Президентшата лети с мръсна газ из "Бояна", 2 патрулки я гонят

"Мерцедес"-ът на Радева не спрял на стоп палка
Обновена: 8 фев 2018 16:10 | 8 фев 2018 15:45, Екип на Dnes.bg
265
Президентшата лети с мръсна газ из "Бояна", 2 патрулки я гонят
Десислава Радева. Снимка: архив, БТА

В бясна гонка с първата дама Десислава Радева влезли две патрулки на столичното Шесто РПУ.

Колата с президентшата не се подчинила на стоп палката им, според "24 часа".

Преследването се разиграло вчера вечерта в софийския кв. "Бояна".

Полицате опитали да спрат "Мерцедес", подали знак с палка, но колата продължила с мръсна газ.

Последвало преследване, при което колата била настигната.

За изненада на полицаите зад волана била първата дама Десислава Радева. Президентшата била сама в колата, съобщиха от вестника на сайта си.

Минути след това информацията бе променена, като според написаното "Мерцедес"-ът бил кола на НСО, управлявана от шофьор на службата, а Десислава Радева се е возела в нея.

Самата Радева не шофира, защото през 2014 г. книжката й е изтекла, твърдят нейни близки.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоу *** нема ли си одиш бе?
138
12
 
12
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Поредната журналистическа платена глупост. Съпругата на президента, ще кара сама автомобил. Абе хора, чувате ли се? За какво е НСО? То си има правила и протокол за тези работи.
137
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всъщност шофирал Чарли, само той вижда в тъмното, а полицаите били стажанти първо нощно дежурство, не разпознали НСОто, да им бият два шамара и да ги пратят на околовръстното
136
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При това положение хората с достойнство подават оставка
135
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 152А какъв е? Баща? Ще се разплача от мъка.
134
3
 
6
 
! Отговори
907 преди 6 години
До Анонимен КАКВО ОТ ТОВА ,НЕ САМО ОТ НСО И МНОГО ДРУГИ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА ,НАПРИМЕР ВСЯКА СУТРИН СРЕЩУ ЗНАКА ВЛИЗАНЕТО ЗАБРАНЕНО ГОТВАЧА НА МЕХАНА ЛЕС ОТ С. САТОВЧА ВЛИЗА СРЕЩУ ЗНАКА . НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ НАПРАВИ ДОРИ И ЗАБЕЛЕШКА ЗАЩОТО ГИ ХРАНИ .
133
12
 
36
 
! Отговори
Мръсната гнида преди 6 години
Чухме историята - карала е тя, но просто няма книжка! За това и не е спряла! После като я спрели почнала да кряка "Знаете ли коя съм" и за минути дошла кола на НСО, от която слезли двама телоохранители. Единият потеглил с нея в нейната кола. Полицаите единствено успели да разкажат случката. Аман от нагли безсрамни парцалеси като тая смрад! И кво като мъжът ти е президент? Ти ква си? Според конситуцията ти си НИКОЯ!
132
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе това да не е било онова другото Деси бе - хурво-синоптичката със ***.Нали възлюбената шу-шу-мига скоро й купи Мерцедес. И й уреди номера от НСО.Я си проверете пак новината.
131
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНЕ СЕ ИЗЛАГАЙ,КАК МОЖЕ ДА НАРЕЧЕШ ЕДИН БАЩА УБИЕЦ,ПОСТАВЯШ ЛИ СЕ НА НЕГОВО МЯСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЯВЯВА РАЗБИРАНЕ-ХОРА СМЕ
130
6
 
20
 
! Отговори
Цевап преди 6 години
Представям си какъв е бил типичния български разговор при тякива случаи Абе ти знаеш ли кой е мъжа ми бе,ща уволня бе ей и палицая я пуснал ко да праи
129
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До нашите медииПросташко заглавие, просташка статия!щото героинята е прoстачка
128
4
 
13
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Шофирането не е като демонстрацията на рокли, мдам...
127
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наредено ви е да съчинявате глупости, но и това не умеете! Първо била тя, после не била, а накрая никой никого не е гонил.... Що се хабите на дребно? Коя кола на НСО би спряла на палка? Питайте Цецо защо са му тези скалъпени пасквили! Ама първо да закуси в ФАЩ и после го питайте.
126
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Минути след това информацията бе променена, като според написаното "Мерцедес"-ът бил кола на НСО, управлявана от шофьор на службата, а Десислава Радева се е возела в нея."Кога е излязла информация, кога са минали минути, кога се разчу?!?Аре, без евтината краварска пропаганда, ако обичате. На тиквун конвоите всеки ден блокират София, щото *** отива на работа.Личи си, че рейтингът на Радев отива много нагоре, щом тръгнаха с неадекватните компромати ...
125
2
 
10
 
! Отговори
fhj преди 6 години
Ради Ради трябва да я стегна тая брантия!Всичкото хубаво го няма на едно място.
124
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютен фейк, поръчан лично от Банкнянския тлъстак.Можеше да измислят нещо по-достоверно.Радева няма нито книжка, нито кола. И никога не е имала.Пълен провал за дезинформаторите от ГРОБ.
123
9
 
12
 
! Отговори
ПЕНЧО преди 6 години
КО СТАНА С МИШО БИРАТА ,ПЕЧАТНИЦАТА И МОСКОВСКИ ? ПЪЛЕН МРАК,ЗАЩОТО УДРЯМЕ ПО ИМИДЖА НА БЕЗХАБЕРНИКА И ЗАМЕСТНИКА МУ С ОСТРАТА ТИКВА.
122
10
 
16
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Кажете или добро или замълчете! Плевненлиев ви пречеше, жена му не се показваше и пак плюехте! Сега пък Радев ви пречи, жена му ви пречи! Сигурно повечето от вас или са разведени или са на втори брак! Нямате ли почивен ден! Починете си от простотии, да оплювате всеки и по всяко време! На вас и Господ неможе да ви помогне! Наистина влизате в онези 80 процента, който не стават за нищо!
121
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами за това че дебелят Суждук с болните колене нареди лично на протежето си другия дебелак Цацаров да не образува дело срещу Ивайло Московски, който пиян уби собственото си дете, за това какво ще кажете, герберастки тролчета ?Колко арогантен трябва да си след като си убил собственото си детенце да правиш адвокатски лъкатушеня за да се измъкнеш от преследвенето на Закона ?
120
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
представям си как е бичило радио веселина в мерцедеса