ВМРО настояват: Да се закрият центровете за мигранти в София!

Според тях така ще се реши проблемът със сигурността в столицата
Обновена: 9 юли 2018 14:13 | 9 юли 2018 14:05, Венцислава Вельова
38
ВМРО настояват: Да се закрият центровете за мигранти в София!
Снимка: архив, Булфото

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и столичният общински съветник от ВМРО и председател на "Патриоти за София" Карлос Контрера внесоха писмо до Министерския съвет с искане да бъдат закрити центровете за настаняване на мигранти на територията на София. Става дума за Регистрационно-приемателен център–София към Държавна агенция за бежанците, находящ се в столичен район "Овча купел", бул. "Монтевидео" 21А, и съответните му поделения в кв. "Военна рампа" и кв. "Враждебна". Министерският съвет е органът, който съгласно чл. 47, ал. 3 от Закона за убежището и бежанците може да вземе такова решение. Това съобщиха от ВМРО.

Според Джамбазки и Контрера, със закриването им ще се реши един от основните въпроси, свързани със сигурността в столицата.

Патриотите от ВМРО настояват и правителството да заеме позиция с искане да бъдат преразгледани Дъблинските регламенти.

Кварталите "Овча купел", "Враждебна", "Военна рампа", "Толстой" и районът около "Лъвов мост" се превърнаха в опасни за преминаване места. Развихри се незаконна дейност с уреждане на документи в Дирекция "Миграция" на бул. "Княгиня Мария Луиза", посочват те в писмото.

Те определят като груба политическа грешка допускането за разкриване на регистрационно-приемателни центрове в София и посочват, че гражданите на столицата са платили висока цена за уникалната управленска глупост, която бе сътворена тогава.

"Тази ситуация подложи на сериозно изпитание както системата за сигурност, така и живота и здравето на столичани", казват Ангел Джамбазки и Карлос Контрера.

Те са категорични, че въпросните три регистрационно-приемателни центъра нямат място на територията на Столична община, както и че центрове у нас не трябва да бъдат от открит, а от затворен тип.


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Smeshki преди 8 месеца
Готвят се за избори. Какво стана с 300 лева минимална пенсия, а се занимават с глупости. В момента няма мигранти, затова ни занимават с глупости.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
NENAVIGDAM ZVEROVETE OT TUMBAK-VMRO-CUDOVISHTA S NEBALGARSKI IMENA.
30
6
 
6
 
! Отговори
Село преди 8 месеца
Ами сегаааа ....и ние не ги искаме ...да си стоят в София ...там по ще им помогнат ...милите тее...
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
трява да се забрани това вмро
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво на ВМРО искат сигурност само за столицата, а на останалите покраинини да пратят емигрантите. Най добре митрантите през желтите павета, на някой са много мили, да си ги гледат всеки ден.
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А бе, от к,ва народност са тия Мария Габриел, Ева Майдел и пр.
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Иванов

И най-лошото е, че на тези хора просто не им се работи. Иначе, ако бяха трудолюбиви, животът им щеше да е друг. В централната частна Африка има несметни природни богатства, но трябва да се работи, за да се печели от тях. Тези идват, за да живеят на соц.помощи. Малко са ни нашите хрантутници, та и тези!
25
0
 
16
 
! Отговори
Подкрепям! преди 8 месеца
Благодарение на тези мигрантски "центрове" в столицата ни вече се открояват някои улици, по които късно вечер ситуацията е много странна. Брадати мъже и труженички на оня занаят от маалите - все едно, че си в някой лош квартал на град в Близкия Изток.
Освен това, ако официално се закрият тези центрове, тогава много по-лесно ще бъдат идентифицирани незаконно влезлите в страната мигранти, които се укриват в ромските гета.
24
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
До Иванов,да иванов,ние живеем богато и щастливо,те носят нищета,и никой от тях не иска да остава в кенефа,нали четеш в сайтовете,че са връщани насила.
23
5
 
28
 
! Отговори
Иванов преди 8 месеца
България не е фронтова държава. Тук бежанци от война не трябва да има. Всички центрове за такива бежанци трябва да се закрият. Бедността ни е достатъчна да не приемаме и икономическа емиграция. Каква е тази работа дето 300 000 африканци от централна африка са се изсипали у нас. Те носят проблемите си, болестите си, нищетата си. Ние не можем да оправим нашите проблеми , ами и техните сега.
22
9
 
3
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
До Нихилист14,забравил си, сиди и контрера,все звучни български имена.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съгласно!
20
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ангел Думбазки!
19
4
 
20
 
! Отговори
ДС агент Ивань преди 8 месеца
Да се закрият центровете, а на тяхно място да се открият казарми за бъдещата наборна армия!
18
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тея още се изживяват опозиция!
17
27
 
3
 
! Отговори
Кукушани бежанци преди 8 месеца
По днешното отношение на българите към бежанците съдя и за отношението на българите някога към македонските бежанци от войните ,1912- 13 и другите войни.И тогава българите са гледали с лошо око на бежанците и не са ги искали както и сега не искат бежанци.Но трябва да знаят , че ако тогава не бяха затворили границите нито едно бежанско семейство немаше да остане в България , а всички македонци бежанци ще си се върнеха в къщи , в родна Македония.И това сега тук не е ВМРО , а лъже вмро.
16
8
 
25
 
! Отговори
Мислеща преди 8 месеца
Явно целта е да ги скрият от хорските погледи, за да не се вижда, че бройката им стремглаво нараства. Договорката с Меркел е да се направят лагери от затворен тип в Странджа, близо до границата, които да се охраняват от немска полиция, за де не избягат мигрантите отново на запад. В друга медия се посочват и циври - 45 хил. мигранти и близо 500 млн. евро за 2 години. Така, че правителството вече е продало/предало/ България, пък тия "патриоти" нека си говорят!
15
2
 
23
 
! Отговори
провинция преди 8 месеца
Да и ще се увеличи в провинцията.Те и без това нямат защита от полиция и манг-вците постоянно обират, убиват и тероризират населението, после се чудете защо села и градове обезлюдяват.
14
10
 
15
 
! Отговори
Нихилист преди 8 месеца
Каракачан, Джамбазина, Султанка - все видни български патриоти с хубави български имена и фамилии!
13
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Близкоизточните и африкански "мигранти" да се депортират незабавмо от България.Тук са нежелани натрапници.Не сме им били колонизатори.Нищо не им дължим.