МВР-то не разпознало лампите на НСО-то, Радева се возела

Каракачанов: До кога полицаите ще бъдат нападани безнаказано?
8 фев 2018 19:10,
66
МВР-то не разпознало лампите на НСО-то, Радева се возела
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Това е кола на НСО, просто колегите от патрула не са забелязали лампите отзад. Тъй като става въпрос за вечерно време, голяма кола, затъмнена, полицаите тръгват след нея. При проверка се открива, че е кола на НСО, возела се е вътре първата дама. Не е имало гонка, не е имало препречване. Това заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов относно информацията, че две патрулки са преследвали "Мерцедес"-а на първата дама Десислава Радева снощи в София.

Още по темата

"За пореден път полицаи са обект на посегателство. Двама полицаи са нападнати от една група цигани. Имало е акция за издирването на 4 лица. Твърди се, че при тази проверка е починало лице. Това, което аз знам е, че на адреса, където е починало лицето, не е имало полицаи", коментира вицепремиерът размириците в Ихтиман, където бяха нападнати полицаи.

"Аз обаче задавам въпроса до кога българският полицаи ще бъде нападан от хора, които смятат, че могат да правят всичко в държавата? Човекът с униформа е поставен да пази обществения ред, а не да бъде нападан и бит от самозабравили се граждани", отсече вицепремиерът пред bTV.

Той добави, че в закона пише, че личността на служителите на реда е неприкосновена и е крайно време е да опишем какво означава тази неприкосновеност на полицая.

"Кажете ми в коя нормална европейска държава гражданин си позволява да удря или бие полицай?", запита Каракачанов.

"Ако една част от населението на България продължава да смята, че може да напада служители на държавата, които си изпълняват служебните задължения и това ще им се размине, защото били от друг етнос или с по-различно ниво на грамотност, това не може да се позволява повече. Трябва да е ясно, че ти нямаш право да пипаш полицая с пръст и санкцията за това е строга", смята Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НСО са длъжни като тръгнат да ги спират полицаите,да пуснат замалко лампите за да се обозначат.Щом не са го направили подлежат на преследване,а даже някои по-стриктни полицаи може да открият огън по тях!Това отвсякъде си е рискуване сигурността на първата дама от страна на НСО.Навремето така се стигна до престрелка между барети и други полицаи.Поредна издънка на НСО
14
14
 
17
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Тяма ли най-после да се спре с това "първа дама"? Каква дама е тази, че даже първа?
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично по фотмашки! Цветанов, пак ли ти?
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименлампите може и да струват левчета, обаче треба да знаеш кодовото примигване.и баце да оправи трасето на гонката, че се откачат жичките и МВРто тъне в мрак кой кой е
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...обясни министърът на отбраната за набитите в Хелзинки полицаи и лампичките на НСОто,докато министърът на вътрешните работи инспектира армията.
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късно е, шкембе воевода даговориш. Ние вече емигрирахме.
9
1
 
23
 
! Отговори
това е преди 6 години
Полицаите ще бъдат нападани и псувани защото народа няма вяра и доверие в полицията,тази полиция се нуждае от кардинални реформи,промяна на работата и връщане на доверието ....
8
2
 
26
 
! Отговори
,,, преди 6 години
пак замазаха работата
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи бандитите могат да си сложат лампи, като тези на НСО и никой няма да ги закача. Сигурно струват 5 лв.
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я да видим кой е разпространител на "фейк" новини?
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте писали глупости "не разпознали лампите на НСО" те и това, ако не разпознават са си направо за уволнение или пък другата вероятност да не са били включени което не е задължително. Въпроса е, че катаджиите много добре знаят кои са автомобилите на НСО още повече, че бул. "България" е правителствено трасе и винаги трябва да очакват преминаването на такива автомобили.
4
1
 
15
 
! Отговори
От чужбина преди 6 години
такова нещо тука нестав! защото веднага изхвърчаш от политиката и играта!!!! даже хората ходят с метро и автобуси дори министрите!!!
3
3
 
8
 
! Отговори
анони мен преди 6 години
ако се премахне това НСО което е задължитерлно за бг дали няма тогава да им лъснат голи те .адници ,.рани а и не разбирам каква е тая кифла
2
1
 
26
 
! Отговори
hm... преди 6 години
Интересно, защо това уточнение не е на първа страница както обвинението срещу г-жа Радева?
1
0
 
23
 
! Отговори
акуд преди 6 години
ами стига приказки, затвор за 5 годи. и глоба по 5 000 лв за всеки от четеримта. малцинство на заплахи не вярва!!!!