Агент Тенев: Днес българите не биха се обединили!

"Това е горчивата истина", настоя той пред "Денят ON AIR"
Обновена: 7 сеп 2018 05:45 | 6 сеп 2018 22:22,
27

Aко Съединението трябваше да се случи днес, то едва ли щеше да просъществува. Българите днес не биха се обединили дори в името на една велика държава, каквато днес за съжаление не сме. Това коментира в студиото на "Денят ON AIR" журналистът и художник Иван Тенев, известен с псевдонима Агент Тенев, по повод 133-годишнината от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

"Много хора биха си казали, че това звучи твърде песимистично и съм прекалено краен, но на фона на случващото се в държавата ни, това е горчивата истина", каза още той.

Пред Bulgaria ON AIR Агент Тенев даде за пример разделението в културата на страната ни и по-специално в музикалните жанрове.

"Това е пагубно за самата музика. Наблюдава се едно разкъсване и разпръскване на таланти и възможности", допълни той в студиото на Ганиела Ангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КАКВО ТОЗИ САМОУКРАСИЛСЕ -ПЛЕШИВ И КЬОРАВ НАГЛЕЦ Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ ??? АКО НЯМА ТАКИВА ВАСИЛИСИ БЪЛГАРОУБИЙКИ , НЯМА И ДА ГО ПАМНЯТ ,КАМО ЛИ ДА ГО ЗНАЯТ !!!
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но затова пък Агент Тенев много удобно се обединява с олигарси.Има го на снимки където се прегръща с Арабаджиев на негово парти.И той ще дава мнение за култура!Гостите в тази телевизия стават все повече олигархично удобни.
22
1
 
0
 
! Отговори
ДА СЕ ОБЕДИНИМ преди 5 години
НА 16 СЕПТЕМВРИ И ДА ИМ ПОКАЖЕМ ОТНОВО , ЧЕ СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ ДА ОГРАБВАТ , ПРОДАВАТ И МАЛТРЕТИРАТ ХОРАТА В ТАЗИ ТЪЖНА ВЕЧЕ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО НЕ СЕ РАЖДАТ ДЕЦА ЗАЩОТО МЛАДИТЕ НЯМАТ ФИНАНСОВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ОТГЛЕЖДАТ -ДЕТСКИ ГРАДИНИ , УЧИЛИЩА ... ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ Е НА ПОСТА СИ И БДИ ПОСТОЯННО МАЛТРЕТИРА РОДИТЕЛИТЕ ЧРЕЗ *** ЗАКОНИ .ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При толкова много агенти е нещо очаквано,но ще имат да взимат.
20
1
 
1
 
! Отговори
то много лесно преди 5 години
Кой срaл-срaл,кой ял-ял,така ли!?И сега хайде да се обединим!?НЯМА КАК!!!
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не може да ме накара да се обединя с полуграмотните нагляри като ББ и ЦЦ и крадлиеата им Шайка.
18
5
 
9
 
! Отговори
Е как да стане преди 5 години
Северозападо с Банкя!?Нема начин...
17
12
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Агент ?!!!! На ,, Козяк,, естествено!!!
16
24
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Някои не споделят горното мнение.Винаги е имало предатели. Имало е които се покланят на Византийците. Сега много се покланят на Москва.Народа обаче е обединен около ГЕРБ и това е което гризе социалистите.А и някои десни русопоклонници.
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Знаем че работите с най добрите психолози"Психолог по подразбиране означава мaлоyмник. Особено днешните и особено тези обучили се в България, та дори и Европа като цяло. А да се твърди, че тия смешници работили с "най-добрите", е признак за разклатено ментално здраве.
14
8
 
6
 
! Отговори
българин преди 5 години
Тази нощ целокупният окраден български народ трябва да изрече една мощна клетва,за да го чуе най-дсетне Господ:"Дано Господ да "поживи" Драгалъвския крадлив Ман Гел,за туй що държавата изкорми и увиси на пенгел! И нека бъде до девето,семето му айдушко трижди проклето! Анин!"
13
2
 
22
 
! Отговори
Агент Пор преди 5 години
И как да се обединим с агент Бор, кажете, Тенев?КАК да се обединим с доносниците и мръcниците?
12
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И днес, българите биха се обединили. Знам го. Не ми пука кой какво мисли.
11
8
 
21
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
"Да прав си българия е толкова бедна че вече никои не иска да живе в тази държава"Да. Руснаците масово се преселват в България и вече са 400 000. Строят си затворени селища и комплекси, купуват апартаменти и къщи като за последно. Причините може да са 2:1. В България е прекрасно да се живее, особено спрямо Русия. Спокойно е и сигурно. Иначе нямаше да припарят тук. За тях ние сме с крачки напред пред руския живот, където се напиват, за да забравят.2. Или може би Путин е решил да ни претопят
10
1
 
7
 
! Отговори
Robertnesta преди 5 години
Дължиш пари мазник!
9
4
 
19
 
! Отговори
Никакво обединение преди 5 години
Никакво обединение с комунистите-милионери-бандити! Поредният БСП бандит. Миньо Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари. Създали са схема за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица
8
8
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Виждате, че днес ЕС , САЩ и ООН са против всякакви обединения. Сърбия и Република Сръбска, Косово и Албания, Молдова и Румъния, Гърция и Кипър, Русия и Новорусия също не се обединяват, колкото и да им се иска.Същото щеше да е и днес с Княжеството и Източна Румелия разбира се , нищо ново не казва господина.
7
8
 
22
 
! Отговори
Мда преди 5 години
А бе има нещо верно-Банкянеца се е окопал в София и смуче ресурсите на България,оставяйки останалата част да мизерства.При това положение е нормално центробежните сили да се активизират и кой накъдето му видят очите,само че с територията заедно....
6
13
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Да прав си българия е толкова бедна че вече никои не иска да живе в тази държава оделно те не признават другите народности освен ромите пиринска македония никога не се е обединява ла та българите се страхуват да признаят царя взимат му имотите но тои си е виновен тои измати тиквата и сега си гледаме цирка тримата ***
5
7
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
Ако си върл ceляк да! 100% си прав!