Смъртоносният "Син кит" в Бургас. Опасната игра в телефона на дете

Ученици от школото разказват, че се виждали деца да се нараняват
23 мар 2018 07:10,
40

Смъртоносната игра "Син кит", която погуби стотици деца по света, се появи и в Бургас.
Още по темата

Открита е в телефона на ученик от основното училище "Климент Охридски” в града, съобщава Bulgaria ON AIR.

В училището са в паника и докато твърдят, че това е първият случай на навлизането на опасната игра в Бургас, учениците разказват истории, че са виждали деца да се нараняват сами.

Играта се заражда в Русия преди повече от 6 години и вече са регистрирани фатални случаи в няколко държави. Участниците са подложени на серия предизвикателства за период от 60 дни.

Ръководството на училището е решило веднага да информира всички родители чрез съобщение на страницата си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Гн Миташки преди 6 години
До 26Като те гледам ти си готов за играта щом ще го гармиш...
24
1
 
0
 
! Отговори
Печенката преди 6 години
До Пич Остави даскалицата,к'во видяла,не видяла..После имаше видео за руски лапета с нарязани ръце и сини китове по тях...LOL...Ако не беше сигнализирала и някое лапе от класа се беше нарязало,щото много му е скучно и няма к'во да прай,нея щяха да обвинят що е спала.
23
2
 
0
 
! Отговори
Ами ако има преди 6 години
До Експерта Не бъди толкова сигурен,че няма такава игра.В Англия имаше преди време игра със задушаване .Някои прекалиха и хвърлиха топа...Беше добила известна популярност.И пак имаше предупреждение по новините.От време на време изскачат подобни игри,причината всеки сам да я търси...В момента руските тийнейджъри се забавляват и с друга :правят си самоделни взриватели и ходят да гърмят на обществени места.Изобщо....руска им работа.
22
0
 
2
 
! Отговори
Не бе,не преди 6 години
До Кит убиец,става дума за игра,бе!Не си разбрал.Получаваш ,,задачки,,да си нанасяш рани по тялото,а последното предизвикателство е да се самоубиеш.
21
1
 
1
 
! Отговори
Кит Убиец преди 6 години
Син кит майко само да ми падне мъртъв на брега първо ще му прастна 100 динамита вътре и като се излегна върху ръчката синият кит така ще гръмне че ще вали дъжд от кръв и парчета месо и аз със кофите ще ми падат вътре все едно играя баскетбол аз съм движещия кош всяка мръвка от китчето ще бъде много вкусна че няма смисъл да ходя по магазините с години направо си пръсна корема ви каам.
20
0
 
1
 
! Отговори
Гн Миташки преди 6 години
Син кит а син питон нямали
19
1
 
2
 
! Отговори
Гн Миташки преди 6 години
На кои му пука за играта психари
18
0
 
1
 
! Отговори
Гн Миташки преди 6 години
Пълни шматки *** игра играели
17
1
 
6
 
! Отговори
Жану преди 6 години
Боже и както днешните родители "обръщат " внимание на децата си,колко ли още деца ще пострадат.Дано в училищата контролът също се засили,но основният е този на семейството,което е ужасно тревожно имайки предвид днешните отношения деца-родители.
16
2
 
4
 
! Отговори
Зрители преди 6 години
Те в "Откраднат живот" говориха за играта, показаха нагледно механизма и след няколко дни ето какво стана.... Дано няма жертви
15
8
 
4
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Играта се заражда в Русия...., при братушките.Само хубости от там , ей!
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Играта е много ***. Как момичета и момчета позволяват на един човек да им казва какво да правят. И накрая 50 изпитание е да се хвърлиш от висока зграда и да оцелееш което е невъзможно без парашут. Аз затова съм фен на компютърните игри и конзолите поне няма да се самоубия е не трябва да се прекалява и с тях.
13
4
 
10
 
! Отговори
Гн Миташки преди 6 години
Като няма никои от ушите нагоре нака е
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е игра създадена от дявола киллюминати конфърмед.
11
19
 
10
 
! Отговори
Даола преди 6 години
Първо се започва със Синия кит, после следва безпрекословното подчинение на собственика на фирмата. Днес един го изпратиха на командировка до Велико Търново - потегли със собствената си кола в 5 сутринта, за да е там в 8 на някакъв инструктаж. заплата е 2000, но правиш каквото ти наредят - понякога събота и неделя също. Това е то капитализъм - така че децата да свикват от малки да се подчиняват.
10
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има телефон-има проблем...Телефонът и ФБ не са задължитерни по закон, неизползването им НЕ Е престъпление.Къде е причината за паниката не ми е ясно?
9
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рашоелите, пак почнаха да дрьнчат взаимно.
8
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Син кит" е градска легенда. Не вярвайте.Но някои хора умело го използвта като оправдание за личните си проблеми. "Аз не съм провален човек, синият кит ме накара да правя така."
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учителите са в паника?!?!За мен основният проблем е, че терефонът се е превъртал едва ли не в орган от човешкото тяло. Ето това е причина за паника, а фейсбук с в система от човешкия организъм.Това е слонът в стъкларския магазин, който никой не вижда...
6
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7 , САЩ , Израел , ЕС и Англия ще я затрият Рашка ... и ще се бия срещу рашнаците при 3та световна .