Надеждата ни е в тях! С пълно гърло в метрото: Мила Родино...

Клипът с химна има стотици споделяния в социалните мрежи
15 яну 2018 11:00, Анисия Иванова
166

Видео, в което пътниците в цял вагон в столичното метро пеят българския химн, стана сред най-обсъжданите в социалните мрежи.

Не се съобщава точно къде е снимано видеото, нито кой е инициаторът, а също дали е спонтанно или е организирано по конкретен повод, съобщава пише Bulgaria ON AIR.

Клипът има стотици споделяния в социалните мрежи и коментари. Сред мненията по темата има от такива, които смятат, че това е истински патриотизъм, до други, които го определят като "патриотична мирна революция без резултат".

Като цяло преобладават похвалите за младежите: "Денят започва с химна браво", "Браво! Живи и здрави! Надеждата ни е в тях!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да отидат на Супербоул на 4-ти февруари и да изкочат на сцената и да пеят бг химна.
64
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само в България подобно нещо може да е новина.Нямаме и идея какво се твори в тая държава.Орешарски го свалиха заради "задкулисието", а тук не "задкулисие" а направо в друго измерение живее власта, в паралелно. Като в защитен облак са, и благодарение на медийте, които через такива операцийки ги прикриват.България потъва и умира от корупция а те ни занимават с национално възгордяване и етнически интриги за да държат стадото в конфликт между себе си.Тоест, разделяй и владей.
63
4
 
9
 
! Отговори
hhh преди 6 години
Тя работата с патриотизма стана модерна като селфитата. Не искам да критикувам никой, но доста хора правят вече какво ли не за една снимка/клипче. Къде ли вече не сме си развяли флага и изпели химна! В, което няма нищо лошо разбира се.
62
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само дето текста на припева вече не е актуален.Трябва да се пее така:"Мила родино, ти беше земен рай......"
61
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Залагам си заплатата х 5, че нито един от тия във вагончето не е роден в София.
60
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме късмет, че не пеят на диалект.
59
7
 
2
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Не, по-добре американския, та да светне на продажниците
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БерлинТи мети там улиците и си пей "Джелем, джелем".От теб друго не се очаква.
57
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другия път да изпеят руския химн, ако искат червените баби и/или кремълските леки женички да им се обесняват в любов, в този пропаднал форум.
56
6
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до 55 номер---ти май въобще не проследи темата и развитието на коментарите. Естествено, че не настройвам провинция-софия, напротив ясно изразих тревога, че в БГ реално живот има в 4-5 града. Идеята ми на мен и другите е, че 10 младежи, които са дошли вчера от Сусурлево в СФ и се радват в метрото е е задължително да са СПАСЕНИЕТО на БГ. Защо си толкова реактивен на тема село? Щото се виждаш в профила с *** на двора ли ? Българина доказано най-много го боли от истината.
55
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази държава хораат трябва да разберат че революция се прави с оръжие а не с пеене на песни.
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яко тъпо заглавие!
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България ще се оправи, когато корупцията ни накара да излезем по улиците. Химнът и байраците са приятно бягство от действителността и не демонстрират никакво чувство за уважение и отговорност към отечеството.
52
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалка гледка. подигравка с химна.
51
3
 
8
 
! Отговори
Да живее Вожда преди 6 години
Това са млади и щастливи герберасти дошли от провинцията които не са виждали метро и пеят защото се радват че най после се возят на прославутото метро за което са чели по вестниците и гледали много репортажи по телевизията.
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато на мястото, където живееш цари хаус, беззаконие, обезценяване на труда е трудно да си патриот.
49
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аз-ътПртестани да настройваш хората софиянци-провинциялисти един срещу друг и да насаждаш омраза!И не ми говори за тоалетни отвън,защото до преди стотина години,когато тези градове са били градове и търговски центрове,София е била кално село.Да не говорим,че провинциалистите са в София,защото всички средства и атрактивни места се изсмукват към София.Затова вече и искат и да се отделят от България по икономически причини,защото не виждат надежда.
48
2
 
12
 
! Отговори
Пет преди 6 години
Тези пеещите ми приличат на онази група която мин.год. пя химна в Лондонското метро след събиране на българи по случай Нац.Празник.. пеещи пътуващи за в къщи след добри черпявки с алкохол. И кой ще впечатлят в метрото с фалшиви гласове? Така Не се оправя Бълтария с нейното Мизерно състояние което ще става все по мизерно. Остаряват кадрите- доктори инжинери и специялисти.а младите се пръснаха по света Търсещ и препитание.Кой ще остане накрая да пее Химна?*** електорат и пенсионерите.....
47
3
 
6
 
! Отговори
Свинюран Павлов преди 6 години
Този клип трябва да покаже на евродебелогъZците, че България се населява от щастливи хора, които благодарение на ЕС имат високи заплати и пеят от радост в метрото.
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е химна на Високата средна заплата в София от 1 625 лв.Пеят и в прослава на Бойко Бориосов и послушницата му Юрданка, които им построиха метрото с наши пари.