Малкият Коки се нуждае спешно от ?4000 евро. Да му помогнем!

Сумата е необходима за поредното хелиране на тежки метали
28 мар 2018 12:15, Александър Попов
21
Малкият Коки се нуждае спешно от ?4000 евро. Да му помогнем!
Малкият Коки. Снимка: личен архив

Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. 4-годишният Коко страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Считано към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Коки се нуждае спешно от 4000 евро, за да продължи с процедурите, от които се нуждае организмът му. Семейството на детето постигна известен напредък, като успя да му запази час на 20 май, в Италия, при д-р Антонучи, за поредното хелиране на тежките метали.

Специалистът настоява да бъдат направени множество изследвания, за да се убеди какво е цялостното състояние на Коки.

В дарителската му сметка има събрана сума, но за съжаление става дума за средства, които родителите не могат да използват, тъй като парите са обвързани с DMS и се събират за вливките със стволови клетки, които би следвало да се направят след изчистването на металите.

За да се стигне до този важен етап от лечението обаче, първо задължително трябва да се премине през процеса на хелиране. Това е и причината родителите на Коко отново да се обърнат към "хората с големи сърца", както самите те ги наричат.

Както вече имахме възможност да ви информираме, последният и най-ефективен за Коки и семейството му начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

"Разходите са непосилни за нас и единствената ни надежда сте вие! Вие сте хората, които можете да ми върнете Коки такъв, какъвто беше. Благодаря ви за подкрепата!", споделя майката на Коко - Наталия Казакова.

Дарение за Коки можете да направите ТУК!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
До Всички :) преди 6 години
За сега сме събрали 1005? моля Ви нека ги съберем , нека не спира лечението на Коки .
18
1
 
3
 
! Отговори
Руми преди 6 години
Имунизирано ли е детето и с кои ваксини. Ако имаше моноваксина , както в миналото, 80% от тези неща нямаше да ги има. Голямата част от ваксините са полезни и трябва да се сложат, но не в блок.
17
0
 
7
 
! Отговори
срам преди 6 години
4000ЕВРО!?Епа това са джобните на един дупетатин.
16
0
 
7
 
! Отговори
до анонимен ДМС преди 6 години
ДМС събира пари за едно нещо и нямаш право да ги използваш за друго . Ако прочетете статиите са Калоян , ще разберете , че той е и на всекидневни терапии (звукова стимулация , логопед и ХБОТ . Както и за тях има предписания от доктор ! Можете да видите и изследванията му за тежките метали колко са над нормата . Моля не пишете глупости без да сте прочели и запознали със Случая .
15
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би е добре да се уточни, че в случая най-вероятно няма медицински показания за въпросното "хелиране", затова парите от DMS кампанията няма как да отидат за него. Най-малкото за да преценят потенциалните дарители дали искат да дарят за подобно алтернативно лечение.
14
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 6 години
За една онкоболна жена събрахме 200 хил. евро за операция в Германия. Тя почина няколко дни преди да замине. Журналистка попита приятеля й какво ще стане с парите. Оня се изцепи "Ами те са си на децата й, ще ги теглят, когато навършат 18 години". Оттогава не превеждам нищо и за никого.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е държавата ? Или тя е само когато взима ризста от бедняка ?
12
12
 
7
 
! Отговори
!!!!! преди 6 години
Спрете с насилственото слагане на ваксини!!!!! Тежки метали??! Откъде ли са попаднали в организма А ГОРКОТО ДЕТЕ? Аутизъм??? Прочетете листовката на която и да е забележете задължителна ваксина!!! И ще разберете какво причинявате на горките деца! Ще сложа тази отрова на детето си, ама само в мечтите ви (нарочно с малко "в"), скапани фармафиоти!
11
2
 
11
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Преведох 10? , не са много , но са от сърце ! Нека повече хора се включат
10
1
 
11
 
! Отговори
До всички преди 6 години
Хора страхотни сме , браво на нас ! Сега погледнах и видях , че са събрани 520 ? от началото . Нека да докажем , че за пореден път сме единни и помогнем и на това дете . Държавата след като не помага , нека бъдем ние ангелите на доброто .
9
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен преди 6 години
Калоян и а ДМС , но от него парите не могат да се използват :( Там събраните пари са за Вливане на стволови клетки .
8
0
 
5
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Мисля че DMS номерата ги отпускат само в определени случаи . Имахме такъв парадокс . Исках ме да направим DMS кампания за онкоболно момиче , но ни отказаха . Не отговяряхме на критериите ... Но това беше преди няколко години и вече забравих какъв им беше проблема - дали трябваше сумата да е голяма или нещо срока ... Не помня .
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най лесно е с DMS много моля ползвайте и този вариянт. Защото този ба мен е непознат. А и там всеки ще дари колкото иска и може.
6
1
 
16
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Съгласна съм , че ни окрадоха , но децата не са виновни . Хората молят , не задължават ... Който има възможност да помогне , ако са останали такива ...
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За аутизма препоръчвам Д-р Робърт Молило .
4
0
 
14
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
Дарих, но предпочитам да използват хубавото българско име 'Калоян', отколкото ... 'Коки'.
3
2
 
25
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Не пожелавам на никого да попада в ситуация, в която да не може да помогне на детето си. Не може за всичко да разчитаме някой да ни оправи, еле пък държавата. Затова сме хора, да си помагаме. Преведох 50лв. Надявам се да се намерят още 200 човека по толкова и да бъдем съпричасни. Успех!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му помагне Държавата???Цял Живот ПЛАЩАМ ДАНАЦИ.ДАДОХ СИ И ВОЕННИЯТ ДЪЛГ И ТО ПРИ ДОСТА ИЗОСТРЕНИ МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ.ПЛАЩАХ СИ ВСИЧКО КОЕТО ПОИСКАХА ОТ МЕН УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДДСТАКСИЧКИСМЕТКИТЕ С 20%ДДСДАНАЦИ ВСЯКА ГОДИНАЗДРАВНИПЕНСИОННИИ КОГАТО ИМАМ НУЖДА ОТ НЕЯ(ДЪРЖАВАТА) ТЯ МИ СЕ И**А В ЛИЦЕТО.ИЗХВЪРЛИ МИ ДЕТЕТО ЧЕ Е БИЛО СЪС СОП.ДА НИКОЙ НЕ МИ Е ДЛЪЖЕН А АЗ ДЛЪЖЕН ЛИ СЪМ ДА ВИ ПЛАЩАМ САМО ЗНАЯТ ДА КРАДЪТВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА И ОТ БОЛНИТЕ ДЕЦА.!!!:(
1
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аре стига вече бе прошляци