Горанов не обеща "великденски бонус": Ще мислим!

МС решава в сряда дали ще има добавки за пенсионерите
90
Горанов не обеща "великденски бонус": Ще мислим!
Снимка: архив, БТА

Трябва ни още малко време, за да преценим дали може в рамките на гласувания закон за бюджета да се отпуснат добавки към пенсиите за Великден. Това коментира финансовият министър Владислав Горанов пред журналисти в парламента и добави, че е въпрос на дни.

"Още малко време ни трябва за анализ на текущото изпълнение на бюджета, тъй като виждате, че излизат постоянно нови ангажименти. Знаете, че ангажимент беше поет към служителите на МВР. Докато бях в Аржентина, разбрах, че се е постигнало някакво споразумение и със служителите на Съдебната охрана и изпълнение на наказанията към Министерството на правосъдието", обясни финансовият министър, цитиран от БТА.

По-рано днес министърът на труда и социалната политика Бисер Петков каза, че Министерският съвет ще реши на 28 март дали ще има великденски добавки за пенсионерите.

Позицията на социалното министерство е да се запази досегашният им размер - 40 лева.

Във връзка с думите на социалния министър, Владислав Горанов коментира: "Той сигурно си има в бюджета тези пари, за да ги плати".

"Не му е работа на министър Петков, той по-скоро е цитирал какво е било предишният път, когато са раздавани", добави финансовият министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ама има 15 милиона за затворническите ***!По 2 милиарда на година ДДС се краде откакто Винетуто е на власт!Пари в бюджета естествено няма!Откъде да ги вземат!200 хиляди държавна администрация има,каза Винету.100хиляди милиция,200 000 частни охранители казаха имало,3 милиона мнгци,200 хиляди лентяи-безработници,2 милиона пенсионери!Е,колко народ остава да бачка че да издържа всичките?500 хиляди роби!Няма как да стане!
34
4
 
40
 
! Отговори
Габи преди 6 години
Голям срам за това правителство да не намери 40 лв за най-бедните. Това е нечувана наглост на фона на постоянното вдигане на заплатите на онези 240 търтея в парламента
33
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ние ще си помислим !
32
2
 
23
 
! Отговори
КОВЧЕЖНИКЪТ преди 6 години
на МАФИЯТА взе да се взема на сериозно
31
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрият пожарникар ще се завърне от Брюксел и " ти да видиш , цирк борисов " !!!!
30
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам само,че тези пенсионери са нашите майки и бащи , заслужават ли такова отношение !? Следващите сме ние !
29
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пазят парите за себе си че скоро ще паднат от власт и после и да искат връщане НЕМА!
28
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Татко ще ми купи колело ама друг път , ей суджуци в Гърция за великден дават по 1000 евро на хората , вие тука за 40 лева оревахте орталъка
27
1
 
28
 
! Отговори
naco преди 6 години
Не е важно ,какво казва Горанов,ВАЖНОТО е да ИЗПЪКНЕ и КАЖЕ-бате Бойко!? ТОЙ,ТОЙ,ТОЙ ,трябва да КАЖЕ!? Българио!? НАРОДЕ????
26
1
 
28
 
! Отговори
ГЕРБ СА ОПАСНИ преди 6 години
за вашето здраве. Това трябва да пише на всеки дувар по ТЕРИТОРИЯТА
25
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Горанов не обеща "великденски бонус": Ще мислим!"А както знаем мисленето не е сред силните страни на гербавите, така че не очаквайте нищо.
24
2
 
26
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Toя умник като че ли от джоба си ще ги дава тези бонуси,а не пак от нашите,откъде накъде да се дава за пенсиите ,които ходят и гласуват за едни и същи маргинални партии после ,а и да има повече за ало измамниците да ги крадат ;)!!!!
23
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гелосаното не дава, после Бацето отпуска гювеч. Играят си с пенсионерите на доброто и лошото ченге. Въпросът е докога?
22
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не ви ли писна да просите? отряза я вбесено Павлова. Стига с тия пенсии, стига с това искане на пари от правителството. Хванете да работите и ще получавате много повече от 200 лв.! След което продължи да си каканиже за Европредседателството, а бабата се изплаши и млъкна.След срещата, старицата се разплака пред журналист и обясни, че има цели 47 години трудов стаж. Трудила се е още 10 години след навършване на пенсионна възраст, но документите й изчезнали в бъркотията на НОИ и сега по
21
1
 
29
 
! Отговори
цирк мвр преди 6 години
Защо нищо не се пише за скандалната случка на нашето летище терм.2 когато пасажерите на цял самолет на 20.03.18г.следобяд не са проверени от гранична полиция на влизане у нас и не се знае кой е влезнал и какво е вкарал!?
20
3
 
46
 
! Отговори
пенсионерска клетва преди 6 години
Дано тоя един ден, ако изобщо се пенсионира колкото и пари да има за лекарства да ги даде и все да не му стигат.
19
1
 
22
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До преди минути И този самозапалил са от Мизия успя ли да свали Борисов?
18
4
 
45
 
! Отговори
погр ебален агент преди 6 години
Става още по-опасно в България! Горанов щял да мисли!
17
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така така нека потреперят пенсионерите за мизерните 40лв как така могат да си мислят че ще получат парите без цирково номера.Сега на манежа с фанфари трябва да се появи и клоуна Бойко да обяви колко номера и пот е пролял за да може да намери мизерните суми и че трябва да му са благодарни. Докато през това време без клоуни и без фанфари гърците и другите пенсионерите и работещите в ЕС ще получат по една пенсия и заплата за великден. Срам.
16
1
 
14
 
! Отговори
Kitnica преди 6 години
Znachi velikdenskia vi bonus ste e bez Goranov... :-)