Бившият мъж на Виктория: Не търсете мъст, време е за промяна!

Северин е изверг, но съдиите знаят какво да правят, убеден е той
13 окт 2018 11:08, Анисия Иванова
279
Бившият мъж на Виктория: Не търсете мъст, време е за промяна!
Снимка: bTV

Искам този народ да се промени, този народ да спре да мисли за наказания, да спре да мисли за проблемите, да спре да се оплаква, да мрънка. Това каза в ефира на bTV Свилен Максимов, бивш съпруг на зверски убитата русенска журналистка Виктория Маринова и баща на детето й.

"Предпочитам да мисля за бъдещето, както трябва да направя, за да продължим това, което Виктория започна. За мен това е най-важното в момента", призна той. По думите му журналистката бързо е показала в кариерата си, че се интересува от социалните теми и от проблемите на хората в затруднено положение, особено на децата.

Още по темата

"Детектор", предаването, от което Виктория Маринова води само едно издание, пък е било създадено с цел да се даде гласност на важните теми, за които не се говори достатъчно.

"Това е несправедливост, която няма как да бъде поправена, ако всички хора не научат това нещо – и не само да стоят пред телевизора и да гледат, но и да направят нещо по въпроса", подчерта Свилен Максимов.

В тази връзка той призова да не търсим мъст: "Мотористите са хора с изключително свободен дух, със санкции няма да ги уплашите. Те по душа са добри хора и ако им обясните, че такива показности и походи в махалите ще доведат само до напрежение, до допълнително насилие, аз съм сигурен, че тези хора ще разберат".

Според Свилен вариантите в момента пред нашето общество са два: "Да продължим да мрънкаме, да искаме наказание, да правим походи в махалите, да страдат други хора, които нямат нищо общо и да гледаме как да навредим или да погледнем нещата от един друг ъгъл – че моментът за промяна е дошъл. Не е важно какво ти се случва, важно е как ти го приемаш, как реагираш на това. В този смисъл аз бих искал да направя каквото зависи от мен, за да тръгнат нещата и да се оправят".

Той призна, че не иска да мисли за арестувания за убийството Северин Красимиров. Не вижда как извиненията на близките му ще върнат Виктория, но и не вижда кое наказание ще има такъв ефект: "Той е някакъв изверг, аз в момента го мразя страшно много, но от друга страна дори и да го убием с камъни, да го обесим, това няма да ни върне Виктория".

"Съдиите, ако са морални хора, нямат нужда от моите указания, те знаят какво да правят", допълни бившият съпруг на убитата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо да кажа, че и аз имам жена и дъщеря.Второ да кажа, че в един живот без чест няма смисъл.Ако някой ги пипне ще го намеря на другия край на галактиката.*** аз съм фемили гай, а ти си бизнесмен.Такива провинцялни бизнесмени, дето си повярваха ся се сблъскват с националния бизнес.И гледам те е страх!Много!
206
0
 
2
 
! Отговори
тцтц преди 5 години
ко хубоо гадже журналистката а тоя ентьелегентен шматарок ...деазнам дей истината ама и тоя не го разбирам
205
2
 
19
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Абе бивш,тази красива и интелигентна жена не си ли я обичал?И като мъж не искаш ли възмездие пред детето си за ужасната смърт на майка му?Никой не е тръгнал още да напада ромите в махалата,ако те сътрудничат на разследването и не заплашват,щото ще намерят втора Катуница.НО,НАКАЗАНИЕТО НА УБИЕЦА ТРЯБВА ДА Е НАЗИДАТЕЛНО,КАКВОТО ГО РЕШИ НАРОДА ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ И НАШИТЕ КРАСИВИ БЪЛГАРКИ ДА ТИЧАТ ОТНОВО БЕЗ СТРАХ В ПАРКОВЕТЕ КОГАТО ПОИСКАТ.
204
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо - този е заподозрян също( като поръчител?)-Ако жертвата не беше журналистка, никой нямаше и да търси злодея., а щеше да обвини директно бившия съпруг.Второ - ако този се смята за невинен, откъде знае, че цigaните нямат план да всяват страх у българите с такива зверства.Това не е първият случай.Някой трябва да покаже грам солидарност към близките на починалата( бивш съпруг не е " близък" човек, а обратното).
203
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не говори за мъст.За кафеникавите субекти и партиините дето се облагодетелстват от страха от това малцинство и за самото него трябва Райт и всички кафеви хлебароци с краката нагоре.Пък на тая държава и трябва революция но не лява или дясна тоест пак да си качим диктатори и те да крадат до откат после да въведат уж демокрация и пак да крадат до откат под нова форма и наименование а истинска революция пряка демокрация и народно управление без никакви политически курвуляци.
202
1
 
8
 
! Отговори
Ала_Бала преди 5 години
Този какъв *** е? Това искат да направят с Джендърската идеология от мъжете.
201
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е тръгнал на национално ниво, та са му намекнали да си седи у Русе. Затуй и камери гледа и въобще кооперира. И нейната фамилия е така.А разводът е фиктивен. За нейна защита.И предаването е така.
200
3
 
10
 
! Отговори
73751 преди 5 години
Нещо в дрраатургията куца. Бившят се изявява публично от самото начало. А настоящият къде е? Той няма ли какво да каже?
199
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върти се много капитал в свобозното пространства страната. Няма пройзводство, но капитала се върти, пили гуми, трънка чалга.
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До226. Много си непросветен. За поляците и унгарците.
197
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никаква мъст не търсим. Искаме само мръсното изчадие данполучи един куршум в тила, съвсем хуманно, както се постъпва с такива същества, а не да продължи да диша въздух и да цапа земята. Дядо ми така е постъпил с подобни изчадия през ВСВ в Северна Гърция, изнасилили и убили гръцко момиче. Военно полеви съд и по 1 куршум в тила. И при социализма така постъпваха с такива. Не отмъщение, а смърт трябва
196
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чуя че са я убили за работата и направо изперквам. Колко от вас са гледали предаването? Аз го гледах, тя казва две изречения- едно в началото едно в края, това е. Никакво разследване не е водила тази жена. Но мъжа и не е прав - трябва да има яка агресивна реформа с тъмното население, ако някой си спомня рекламата на райд отпреди десет години, дето *** обръщаха корема..е нещо такова
195
0
 
26
 
! Отговори
Съдия преди 5 години
Вярно няма да я върне, но защо пък да не го обесим и убием с камъни?
194
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Масово са поръчките за "работи" без фактури. Има малки има и големи поръчки.Икономиката в разцвет.
193
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поръчка без фактура и ДДС.Така се работи.
192
4
 
10
 
! Отговори
diasen преди 5 години
До привет от Германия-ето това е разковничето,което неще да проумее *** Балкански и затова ще затъваме,ще ни мачкат,ще ни скубят,ще ни ограбват и пр. и пр.докато омразата се стопи ние вече ще сме изчезнали,като народ,не казвам нация,защото ние не сме и народ....
191
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияАбе тикве ник, каква покойна те гони?Жената е убита, жертва. Тя ако е покойна, нали требва да благодари, че са я упокоили! Правете разлика между убита и покойница, между починал и загинал или убит.
190
0
 
7
 
! Отговори
Три пъти преди 5 години
Ми трият коментарите!Четете avantage.bg и informIran. net ,и ще разберете!!!!!!!
189
8
 
43
 
! Отговори
Край преди 5 години
Аха сега разбрах защо е бивш. Щото не е мъж.Ми земи един кашон с плюшени мечета и бегай в Тракцията и Селеметя да ги раздаваш. Пусни и балони
188
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз започвам промяната !Махам газовия пистолет и купувам боен !