Добро дело! Дрехи и играчки за приюта на отец Иван

Леонида и Илиана от 81 СУ "Виктор Юго" са инициаторките
21 дек 2017 13:23, Анисия Иванова
10

3135 гледания   |  Още видео

Ученици от 81 СУ "Вуктор Юго" в София събраха дрехи, играчки и книги, които днес ще дарят на децата от приюта на отец Иван от Нови хан.

Леонида и Илиана от 10 клас са инициатори на идеята за благотворителната акция.

Те обясниха, че са решили за празниците да направят нещо по-мащабно и да зарадват децата от приюта в Нови хан.

"Цялото училище се включи. Помагаха ни съученици и по-големи от нас", разказаха организаторките в "България сутрин".

"Там са много децата, има около 200 души, има и по-възрастни хора. Те имат нужда от голяма подкрепа", обясниха ученичките пред Bulgaria ON AIR.

Леонида и Илиана обясниха, че са събрали даренията за около седмица и половина. Всички дрехи, книги и играчки ще бъдат транспортирани днес до Нови хан с два буса.
 


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТЕ МАЙ НЯМАТ НУЖДА ОТ СТАРИ ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА, А ОТ ХРАНА.
6
0
 
3
 
! Отговори
реалист преди 1 година
Пак ще гори дрехи в парното цяла зима и ще трови селото.А коментар номер три е много точен.Плюс това има предписание от пожарната за събаряне от повече от 5 години,защото ако този държен приют пламне всички вътре си отиват.НО ДЪРЖАВАТА ОТСЪСТВА
5
0
 
0
 
! Отговори
Krom преди 1 година
До Анонимен 3 - а, и да не забравя "обидени" християнино. Милата ти църква, колко точно гладни и лутащи се души подслони и нахрани? Освен за свещоливници и имоти, власт и синоди за какво друго ги е грижа? За гладните деца ли? Пред Бог ще отговарят за това. А Отец Иван, той не се интересува от такива като теб и Слава теб Господи.
4
0
 
2
 
! Отговори
Krom преди 1 година
До Анонимен 3 - разбира се, напълно те подкрепям. Така им се пада .. и на едните и на другите. Да седят гладни на улицата и без покрив. За да ти е законно и уютно. С една дума, когато си си зад.ник си си задн.ик. Добре, че има и такива като Отец Иван, защото с "християни" като теб, не ни трябва Османска империя.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурен съм , че тези момичета си мислят , че правят добро, поздравявам ги за възпитанието, което са придобили. Вярвам обаче, че този приют в църквата е незаконен и освен това е обиден за вярващите, там съжителстват както деца, така и закоравяли престъпници и наркомани. С една дума мисля, че е по-добре той да се закрие.
2
0
 
5
 
! Отговори
венци преди 1 година
Браво!Браво!Браво!
1
0
 
9
 
! Отговори
Стеф преди 1 година
Свестни момичета.Да...има и такива.