5000 паунда, за да приберат тялото на Христо Ангелов

48-годишният бургазлия бе покосен от инфаркт в Лондон
17 май 2018 15:30,
81
5000 паунда, за да приберат тялото на Христо Ангелов
Снимка: Facebook

Медиците на Острова близо час реанимирали бургазлията Христо Ангелов, който пътувал за Лондон, но без успех. Българинът беше покосен от масиран инфаркт на 12 май, а близките и семейството му научиха за смъртта му едва три дни по-късно.

48-годишният Христо внезапно се почувствал зле в автобуса на път за Лондон. Веднага е извикана Бърза помощ, бургазлията е откаран в болница, но починал след час.

До фаталния инцидент той не е имал сърдечно заболяване, нито някакви симптоми, че нещо не е наред. Не е приемал и лекарства, но при последното си връщане в България, изглеждал малко по-уморен от обичайното, разказват негови близки пред "24 часа".

Още по темата

Синът му, който живее във Великобритания, както и други близки на починалия всъщност алармираха в социалните мрежи, че е в неизвестност, след като пристигнал на летище Лутън на 12 май. От там следите му се изгубили.

Едва три дни по-късно синът му Ростислав публикува във Facebook съобщение, че за жалост баща му е починал от инфаркт. Момчето благодари на десетките познати и непознати, които бяха изразили готовност да помогнат.

Синът на Христо научил трагичната новина от приятел на баща си, който му се обадил по телефона. С него пък се свързали от полицията в Лондон. В момента тялото на българина е в лондонска болница, предстои извършване на аутопсия, за да се установи със сигурност причината за смъртта.

Едва след приключване на всички процесуални действия семейството ще може да извади смъртен акт и да наеме британска агенция, която да транспортира тялото. За това обаче ще са нужни поне 5000 паунда, които са непосилни за семейството.

Близките на трагично загиналия бургазлия, който е женен и има още един син, се надяват на помощ от свои сънародници, за да могат да погребат Христо на родна земя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
16
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 41Стига бе човек.С пет хиляди не си фрашкан с пари.Нарочно написах че става дума за три ниски заплати.Не казвам че като работиш в чужбина трябва да имаш милиони но три четири заплати.Най евтиното погребение в Бг е около хилядарка.Две МРЗ.Да си чул някой да събира пари за това.Поклон пред хората които са помогнали но според мен това е прекалено
39
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От мизерия сте озверели в Кочинистана.
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 40 а ти какъв си като правиш сметка на човека, който иска да погребе баща си бе шмекел долен? Защо нямал пари като бил в Лондон... абе tъп си бе.
37
3
 
14
 
! Отговори
аз преди 5 години
До Питам Тези изкараните са си техни. От балъците колкото се съберат.Имаше една жена от Перник с три деца. Трябваха 250 хил. евро за лечение в Германия. Събрахме ги, но тя почина преди да замине. Гледах после репортаж, попитаха приятеля й какво ще стане с парите, а той се изцепи "Ами те са си на децата, ще ги теглят като навършат 18 години" Давах, тогава дадох 100 евро, но вече не давам нищо.
36
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като имаш да гледаш семейство, да заделиш 3 заплати не е лесно. Незнам вие на кой свят живеете, ама не всеки в чужбина е фрашкан с пари.
35
5
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Ееее стига вече бе хора.5000паунда са три от мизерните заплати в ВБ.Как може да нямате три заплати заделени.Мир на праха му на човека.
34
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом ги събират парите, значи едва ли ги имат. Трябва ли всеки втори селянин да пита защо нямат пари като живеят в Лондон? Селяните веднага да погледнат в чуждата чиния, иначе няма да са български селяни. Прав е Циника, не само сте прости, но сте и злобни.
33
18
 
9
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Е нали живеел в Лондон, работел в Лондон, синът му също в Лондон, толкова ли не са изкарали пари за един ковчег, та трябва ние да го погребваме?
32
4
 
10
 
! Отговори
bobi преди 5 години
неприятна ситуация, но за такива случаи се правят застраховки за пътуване в чужбина..
31
0
 
2
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Ама, хора нормално е да струва толкова!
30
4
 
19
 
! Отговори
Циник до ГАНЬО преди 5 години
Виж какви са писали в темата!Българи! Отвратеняци!Лицемери!Съболезнования на семейството!Браво на ИСТИНСКИТЕ българи - намерили съчувствие в сърцата си, и помогнали!
29
0
 
31
 
! Отговори
ГАНЬО преди 5 години
Журналистите непрекъснато ни заливат с фалшиви новини и заглавия !Сумата не е 5 000 паунда , а 3 000 паунда и тази сума вече е събрана от нашите сънародници в Лондон ! Семейството на починалия изразява своята признателност на всички които са взели участие в кампанията за събиране на средства!
28
0
 
10
 
! Отговори
Една ялова жена преди 5 години
До 18.А тези, които не пушат? Що за глупаво изказване. Дано никога не се сблъскаш ти или децата ти с подобен проблем. Това е едно егоистично и дребнаво изказване на човек, които няма никакво понятие, но си мисли, че е компетентен по всички въпроси. Освен това проблема засяга и мъже не само жени. Това е заболяване и е сериозен проблем но 21 век. Причината стреса, ГМО храни, та дори и Чернобил.
27
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте сметката де! Жената на боян я пускахте през 15 минути с всички канали за дарения, а този клетник, който е отишъл да бухта за насъщния не заслужава, така ли? Щото не е велик катерач? Тпаци.
26
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
след 40 мъжа требва да се пази! да не работи - като за последно, да не пие - като за последно и да не ибе - като за последно! и най-важното - да не уйдисва на жена си!
25
3
 
1
 
! Отговори
По случайност преди 5 години
Т'ва да не е няк'во реципрочно, на Боян Петров? Ако е вярно, едновременно жалко и ? , добре, че са го открили, все пак е ГрейтБритан, съжалявам, че не е бип жив, но доколкото знам срещу инфаркт,.и подобни никой не е застрахован. ..Тъпо е да не можеш да прибереш баща си, а какви са другите опции?:(
24
2
 
30
 
! Отговори
Стоил преди 5 години
Ех Ице каква я направи ти........С болка чета тия редове. Трудно е да се повярва че те няма. Само преди няколко месеца си чатихме във Фейса. Е това е живота братле. Дано да си на по-добро място. Вся някога ще се срешнем всички някъде там високо. Всички приятели и роднини. Почивай в мир приятелю !!!
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да го прости човека!
22
22
 
5
 
! Отговори
Не съм съгласен преди 5 години
Предполага се ,ч е е работил в Лондон, тогава къде са му спестяванията , щом дори 5000 паунда няма, аз за 2 години се прибрах с 11 000и то от малък град във Великобритания.?
21
2
 
27
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
5000 паунда са много пари, но не чак толкова много, че да ги събират от хората. Могат да се кредитират и да върнат парите. Обществото би трябвало да дарява на нуждаещи се, които по никакъв начин няма да могат да осигурят необходимата сума- например операция за 100-200-500 хиляди. Иначе жалко за човека и да почива в мир, все пак те не са там от хубав живот.