Крум "гори" калории във фитнеса, гори и колата му

Певецът предполага кой е извършителят на палежа
16

4633 гледания   |  Още видео

Докато "гори" калории във фитнес залата, известният поп-фолк изпълнител Крум получава обаждане, че на метри от него автомобилът му е в пламъци.

В студиото на "България сутрин" певецът сподели, че има подозрения кой може да е извършителят, но всичко се базира само на съмнения и ще остави разследващите органи да разкрият виновника.

"Това се случи в четвъртък. Често тренирам в определен фитнес и районът около него ми е познат. Обичайно паркирам пред сградата, но беше пиков час и местата бяха запълнени, затова спрях колата си на друга уличка, както съм правил и преди", разказа пред Bulgaria ON AIR Крум Сираков.

След края на тренировката си изпълнителят забелязва много пропуснати обаждания в телефона и веднага се свързва с пиарката си.

"Тя притеснена ми съобщи, че отвън има полиция и пожарна, защото автомобилът ми гори" - но Крум първоначално приема информацията като шега, тъй като няколко дни преди това негов близък си прави подобна закачка с него.

Крум е разказал всичко пред полицията и определи като "абсурдно" да става въпрос за конкуренция.


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгата умря. Беше победена. Има остатъци, но виждаме какви са.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той не умее да говори. Голямо падение. Речникът му е като на 6 годишно дете. Не издържах да му изслушам глупавия му начин на изразяване до край
7
0
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 1 година
тоя си прави чалга реклама.
Ние не сме чак толкова па бананова република, но момчетата от пожарната им трябва 3-4 дни да могат да кажат умишлен или не е палежа /ако поижарникари четат нека ме коригират, ако бъркам/. Аз с моето ниво на техническа грамотност се сещам поне за 2 сценария където на спрял автомобил може да се подпали, поне аз така мисля. Тоя има застраховка и сега си прави реклама. Освен това е г..й, освен някои тъпк.ач да му е дигнал мерника ?!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази пиарка много разтропана. Дорде Крум тренира във фитнеса, тя вече го информира, че колата му гори. Трябва да я позлати, такъв служител трудно се намира.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чалгата си е вредна за здравето, на някой не са му издържали нервите от чалгаря тип джендър и е палнал без да иска!
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубава работа, ама модераторска.
Защо ми изтрихте коментара където казах, че Крум си е чист п3дофил? Сам си пуска в youtube видеа, чете писмата на 12 годишни фенки и пуска "тънки" сексуално закачни.
3
1
 
10
 
! Отговори
vlady преди 1 година
Да сезира за палежа архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.
2
0
 
8
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Този не беше ли индивидът, който бара барабана на Сузанита?! Явно някой е решил да подпали неговия барабан.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия до един са дилъри и пласьори, знак от някой че му взема клиенти