Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!

Според премиера всеки си извадил поуки от кризата с Търговския регистър
Обновена: 21 авг 2018 20:15 | 21 авг 2018 18:15,
153
Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Премиерът Бойко Борисов настоя, че всички, които са допуснали пропуски по казуса със срива на Търговския регистър, са отстранени и препоръките са изпълнени. Така той отговори на нападките на опозицията и настояването на червените правителството да подаде оставка.

Още по темата
"Те непрестанно искат оставки. Тези, които купуваха гласове и имат повдигнати обвинения, искат оставки. Аз много пъти им правих предсрочни избори и знаете резултатите. Да им угаждаме на всеки 6 месеца да правим избори, ще е прецедент в Европа", отсече премиерът.

Той добави, че кризата с Търговския регистър ще бъде овладяна в най-кратки срокове и настоя, че от случая всеки си е извадил поуки.

"Това е диск. Скапал се е, паднал е. Много по-тежко би било, ако се случи в други системи. Това ни дойде като една добра обица на ухото и мисля, че всички сме си извели поуки и максимално бързо се прави. Дисковете новите са там, просто време не стигна, надявам се това да се направи в следващите дни", каза Борисов.

Той увери, че с проблема се занимават най-добрите специалисти и призова да не бъдат пресирани, тъй като "всяко едно избързване може да счупи системата".

По повод искането на оставката на цялото ръководство на КФН заради случая с "Олимпик", а не само на Ралица Агайн, Борисов коментира, че председателят не носи отговорност за ресорите на комисията.

Премиерът коментира и инцидента, при който бе ударена журналистка от служител на правителствения пресцентър, който днес стана ясно, че е освободен от длъжност, въпреки че се извини.

"Всичко минава през нейното волеизявление дали да приеме извинението", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СРАНДЖА, любимците ти в рамките на седмица ocpaха търговския регистър, два държавни сайта, единият съдържащ личните ни данни, проспаха фалита на застрахователна компания и малтретираха журналист. Не те ли е срам да се показваш тука?
35
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП освен да искат избори друго не виждам. Никва конструкция в разговорите. Само жълтинии. Това партия ли е или вестник. Ако е вестник веднага му спрете държавната издръжка. Аман вече едно и също...20 години
34
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е, че ГЕРБ до там ни докараха, че и сам Господ да слезе да ни оправя след Борисов, сигурно ще се откаже. То са такива батаци, че на нормален човек хич не му се и подхваща. Трябва верно да си луд да се запретнеш да оправяш бакиите на ГЕРБ.Да не говорим, че Сорос веднага ще ги организира умните и красивите да се дерат шест месеца и пак да върнат д.билите. Защота Западът има нужда от такива.
33
15
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Каква злоба, каква омраза, каква жлъч се излива от устата на Курнеля към новия Стамболов, спасителя на България от червената чyма г- н Борисов, но тя не може да осъзнае, че само си прави харакири...
32
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце, какво променихте в регистъра след като му дръпнахте шалтера? Името на собственика на Олимпик? Твоя собственост на друго име? Кажи, явно информацията е деликатна, щом се надяваш, че ще намериш балъци да ти повярват как харддисковете си горели един след друг по чиста случайност.
31
8
 
9
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
30
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече си бавят оставката, толкова по-зле ще свъшат.
29
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тикво, кажи защо дефектирахте системата на ТР? Само не ми обяснявай как хардовете са изгорели един след друг, това не са ти китайски новогодишни лампички.
28
6
 
9
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
Недей Боре,събери/открадни/ още парички за да има Борисов 4,5,6..........15!
27
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тикво, изобщо не става дума за БСП, а за това, че сте некадърни, вредви и крадливи и не ви искаме! А кой ще дойде след вас е съвсем друг въпрос, отговорът на който ще даде избирателят (а не Цецо)! В интерес на истината, след вашия погром, едва ли някой ще се натиска да поеме държавата!
26
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От много мисли и ядове за това, че не може да се докопа до властта... - тиквата на Курнеля вече е двойно колкото тая на Борисов и е вярно това, че е бясна...
25
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов си въобразява, че прави избори, за да `угажда`.Кога ще разбере, че не става за изпълнителна власт. Има ли нещо, в което да не се е провалил? Когато разбереш, че не ставаш и за за зеле просто се махаш. Като ходи на пиар акция из страната най-големите му доказателства са `направих ви пожарна`, `направих ви църква`. България има нужда от работеща икономика, от енергийни проекти, от производство на ток. За тези неща мълчи като пукал. И после се чудим защо сме най-зле.
24
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 диска били дефектирали в рамките на ден, какъв е шансът това да се случи? Аз имам общо 1 дефектирал диск за последните 20 години...Щом това са му обясненията, значи той има пръст в срива на регистъра.
23
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** дано и тия дето гласуват за теб са си извадили поука и не го правят повече .
22
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е напълно умствено безпомощен по обикновени теми, но по ИТ сектора е направо жалък!!! За съжаление, некадърността вече избива на много места и е крайно време да подаде трета и последна оставка!
21
21
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Сривът в Търговския регистър е саботаж или по точно диверсия по партизански / позитански/...
20
19
 
9
 
! Отговори
БГ преди 5 години
А Курнерлия знаеш ли колко гласоподаватели изгуби от естествена смърт за 2г
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата изчерпа патериците за изборите (предишните РЗС и Реформатори ги захвърли в политическия кош като употребени кондоми). При нови избори няма да може да състави правителство, защото няма да е останал с кого да се коалира.
18
21
 
13
 
! Отговори
ист русофила. преди 5 години
Корнела сън не я хваща да стане премиер. Можеше, но сама се прецака.Сега чернее душа и кожа. Етнос.
17
18
 
13
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Те БСП няма как да искат нови избори щото не могат да ги спечелят просто опитват се по сякъв начин да трупат точки за местните избори