Евгени Минчев се чуди за третия пол: Гей семейни ценности няма!

Светският хроникьор се обяви против еднополовите бракове
5 яну 2018 20:41,
51

Лорд Евгени Минчев се обяви против еднополовите бракове. Той смята, че те няма да помогнат с нищо.

"Ако двама мъже искат да бъдат щастливи, те могат да бъдат щастливи без гей брак", обясни Минчев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според него това ще създаде нови фалшиви бракове, както вече съществуващите такива и между мъж и жена.

"Вече няма семейни ценности, камо ли да има гей семейни ценности", подчерта още Евгени Минчев.

Той сподели още, че не може да разбере за какво се пледира с този "трети пол".

Минчев коментира и скандалите около новата "Мис България" Тамара Георгиева. Според него има настроения срещу нея и много хора нямат реална представа за красотата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
5
 
! Отговори
Lan преди 6 години
42,да, някои болести и отклонения нямат все още лечение, но това не изначава, че трябва да стават норма. А относно пренаселеността, че я има има я ...ами тя не идва от белите страни така или иначе. От години всички са с отрицателен прираст. Вместо да се набляга на третополовостта, може да се набляга на образованието в страните, с висока раждаемост - то доказано води до снишаване на прираста.
37
5
 
5
 
! Отговори
До Е.М. преди 6 години
Мила,и ти ли реши да се изходиш по-въпроса????
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужаст!
35
5
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Ще се окаже ,че Женята е по-мъж от ония кухи *** в Парламента...
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТВРАТИТЕЛЕН ЗАПИС!!! СИЛНА МУЗИКА И ЕВГЕНИ СЕ ЧУВА ЕДВА- ЕДВА!Некадърници!
33
6
 
17
 
! Отговори
лордо-и.бач преди 6 години
Колкото до половете, аз зная че има 2 пола само. Трети пол се е родил само в съзнанието на някой болен евро.гАйски либераст.Ще се съглася, че има трети пол, ако някой ми покаже с какви полови органи е. Ако има полови органи на мъж или жена, значи не е трети пол. Така, че чакам някой да ми покаже третополовите полови органи! Докато не ни ги покажат и не ги вкарат да се учат по биология и анатомия, значи няма трети пол. А някой случайно да е виждал сред природата третополово растение или животно?
32
5
 
9
 
! Отговори
лордо-и.бач преди 6 години
Също така и ДС го ползваха за ухо в пееразките среди. Бивш агент на ДС беден не съм виждал та и той така. Как мислите се става от ватманче богаташче? Бил имитирал тоз или оня, а никой никъде не го е виждал да го дават освен по разни балове, пиршества и подобни нагласени интервюта, режисирани предварително.Та не му се вързвайте много на лорда. Стара иб.лива и хитра лисица е той. Много бързо обаче се хваща фалшивата му личност. Човек трябва само да го слуша внимателно и да анализира чутото.
31
4
 
12
 
! Отговори
Lan преди 6 години
37 Именно де - говорим си едно и също - половете са два! Има заболявания свързани с пола и това е.
30
3
 
15
 
! Отговори
лордо-и.бач преди 6 години
Прав е за третия пол и браковете, но това не пречи да е един много долен, хлъзгав и слюзест .....Последните години се научи да говори неща с които да се харесва на масата, но всъщност си е много мазен нагаждач. По бай Тошово и след това време свиреше яко на духови инструменти и му пръскаха халката тогавашните силни на деня гАйчета. Имало ги е и то доста. В Англия и там се е отъркал около няколко богати пее.расти и направи парички та сега се фука с пари изкарани със задни части на лорд хахаха
29
4
 
10
 
! Отговори
Lan преди 6 години
30,кой как се възприема не променя фактите - полът е физически определен! Иначе има хора, които се възприемат като Хитлер, Наполеон, кученце, пони и дори вазичка...това не ги прави нещо различно от това, което са. Глупаво е да се месим в щастието на хората, особено ако то не ни пречи по никакъв начин - в тази връзка хомосексуалните са свободни да се обичат ако това ги прави щастливи, но да се казва на бялото-черно, защото на някой така му се ще е за психиатрия!
28
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абсурдно е да се налага начина на живот на 0,05 % от обществото на останалите 99,95 ! тези бойковци, и разни други предатели, стига сте слугували на развратните израелци, нека да си правят в израел каквото си искат, нали затова им направиха държава, а не да тормозят целия свят извращенията си и деградиралите морални сатанистки ценности !
27
4
 
20
 
! Отговори
ге ца преди 6 години
Браво бе Гени! Ще излезе от теб националист !Имаше и един бг гей от щатите - културист той не искаше да казва, че е Българин, за да не излага държавата.Показвайте стойностните хора, а не другите дето някой ги подтиква нарочно да дразнят нормалните хора !
26
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ИЗЛЕЗЕ ПО-ГОЛЯМ МЪЖ ОТ БОЙКО БОРИСОВ!
25
4
 
12
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Евгени Минчев против еднополовите бракове !!Ти да видиш !!!
24
4
 
5
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Я най-добре забранете хетеро браковете и връзките! :)) /в обратната посока, нормата до момента за обществото и без това не се обсъжда, нито работи!/пп. всичко което не е забранено, е позволено!
23
4
 
4
 
! Отговори
и кво се оказа преди 6 години
..имало и по-големи ....раси от него по Брюксела, града голема!
22
4
 
14
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Не мога да разбера защо така активно се бърка "пол" със "сексуалност". Полът е определен с раждането (сега смятам, че всички разбират, че хермафродизмът е малформация и човекът така или иначе носи или женски или мъжки хромозоми, т.е. полът му пак е определен). Сексуалността е нещо различно от пола и да, възможно е човекът да е хомосексуален, но това трябва да го реши, когато е физически, психически и сексуално пораснал, не да му се предлага едва ли не от забавачката...
21
4
 
29
 
! Отговори
браво преди 6 години
Прави му чест това мъжко изказване.
20
4
 
21
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Изводът е, че българските гейове са по-нормални в мисленето си от европейските толерасти...
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ISKAM V IZBORNITE BIULETINNI DA SE VYVEDE TOCHKA POL I SEKSORIENTACIA ZA DA ZNAEM KOI E NORMALEN DEPUTAT I KOI NE