БСП не се отказва, внася вота за здравеопазване

Нинова: Предлагаме не палиативни мерки, а сериозен разговор
42
БСП не се отказва, внася вота за здравеопазване
Снимка: архив, БТА

БСП ще внесе мотивите и вота на недоверие към правителството в сектор здравеопазване днес следобед.

"Не предлагаме палиативни мерки тук там да се запълнят дупки, а предлагаме на масата сериозен разговор за друг модел в здравеопазването", каза соцлидерът Корнелия Нинова, която се срещна с представители на Българския лекарски съюз.

Още по темата

По думите й такава била и оценката на съсловието. С БЛС социалистите обсъдили финансирането на системата, клиничните пътеки, достъпа до здравеопазване.

Нинова заяви, че партията й предлага алтернатива, включително и в здравния модел.

Председателят на БЛС Иван Маджаров определи разговорите като изключително полезни и изрази надежда от такива срещи да изкристализира правилната реформа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
16
 
! Отговори
чудо преди 5 години
баси гьон суратите
19
2
 
20
 
! Отговори
Малко се изтърка преди 5 години
Малко вече се изтърка др. Нинова с тези вотове на недоверие с ясен резултат, но явно толкова са и идеите и възможностите !
18
1
 
22
 
! Отговори
Корнелата е пътник 2 преди 5 години
Подписали - К.Паскалев; Р.Гечев; А.Пиринска; В.Добрева; Л.Кирилов; А.Гагаузов; Я.Гечев; А.Пъдев;Е.Райнов; Д.Андонова; Я.Куюмджиев; Л.Костов; Д.Янкова; А.Мерджанов; З.Захариев; Г.Божинов; А.Найденов; П.Мутафчиев; Е.Костадинов; Г.Юруков; Б.Ангелов; А.Петков; М.Шишкова; Н.Иванов; Ч.Георгиев; М.Петкова; М.Бояджиева; Д.Здравков; Ю.Гошев; Р.Банков; Г.Търновалийски; В.Василев; А.Телчаров;К. Николова; Д.Здравков; К.Янчева; Ц.Дочева; Г.Дурев; Л.Паунов; Д.Велков; .Илиевски;А.Стоянов; С.Бурджев; Б.Цветков
17
1
 
22
 
! Отговори
Корнелата е пътник преди 5 години
Част от БСП с подписка срещу К.Нинова. Бивши и настоящи депутати, част от предишното соцръководство, бивши министри, общ.съветници и леви интелектуалци са срещу лидерката си. Подписали - М.Миков;Г.Гергов;Р.Овчаров;К.Янков;проф.А.Пантев;А.Вагенщайн;Г.Пирински;В.Дърева;К.Паскалев;Р.Гечев;А.Пиринска;В.Добрева;Л.Кирилов;А.Гагаузов;Я.Гечев;А.Пъдев;Е.Райнов;Д.Андонова;Я.Куюмджиев;Л.Костов;Д.Янкова;А.Мерджанов;З.Захариев;Г.Божинов;А.Найденов;П.Мутафчиев;Е.Костадинов;Г.Юруков;Б.Ангелов;А.Петков;М.Шишко
16
13
 
7
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Невидимите владетели на България тушират престъпното гербаджийско управление с кьопавата "алтернатива" БСП,а в същото време всячески ликвидират опитите за създаване на нови,адекватни на времето политически субекти.Допускат се само недоразумения като Бареков и Марешки.Естествено,налага се и представата,че ДПС е извън властта,което очевидно не е вярно.
15
1
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Другарко Нинова, къде бяхте, когато Глинка, пасивният любовник на Пепи, осъди еднолично диабетиците на смърт от днес за утре?Предлагам да се премахне буквата "у" от българската азбука. По този начин другарката Нинова няма да може да си изпише името.
14
2
 
31
 
! Отговори
Валери преди 5 години
Нагли червени комунисти, безочливи крадци и убийци.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези били алтернатива...Няма такъв цинизъм...
12
2
 
33
 
! Отговори
НИНОВА ДА РАЗКАЖЕ преди 5 години
ЗАЩО ПРАТИ СИНЧЕТО СИ РАФАЕЛ В САЩ, А МИЛЕЕ ТОЛКОВА ЗА РУСИЯ И КАК НАПРАВИ ПЪРВИЯ СИ МИЛИОН С ДАЛАВЕРКАТА ТЕХНОИМПЕКС.
11
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При болниците, специалистите и личните лекари има конкуренция. На лобистите на частните болници, заблудените лекари и обслужващите ги политици това не им харесва. Те искат да се премахне конкуренцията при болниците, парите да постъпват при техните застрахователни дружества и да си самоплащат, а пациентът да бъде пращан само в техните болници, обяснявайки му, че това са специални предложения за него. Те ще сключват договори само със свои и картелно свързани болници, дори да не го признават.
10
4
 
35
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
9
5
 
32
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Поредният ялов напън.
8
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Моделът" на БСП го видяхме многократно от 1989 г. насам. Всяко управление на БСП води до национална катастрофа. Стига вече с вашите простотии, не искаме нова национална катастрофа, сега и здравеопазването искате да побъркате. Стига вече, вървете си.
7
2
 
27
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Ами като предлагате сериозен разговор за нов модел направете го с обсъждане в парламента и в обществото, а не с вот на недоверие за неслучили се неща. То е ясно, че просто търсите повод отново да се заяждате и да създавате впечатление, че ви има.
6
0
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
От БСП-то да си бяха запазили енергията за края на зимата!Тогава ще е бая интересно,като дойдат огромните сметки и новите данъци.Ама какво ли ги интересува народа-гледат да си начешат крастата...
5
0
 
22
 
! Отговори
от 1 преди 5 години
за явно неразбралите повтарям: затова им пожелавам дълги години да продължават с опозицията!
4
2
 
27
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Импексова май също е на път да получи Вот на Недоверие от съпартийците си и затова реши да прехвърли злополучния вот в двора на НС. Там пък ще си го прехвърлят в другия джоб и след като си поиграят с него на пинг-понг, ще го препратят отново на ***, за да я поздравят по мъжки ... !!!
3
2
 
17
 
! Отговори
месара преди 5 години
........ нов модел. а как ше се изпълни тоя нов модел, с какво, като бсп съсипа държавата? ше внасяме специалисти от ссср, дето ше работят без пари ли! бсп са по предложенията и исканията (симулирайки загриженост), но за изпълнението нямат и идея! до като бяха на власт, им видяхме и моделите, и управлението, и загрижеността. не, мерси!
2
2
 
23
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
*** тва сериозно ли?!
1
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
искам да поздравя бсп, в частност нинова! това е единствената партия, която наистина се доказа като работеща опозиция! затова им пожелавам дълги години да продължават с опозицията! дори и с импотентните вотове, които просто гъделичкат управляващите! браво!

Спонсорирани публикации