Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози

Преди няколко часа е била изведено от медикаментозната кома
Обновена: 7 юни 2018 13:47 | 7 юни 2018 11:23, Веселина Йорданова
160
Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече диша самостоятелно, съобщи "24 часа".

Още по темата

Преди няколко часа момичето е било изведено от медикаментозната кома и е в съзнание, има и двигателна активност, обясниха от УМБАЛ-Бургас.

Въпреки това обаче, все още е рано да се каже дали Симона ще се възстанови, тъй като куршумът е поразил важни центрове в мозъка.

Това, че има двигателна активност, все още не значи, че тя ще бъде пълноценен човек. Предстои дълъг и тежък период, в който ще стане ясно дали ще може да разбира, чува и вижда, споделиха медици.

Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат Симона към живота. Състоянието й е стабилизирано, но остава много тежко.

Родителите на красавицата от Дряново, която е дъщеря на полицейския шеф Тони Тодоров, са неотлъчно до нея в този труден за цялото семейство момент.

Симона бе простреляна от 37-годишния Михаил Станков, който в пристъп на ревност застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина и рани тежко любимата си.

54-годишният Коста бе застрелян с 4 куршума в главата, докато изчаквал Симона в "Мерцедес"-а си, спрян до комплекс "Сън вилидж". Двамата трябвало да ходят на вечеря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
14
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
Доколко я познаваш, виждал ли си я какви ги върши по дискотеките или когато е без приятеля си? :D
30
11
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 5 години
Познавам момичета, които на тая възрат са на по 3к заплата мениджърки, слушат чалга, играят кючеци на макс и управляват ей такива като твоята позната, не се класираш, тая е посредствена стрина
29
5
 
46
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Какво ли си говорят 54 годишен мъж и 22 годишно момиче на вечеря? Не сериозно ... наистина ?
28
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баща и началник на полицията в Дряново ли ,къде беше.. а тая-мутра!После да върви някой и да ме убеждава,че мутри и милиция не били в тясна симбиоза!
27
0
 
9
 
! Отговори
До 28 /до 24/ преди 5 години
Какъв лесен начин на живот - взе на убиеца имането му?! Ако изобщо е имала нещо общо с него. След убийството се е обадил на брат си и му е казал: "Думнах ги и двамата. В колата има ПАРИ..."
26
8
 
17
 
! Отговори
do do 24 от беден преди 5 години
Шшш големо предимство е, че знае Английски, а па като каза, че зима 2 бона и направо ми се подкосиха краката! Батьо, в днешно време 2000 лева заплата не е нещо особено, щом дори такива като мене я подминават, значи тая определено не е напред в материала, слагам 5 лева, че тая върти паралелна връзка с богат чичо с Мазерати, а ти си вярвай, че тая е свястна, сигурно е, че е тясна обаче!
25
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КккПроблемни са само "красивите", по критериите на почитателите на Пайнер и Слънчака. Всички останали са си точно толкова проблемни колкото всеки друг.
24
0
 
7
 
! Отговори
Хпрл преди 5 години
До До 24Има и изключения, ама щолко са симоните и колко са кота твоята позната? 97/3%?
23
3
 
33
 
! Отговори
до 24 преди 5 години
Туй пък ако е "красиво" как ли изглеждат грозните :-) :-)
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джуклата едва ли е платила и една стинка здравни и пенсионни осигуровки и данъци ама сега по традиция както всички мутри и престъпници ще я шият и кърпят за наша сметка!
21
11
 
18
 
! Отговори
Ккк преди 5 години
Красивите жени винаги са били проблем.И за себе си, и за околните.
20
0
 
25
 
! Отговори
116 преди 5 години
Айде някой медик да обясни на журналята какво означава да си в съзнание. Наличието на самостоятелно дишане не е съзнание, за съжаление.
19
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много добро момиче, ама що така не се е хванало с някой чичо от Локомотивното Депо на трицифрена заплата, а с тоя чичо с мерцедес, много съмнително, да не би да е от онея леките момичета с високи хигиенни навици, нисък морал и ниЗко поведение?
18
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквато и да е била живота си е неин и никой няма право да и го отнема.
17
6
 
29
 
! Отговори
Роко Сифреди 22 преди 5 години
Днес диша, а утре някой чичо с Мерцедес S класа ше й диша във врътлето!DMS SIMONA , за да й съберем парички за нов бюст и още по - големи джуки!Да може да завърти главата на някой простосмъртен, после да му сложи рога с някой друг платежоспособен чичо и онея пак да се избият заради нея!
16
5
 
26
 
! Отговори
До Стеф 9 преди 5 години
Е, колко да сме ужасни? Може и да не знаем какво ще ни поднесе живота, но тъй като не се онождаме с мазни чичковци с/за парички, вероятността да ни се случи същото клони към нула. Тая джукеста *** каквото търсила - намерила.
15
4
 
22
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Браво на нащо момиче сега като се оправи отива директно при Гала ,ами така де вече става звездЪ ВЕРИ ИКСПЕНСИВ П. У/,СИ ЩЕ Я ПРОБВАМЕ ОТ НАШАТА ГРУПА ммммм свежо свежо герберче
14
4
 
45
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 5 години
Рискове на професията. Иначе иронията, че баща и е шеф на полицията е твърде голяма.
13
3
 
32
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
Е па може и да се оправи-то за нейния занаят много мозък не трябва.
12
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все още не мога са повярвам, че е на 22.Изглежда супер изхабена и сбръчкана.