МП официално: Връщат ни Северин, но другата седмица

Този следобед е получено официално съгласие от немска страна
12 окт 2018 18:50, Красимир Ангелов
93
МП официално: Връщат ни Северин, но другата седмица
Снимка: Facebook

Германия ще ни предаде обвиненият в убийството на журналистката Виктория Маринова 21-годишен Северин Красимиров, съобщиха официално от Министерството на правосъдието.

Още по темата
От там допълват, че този следобед в Министерството е получено официалното съгласие на немската прокуратура за предаване на обявения за международно издирване български гражданин.

Съгласно полученото съобщение, за това е информирана и Прокуратурата на Република България.

Към настоящия момент, с активните действия на компетентните органи на двете държави, тече процедура по организиране на фактическото предаване и конвоиране от българските власти на лицето, което се очаква да се случи най-рано следващата седмица, съобщават от правосъдното министерство.

Както Dnes.bg съобщи по-рано, решението на съда в Целе за екстрадирането на Северин Красимиров вече е предадено на България. Прокурор Бернд Колкмайер от прокуратуратара в германския град заяви, че младият мъж е признал частично вината си за убийството на Виктория Маринова.

Пред германския съд той е казал, че сутринта на 7 октомври, в парк край Дунав в Русе, под влиянието на алкохол и наркотици се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и да я убива, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството", заяви още германската прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
2
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
до патриотЧервена България пробутва лъжи на Муамар КадафиФамилия Буш е слъготила ОсамаОланд пробутваше колониални номераАрабина като се усети с риск за ядрена бомба ще ги треснеМедина и Мека са били християнски колониичаткаш лиПо скоро турците можеш да ги водиш за носа и да ти простят но са по коварни а и Ленин и болшевизма май са си османски
31
7
 
6
 
! Отговори
Фондови злоупотреби преди 5 години
Истината е, че журналистката от русенската местна телевизия се е била добрала до инфомрация и е била по следите на злоупотреби с междугалактически фондове които се отпускат от Сириус и галактическата мафия е поръчала черни медиуми от Урса Мажор и Алфа Кентавър да се вселят във волята на Северин и да го използват за това престъпление и така да зачистят следите.
30
3
 
12
 
! Отговори
Седящия бик преди 5 години
Няма ли кой да го опука тоя между София и Русе. Не съм съгласен да го храня тоя индус с моите данъци
29
0
 
18
 
! Отговори
РРР преди 5 години
Ще лежи в затвора, това ясно. Но е пълно с такива ***. Около ромските махали е пълно с малки чавета, дишат лепило по цял ден, какви хора са това, тежест са. Елита на страната ни живее в своя розов свят, ходи по почивчици, живее в лукс, праща децата си в чужбина. За елита всички сме като малките чавета, но ако стане опасно те си тръгват със своите(откраднати от нас) пари, а ние оставаме и оставаме все по-малко. Ние сме малцинство. *** са бъдещето.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне разбрахме,че щом ни го връщат бившите нацисти условията в нашитемъжки манастири са добри. Признато.
27
0
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
До ФутурологЯсно! Разбрах те прекрасно! Ти самият не знаеш на каква дрога си. Виждам, че си на черешата. БОГ да те пази!!!
26
2
 
2
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
До ПатриотБала на сатаната при шефа на ЦСКА Илия Павлов с чалгаджийско присъствие на Ж"ельо Ж"елев,Вежди Рашидов,Слави Трифонов гледал ли си го?На турският висш елит не му пука за никакъв ЛОКАЛЕН възродителен процес и ЛевскиТурския интерес се върти около Спинозния ЦСКА тъй като могат да извлекат глобална световна полза за ислямаТа затуй убиецът на Георги до стадион "Армията" е от фамилия на създатели на Шоуто на СлавиЧеци дето уби Яна също е телевизионерВоенен министър от Русе
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жельо Желeв
24
4
 
5
 
! Отговори
немската прокуратура преди 5 години
Бойко, ще кажем, че не е политическо преследване и ще ти го върнем, но при следните условия, само че не са за пред хората. Звънни на фрау Меркел за повече подробности.
23
1
 
2
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
Истукан много си прав
22
1
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
до мп: истината за белинейски дали би възкръснала с този случай?
21
2
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
мп е доволно, като бай-*** на маса! ще има медийни изяви, ек, еп, и всички сорос институции на голдмън сакс ще бълват медийни канонади срещу неспазващите "свободата на словото"! после, като случая с белинейски... или не, защото милата виктория е журналистка, макар и бивша, поради намесата на най-закриляното малцинство да кажа без малко... на най-закриляното мнозинство!
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога ще занимавате всички с това отвратително същество и ще пускате на час по лъжичка неверна и измислена информация, за да създавате полемики и гневни коментари? Това не е работа на драскачите а на други, учили повече от вас и заемащи съответните постове.Чесане на езици, мръсни лъжи, че той не признавал за изнасилването и всичко за да има скандали и кликове.Този ще гние в затвора и може само още веднъж да напомните за него, когато пречукат вътре
19
3
 
19
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Северин е убиецът. Признал си е пред майка си, освен това е избягал в Германия след това престъпление, което е направил. Ако беше в Либия, щяха да го осъдят на смърт. Заслужава да получи максималното наказание, а именно доживотна присъда без помилване и право на замяна. Да лежи по затворите и да работи там, защото като го освободят, пак ще голяе без работа и ще се чуди какво да открадне и кой да изнасили.
18
0
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
До ФутурологСменяй дрогата брат! Тази на която си в момента, ти изпива мозъчните гънки които ги нямаш по рждение
17
2
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Признал вината си частично.Тъй прави избирател на Борисов.Как ще признае цялата вина ?С тукати по простата глава.
16
4
 
2
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Ж"ельо Ж"елев закри държавата а агента на турското разузнаване от Мултигруп се намърда в партията на калтаците и им изкопа една черна дупка за вманиячаване до Паметника Левски където изчезват всички еврофондовеБКП премахна трамвая на агитката на ЦСКА с което ходеха да сътрудничат на Държавна сигурност и да пребиват хомосексуалиститеЧервения Муамар Кадафи ги разкри в лъжаОсама разкри Буш в лъжаОланд се скъсваше да лъжеНе лъжете арабите повече и ЦСКА-софия да си се връща в Ловеч
15
0
 
7
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Не виждате ли че това е Акция на пръскане на мъгла пред очите... хората ще го Очакват с цветя в Русе в събота неделя...а той виждате ли? Няма да дойде тогава? Стана като Фото Звезда известенКога ли ще профучат затъмнени полиц.коли...без Никой да разбере?Може и след 23 часа вечерта да е.....мистериозно...няма ни рокери ни покери да разберат...
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам странното усещанеМисля си:"Ах колко е странно това твое" "странно усещане."
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата започва разследване на "Джи Пи Груп".От "Биволъ" правиха журналистическо разследваха фирмата, заради схема с кражба на пари от еврофондове и заради това разследване беше убита журналистката. Държавата реже "Джи Пи Груп" от всички европроекти и от всички държавни проекти, докато тече разследването.Зад тази фирма стоят Валентин Златев (БКП) и Делян Пеевски (ДпС).Златев ръководи и "Лукойл" България.