Високата смъртност е и заради имитационните храни

Самолети, силна музика също влошават здравето
Обновена: 3 авг 2018 21:39 | 3 авг 2018 21:26, Камелия Цветанова
33

Според последния доклад на ЦРУ България отново държи рекорден показател за смъртност - страната ни се нарежда на 3-то място в света в мрачната класация. На въпроса кой държи обществото ни в будна кома отговори психологът Еленко Ангелов в "Денят ON AIR".

"Ту сме на 2-ро, ту на 3-то място по смъртност в света. Има автоагресия и хипноза. Хората са станали овце - стадо, ние сме си виновни. Кой налива насила имитационните напитки - те го пускат като хипноза. Кои са те? Даже аз, заставайки в медия, ставам част от това. Всички се издържат от хранително-отровителната промишленост, от рекламите", каза специалистът и автор на осем издадени книги в студиото на Bulgaria ON AIR.

Ангелов обясни, че вижда демокрацията в оригиналния й вид, само когато неграмотни хора не гласуват и нарече търкането на билетчета "замърсяване".

"Хората, които най-малко пари имат, първи са се наредили да си платят сметките. Решението е в еволюция на съзнанието", апелира психологът.

По думите на Еленко Ангелов никой не се е стреснал от показателното водещо място на страната ни в мрачната статистика много години и определи отношението като "дебилно".

Все пак, Ангелов изрази надежда, посочвайки младежите, в които вижда "потомци на гордите ни воини".

Сред основните причини за високата смъртност у нас той посочи ниско прелитащите самолети, консумацията на имитационни продукти, както и звучащата музика в повечето заведения.

"Познавам повечето хора, които са в рекламните агенции - това са хора които не вярват нито в бога нито в кармата", каза още той.

Психологът подчерта, че възможно решение е пазаруването от малките магазинчета и производства и противопоставянето на големите вериги.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: отровахраниBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Точно силната музика е в основата на демографския проблем в РБ. Бухахаха ...повече няма да си усилвам буфера ! Пък ако самолетите скъсяват живота к'во да става с 30 годишния дарак дето го карам ъххххххх, край."Точно от прости офтси, които не могат да четът м/у редовете сме останали 4-5 човека
8
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че идва задокеанската царевица. Да се свършва вече с тоз офчи народ. В странджата се почна
7
2
 
36
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
""решение е пазаруването от малките магазинчета"".Това с малките магазинчета ,вече го играхме преди 20-22 години,с призива всяко мазе фабрика ,всеки гараж и трафопост магазин.Колко народ си замина ,марцина от продукцията на тези комбинати свряни в мазета,барабар с *** и плъховете,къде самозвани хранителни технолози бъркаха страшни неща.Та тези магазинчета бяха стоманения юмрук на демокрацията.Сега отново призива към тези магазинчета,ама нали произхода на началната суровина е един и същ
6
6
 
11
 
! Отговори
:Д:Д:Д преди 5 години
Точно силната музика е в основата на демографския проблем в РБ. Бухахаха ...повече няма да си усилвам буфера ! Пък ако самолетите скъсяват живота к'во да става с 30 годишния дарак дето го карам ъххххххх, край.
5
7
 
40
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Държава, която е тотално срината след 45г юдеоболшевишки комунизъм и последвалите 29 години юдеоболшевишка демокрация! Телевизията рекламира основно дрога, лихварство и комар, най-богатия човек е Черепa, a де що има читаво е избягало, за да умори родителите си от мъка, както и да направи от децата си чужденци! Трагедия.
4
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нонсенс съм срещал в този сайт, но тази статия кърти мивки братче. От старите, чугунените.
3
5
 
55
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Изтровиха населението алчните търговци. Не нарочно в началото. От простотия - евтини храни за бедни хора. Какво правеше обаче богатият запад. Подлите *** ни вкарваха отровени с десетки Е-та храни. И така десетилетия. Демократичните ни политици за да се докарат на запада за 30 години не спряха нито за момент отровните от Е-та храни произведени за бившия източен блок. Сега "берем плодовете". 300 000 раково болни, ***, ***, аутисти и какво ли не още. Нацията измира. Страшно е!
2
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психологът, като му гледам начина на изразяване, май и той има нужда от психолог.
1
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е така, Левски е шампион догодина!