипулираш и се получава ,бачкай *** за беженците ,за мюсолманите,за европейските програми за бедните страни ,за соц помощите на ромите,наркоманите,мързеливите немци .... в Германия ,нали ? Или за теб това не се отнася ?!)
115
2
 
9
 
! Отговори
до 114 от АfD преди 6 години
О-о-о, има огромна разлика, Хитлерчо искаше да завладее чужди територии. АfD не е расистка и не иска чужди територии. Иска да се запази европейската идентичност на Германия, а не да се ислямизира. затова и всички европейци живеещи в Германия са добре приети от АзГ, аз съм един от тях. Зелено-левите-безотечественици и *** виждат в АзГ голяма заплаха за нихилистичната си противонационална политика и затова дескридитират тази единствено патриотична германска партия. Но тя ще расте !!!
114
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да не мислиш мила че на другите със три деца им е много лесно да ги отгледат.
113
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
държавата има за всички, но не ги разпределя правилно. А и най-вече много се злоупотребява с вскякви средства и права и си се краде от най-високо до най ниско ниво на държавно управление.
112
3
 
2
 
! Отговори
AfD до ЦИНИК преди 6 години
Харесваш ми, понеже имаш подобен опит като мен от Германия и представяш реално нещата. Напълно потвърждавам изказванията ти по-долу. Германия е обречена, но се надявам, че българите все още са запазили инстинкта си за замосъхранение. Не знам как мисилш за АзГ, но моята надежда за Германия е само в тях, както и надеждата на моята съпруга-германка и общо дете. Имаме тук добра работа, но не е изключено да живеем за в бъдеще извън корумпирания ЕС.
111
8
 
1
 
! Отговори
до afd преди 6 години
Той и хитлерчо споделяше твоите виждания за не-арийските раси ...
110
4
 
32
 
! Отговори
До 91 преди 6 години
Едно ромче е 20 пъти по-ценно за България отколкото едно българче.____________________________________________Така излиза, като се има предвид, че ромчето дори не си прави труда да ходи на училище или ако отиде, то е само за да вземе безплатната храна, която му се полага и ако случайно влезе в час, прави го за развлечение, вдигайки шум и пречейки на останалите да учат.Българчето ще не ще, учи, нали утре трябва да осигури издръжка на ромчето, което ще започне да се размножава още на 12 г.
109
3
 
22
 
! Отговори
AfD преди 6 години
Скъпи сънародници ! Създавайте АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ, по подобие на германскатаАЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ (АfD). От както са в Бундестага, контролират всяка стъпка на Меркеловия режим, Меркел се чуди каква коалиция да прави... Учете се и от ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА, защо не се присъедини България към нея, Румъния вече се гласи. Стига Меркелизъм, Бойковизъм, Юнкеризъм...Вижте как вчера Доналд Туск започна да променя политиката си към "бежанците" и се обяви против квотите на рзапределение в ЕС.
108
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 91Госпожо, познавам студентка, която прекъсна следването си, защото роди три деца едно след друго. Вече работи, за да ги издържа, защото нейният баща е починал, а бащата на децата й не печели достатъчно, за да може тя да продължи обучението си.На нея също не й се полагат никакви помощи, за разлика от неграмотните или малограмотни ромки, който раждат по 3-4 още преди да са навършили 18 г. "за да си осигурят издръжката" - те така казват и нямат никакво намерение да работят!
107
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циника е жиголo в Германия, не му се връзвайте..Да не е оня марсел-мюмюн за когото писаха тук?
106
2
 
4
 
! Отговори
До 103 преди 6 години
Да, интересно ще ми е какво пише в СV на един хигиенист.
105
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циника е жиголo в Германия, не му се връзвайте.
104
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ***...искаш да ти представя CV ли?Тъпанaр.От хигиенизиране на WCта ли?