За пример: 10-годишно от Англия намери и върна портмоне в Русе

От полицията наградиха момиченцето за добрата му постъпка
2 авг 2018 15:15,
33

10-годишно дете от Англия намери и върна на собственика му портфейл с пари и документи. Случката е станала в Русе, а от полицията наградиха момичето за гражданската му доблест.

Момичето и семейството му са щастливи, че са успели да помогнат и смятат, че всеки на тяхно място би направил същото.

Детето, чиято майка е българка, е пристигнало в Русе за няколко дни заедно с баба си и дядо си. След среща с роднини късно през нощта тръгнали да се прибират, разказва Bulgaria ON AIR.

Портмонето, в което имало лична карта, шофьорска книжка и контролен талон, било предадено на дежурния в полицията. При преброяването се оказало, че има сума от 487 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Рамбо преди 5 години
Портмонето дали,поли-цион .А парите къде са,питам МВР-ТО,при нас са Върнете парите на собственика
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майка му може да е българка или китайка , но възитането.му -английско!
24
1
 
1
 
! Отговори
До Вермахт преди 5 години
Абе, псевдо вермахтец, правиш ли разлика м/у булгарин и български гражданин (все ползващи бг реч) ?
23
2
 
4
 
! Отговори
Вермахт преди 5 години
Като прочете човек коментарите и веднага и припомня защо никога по никакъв повод не трябва да се връща в България или децата му да учат български! Правилното възпитание е да ги учих да странят и да се обаждат в полицията ако чуят българска реч!!!
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече такива новини, по-малко Джулиани-ганита и гери-николки.
21
5
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Да поживее малко тука да посвикне и пак му метнете нещо да намери да видим какво ще върне
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"10-годишнА" - Говорим за човешко същество, а не за куче, ясно ?
19
5
 
7
 
! Отговори
Таф преди 5 години
Я брекзит!Тук краденето е национална особеност и никой няма право да разваля така установените практики с подобни постъпки.
18
7
 
7
 
! Отговори
Иван преди 5 години
За какво да го учи на Български, страната на универсалната помиярщина? Да се закачи с някой Българин ли? Или да се запознае с няколко Българина ли? Повечето хора тук са *** които ще ти направят мизерия и са с мизернически, предателски манталитет. Който познава българите е отвратен от тях. Универсална помиярщина както казах, даже ние знаем че е такава, и е срамно и опасно да познаваш такива хора. За това като кацне самолета се разбягват всички.
17
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
за лош късмет ,нещастника попада на адвокат,който е бивш милиционер и е "дупе и ***" с колегите си от мвр.След като до последно го лъже че ще се борят,няколко часа преди процеса започва да му крещи и да го принуждава да се признае за виновен.....За това ви казах:."Бай бабо да те не срещне мечка!"..МВР,прокуратура,адвокати и ГОЛЯМА ЧАСТ от съда са ЗВЕРИЛНИЦИ!!!!!!!!Нямат НИЩО ОБЩО със Закона,Морала,Съвестта!!!!!!
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още като кацне българския самолет в някоя европейска столица всички се разбягват поединично, и така докато се съберат отново в самолета за връщане по Коледа. Има нации като испанци, португалци и италианци които си знаят езика, нищо че са 3-то или 4-то поколение имигранти.
15
4
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
преди 5 години подобен откачен пенсионер намерил документи за кола на "Микрокредит АД"..Обадил се в офеиса им тъпанара и им съобщил за това.НЕ ПОИСКАЛ НИКАКВО "възнаграждение"..ДОКУМЕНТИРАНО!Малко по-късно служителката,която ги изгубила-"К.К-" се обажда на шарана и му предлага сума,за да й върне документите,които тя изгубила,за да н я уволНаивника се връзва,а тая,с помощта на "фирмения събирач на дългове" и "инспектора от отдел ПИП на ОДВР" Д.Б му спретват номера "Изнудване"..ДОКУМЕНТИРАНО
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детето има майка българка. Значи е толкова българче, колкото кмета на Варна, който до 2011 нямаше българско гражданство.
13
3
 
17
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Ми българи са бре, кратуно. Колкото и да не ти се ще на комплексарското ти същество, те имат български паспорт. Ти вземаш себе си за пример, щото се водиш, че си от Европа, а си със съзнанието на ориенталски цървулЬ. Водиш се християнин, а вижданията са ти, като на анадолец от 19и век.
12
8
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Ако майка му не беше българгка, щеше ли да го върне? Възпитание!:)?
11
8
 
6
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 5 години
И НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.... :(:(:(:(
10
16
 
5
 
! Отговори
шоп преди 5 години
Добре че е било детето. Бабата и дедото щеха да го гепат, ама сега да не се излагат пред чужденците. :)
9
3
 
13
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
И откъде да бъде детето, ако е родено там, бре умнико???
8
8
 
6
 
! Отговори
ss преди 5 години
значи когато българче намери портфейл и го върне ( поне 10 случая съм сигурен ) не е за пример ! АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ С ТАЗ ДИСКРИМИНАЦИЯ !!! ония пияния канадец дето се утрепа от 4 метровата табела в хасково беше битов инцидент а не пиянска му работа... браво на детето все пак но айде квото за едните такова и за другите ! или не ви плащат нпо-тата за оплюване !
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" От Англия "" ??? ... това не е възможно ... пак империалистическа провокация сигурно е от Дойче Веле.На запад всички са пропаднали и обратни ... само в любимия ни СССР под вещото ръководство на товарищ Путин хората са добри и честни.