Глоба за дядото, дал на внучето "Мерцедес"-а си. Колко?

Видеото с 11-годишното момче шокира социалните мрежи
3 юли 2018 09:15,
51
Глоба за дядото, дал на внучето "Мерцедес"-а си. Колко?
Снимка: Facebook

Глоба между 100 и 300 лева ще отнесе дядото, който накара 11-годишния си внук да препаркира "Мерцедес"-а му.

Случаят излезе наяве след клипче в интернет, в което се вижда как малкият Адриан подкарва колата и я премества на няколко метра на паркинга на столичен хипермаркет.

Историята се случила в неделя, а Dnes.bg вече ви я разказа.

Още по темата

Бабата влязла да пазарува, а дядото паркирал до две инвалидни паркоместа. Когато станало ясно, че се забавят, той помолил внука си да премести колата, за да не пречат.

"Моя е грешката, не се замислих, имам му доверие, той подкарва колата от 8-9-годишен, паркира я в гаража, карал е по нивата и в полето", разказа дядото пред Нова тв.

Той описа внука си Адриан като будно дете, пълен отличник, тренирал футбол и плуване.

Днес Лъчезар Ондев обаче е извикан в КАТ за изясняване на случая.

 

 

10 годишно дете кара кола и кара баба си и дядо си

Posted by Julia Ilieva on Sunday, 1 July 2018

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е как точно в момента, още преди детето да се качи да кара, някой е знаел това и е извадил телефона си да снима?Дядото е спрял на място за инвалиди, затова е снимана колата. Тоест три в едно - дядото тарикат спира на инвалидно място, по-близо до супера, бабата я мързи, накрая внучето получава поредния урок по тарикатлък.
29
15
 
24
 
! Отговори
и вие не сте добре преди 5 години
"Абе тия хора добре ли са, нормални ли са" и снима с клипа, а можеха да отидат и любезно да кажат на "дядото", че това не е правилно, но нашенеца е свикнал да бъде "кебик", снима, гледа и се тръшка, а нищо не прави. Дядото може да е извършил нарушение, но поведението на снимащите е типичното ....неадекватност. Пред очите ти става нещо нередно и ти си снимаш....
28
6
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик Мазен преди 5 години
Дядо е демократ, какво искате? Но явно не е от Банкя, затова има проблем.
27
13
 
12
 
! Отговори
Азъ преди 5 години
Дядото незабавно в затвора за системен опит за убийство, защото всяко качване на детето зад волана е опит за убийство. Внука в ТВУ! Аман от ***-оти в тази държава!
26
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е как точно в момента, още преди детето да се качи да кара, някой е знаел това и е извадил телефона си да снима? Някакси много измислено ми стои всичко. Като бяхме малки на село постоянно карахме и имаше много по-малко пътни инциденти. Спрете да си търсите истории и да правите от мухата-слон..Big Deal
25
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако малкия прегази човек кой ще е отговорен?
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шок и ужас ...
23
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оправданието на дядото е изключително глуповато ! Понеже е на публично място се разкайва, че не било правилно, обаче на нивата и пред гаража е правилно ? Глобата е най-малкото, би трябвало да му отнемат СУМПС. Очаквам от такива умници скоро да разрешават на децата си да стрелят по полигоните, а после да ги пускат да стрелят и по паркингите, защото в неделя са празни ! Тази демокрация им изпи мозъците.
22
6
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
У Белене незабавно тоя фашист !!!
21
3
 
33
 
! Отговори
Утре преди 5 години
това приятеле ще убие децата ви в аварийната лента, защто дедо му на село не е виждал такава лента и не му е казал да не кара в нея. Търпимостта къв такива прояви е също толкова опасна, колкото и самата проява.
20
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До NoNameЧастен, обществен - паркингът си е паркинг, А НЕ ПОЛИГОН! Никъде не пише в ЗДвП, че на паркинга можеш са караш, ако не си правоспособен.
19
5
 
42
 
! Отговори
маймунска работа преди 5 години
Гледах го по телевизията сутринта тоя д.бил. Той дори и малко не осъзнава какво може да се случи не само на внука му, но и на други хора и автомобили наоколо. Било неделя и паркингът бил празен...и въпреки това и спира на местата за инвалиди...Д.ЕБИЛ.
18
1
 
16
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
След посоченото от теб време ще започне да му се стоварва цялата строгост на закона. Да прави каквото знае, но после да няма от неговите уста "ама аз не знаех", или каквито и да е приказки от страна на близките, че е "добро дете".
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До HeinrichHimmlerЧичо Хайни, малкото ек,крементче от сега се учи да нарушава правилата. Виновни за това са големите ек,кременти.
16
6
 
29
 
! Отговори
ТИто преди 5 години
Този 11 годишен ще е следващият бърз и яростен , за когото ще четем след време. Дано само покрай него не загинат оше двама-трима. Сами си ги отглеждаме после, защо се изтрепваме по магистралите.
15
30
 
17
 
! Отговори
GSX-R преди 5 години
Ай стига сте ревали и драматизирали, малкия направи маневрата много по-добре от доста хора с книжки, а и на тоя паркинг с тая скорост най-много някоя броя на ужули, което с полирпаста ще излезе..
14
3
 
34
 
! Отговори
Бау преди 5 години
В собствения си гараж въпреки, че е лоша идея - добре. На публично място - безотговорно и си заслужава глобата.
13
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белята става от *** които си мислят че може да карат, от кози които до вчера са водели офцете на село а днес гаджето им е взело последен модел мерцедес заради едното е..не, заради хора които нямат рефлекси и куп други неща, но на човек които има опит както казва и му има доверие.. е само чесане на езици тука :) хайде сега продължавайте с работата а стига си губихте времето!
12
23
 
16
 
! Отговори
Аз преди 5 години
А кравата, която е снимала видеото няма ли да я глобят.
11
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На паркинг, на оживено място, да дадеш на дете да премести колата е престъпление. Ами ако бе станала беля? Малко ли загинали по пътищата има?! Онзи ден гледам правтя ремонт на бул. Васил Левски в София и са заградили да може да се минава само с големината по едно платно в двете посоки. Е на спирката на тролея срещу Старбъкс, тролея спира и вместо да го изчакат, защото няма място, всеки с опитва да го задмине като лавира между знаците за ремонт. Безумие просто.