Нинова зове от село Шарково: Да дойде премиерът Борисов, да чуе!

Половината от тези хора ще идат в Европа, настоява соцлидерката
Обновена: 16 юли 2018 08:32 | 15 юли 2018 16:16,
133
Нинова зове от село Шарково: Да дойде премиерът Борисов, да чуе!
Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов да идва в Шарково, да чуе хората какво говорят и да отговаря, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"За какво идва вчера, да им обещае по 150 лева на животно? Тук казват, че по-малко от 250 лв. не е реално обезщетение. Те не могат с тези пари да си възстановят стадата", коментира соцлидерката вчерашното посещение на министър Румен Порожанов в селата.

Още по темата

"Откъде дойде тази зараза? Изобщо има ли зараза? И Порожанов или кой да идва тук? Борисов да отговаря. Да дойде да чуе хората какво говорят, но да не политизирам въпроса", коментира тя. По думите й целият район се обезлюдява.

"Тези хора нямат поминък, няма какво да правят. Няма какво да ядат. Половината са млади. Къде ще отидат? И те ще избягат в Европа", коментира още Корнелия Нинова.

БАБХ към момента са спрели действия и чакат решение, тъй като има несъгласие от някои от собствениците.

"Ние чакаме да видим те какво решение ще вземат. Нашата задача е да спазваме закона и да съдействаме всичко да се извършва в законов порядък", заяви главният секретар на МВР Младен Маринов пред "Фокус".

По повод информацията на лидера на БСП Корнелия Нинова, че полицията е теглила и влачила хора от селото, които са против евтаназията, главният секретар на МВР каза следното: "Областният директор ми докладва, че не е имало такова нещо. Сега чакам да ми изготви крайния доклад. Съдействаме на ветеринарните власти в рамките на закона".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
1
 
! Отговори
totoa преди 5 години
ako predi sa poly4ili pari za glava i sga pak ne vijdam 6to se nervi naroda i bez tova mleko za stotinki im izkopyvat ,ne mi se 4ini da im e po zle da gi plati darjavata
41
12
 
21
 
! Отговори
Корнелийо! преди 5 години
Ти какво търсиш там?!Бива наглост, бива дебелоочие, бива алчност за власт и популярност, но Корнелия счупи всички рекорди!!!
40
5
 
7
 
! Отговори
далавера преди 5 години
До афераВ медиите на трите прасенца такова нещо няма да видиш.Никогиш!
39
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека Бойко се изправи и с ръка на сърце каже-не е вярно,да пукна,ако лъжа.Чакаме
38
10
 
11
 
! Отговори
07.07.2018г преди 5 години
Чешка телевизия засне как кацат самолети с мигранти на летището в Безмер..
37
10
 
9
 
! Отговори
457 преди 5 години
"Нинова яхнал проблема"ДОБРЕ, Ама защо ГЕРБ само проблеми създава..
36
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гадно е да се прави пиар на гърба на нещастните хора,очаквано другарката Нинова цъфна там сега чакаме и тиквата да се присъедини.Кога ще се отървем от тия долни комунисти!?
35
11
 
10
 
! Отговори
афера преди 5 години
Откога САЙТЧЕТО афера е със достоверни новини !?Това е сайт за феък нюзЩе повярвам ако го видя публикувано във 24 часа нова телевизия би ти ви и други сериозни медии това за мигрантите ако е вярно нали се сещаш че там ще е пълно със протестиращи хора от цялата БЪЛГАРИЯ И ще ги върнат откъдето са дошли !
34
20
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Борисов е Премиер - Министър... - и ще отиде там, където прецени...
33
14
 
23
 
! Отговори
Да реже лентички ли? преди 5 години
А каква е работата на Бойко? Да реже лентички ли? Метрото му дето го хвали, вчера от слабия дъжд протече. Да не е отишъл днес са го чисти?
32
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз предлагам другарката Нинова да осинови няколко кози , като толкова е загрижена за тях. И без това са самотни с мъжа си.А дано , ама надали.
31
9
 
10
 
! Отговори
Троцкий преди 5 години
Очень хорошо пиарится:)
30
15
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Защо Нинова е цялата в бяло... - и са и пораснали ушите...
29
15
 
15
 
! Отговори
А преди 5 години
Товарищката не се спира, мята се на амбразурата при всеки случай! Не съвсем при всеки, само на безопасните амбразури се изпружва. Е, ако от московия приказ дадут е друго нещо...
28
13
 
17
 
! Отговори
До 22 Бойко работи? преди 5 години
До 22 И какви са толкова важните му дела в неделя? По каква държавна работа неотложна е днес? Според мен си пече дебелият з*адник на гръцкия остров дето си е купил. Не му дреме за хората и кара другите да му вършат работата. Ако имаше съвест щеше да го говори с хората, а не да гледа отстрани. Ама от мутрата Буда какво друго да се очаква...
27
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Афера сега видях, че има статия и снимки как стоварват мигранти в някакво село до Сливен.
26
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази РЕМС'иска е като Баба Яга...лети с метлата като шемет из страната и внушава на всеки, който има проблем, че Борисов е виновен, а отгоре на всичкото не иска да разреши !
25
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБЕ ЧОВЕЧЕ КАКВИ НЕМСКИ ЖУРНАЛИСТИ ТЪРСИШ В ТЕМА ЗА БОЛЕН *** И ПИАРА НА НИНОВА БЕ.. Я СИ ПИЙ ХАПЧЕТАТА ПЪРВО И ВТОРО САМО ДА ТИ КАЖА ЧЕ ТОВА ДЕТО ПИШАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ БИЛО ТО ИНЕМСИК НЕ ВИНАГИ Е ВЯРНО .. ВИКА МУ СЕ ФЕЙК НЮЗ!! И ПАК ИТ КАЗВАМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЯМА ДА ДОПУСНЕ МИГРАНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА СИ ДОБРОВОЛНО !!
24
11
 
13
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
До pras4o 12 И представяте ли си тази подла особа да ни стане премиер ? Баси мамата.
23
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБЕРСКИ ***, чумата да ви тръшне. А Нинова да ви изцоцка.