За поредна вечер: Майки на протест срещу Валери Симеонов

В няколко града има шествия срещу високите цени на горивата
Обновена: 15 ное 2018 20:18 | 15 ное 2018 19:25, Красимир Ангелов
71
За поредна вечер: Майки на протест срещу Валери Симеонов
Снимка: Булфото

За поредна вечер майки на деца с увреждания се събраха пред сградата на Министерския съвет, за да поискат оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

По-късно те поеха на станалото традиционно шествие по централните софийски улици, за да достигнат до централата на НФСБ на улица "Раковски".

Заради протеста временно се промени маршрутът на тролеите, движещи се по линия 9. Вместо по ул. "Г.С. Раковски“, тролеите ще се движат по бул. "Васил Левски".

В няколко града в страната и тази вечер има протести срещу високите цени на горивата. Най-сериозна е блокадата около пътен възел "Даскалово" край Перник, където е спряно движението по магистрала "Люлин".

Протестиращите отново настояват за по-висок стандарт на живот и реформи в правителството. Разрешение за протеста не е искано и не е давано от община Перник.

Междувременно ОД на МВР разпространи позиция, в която заявява, че ще продължава да изпълнява задълженията си толерантно, спазвайки закона, етиката и морала.

Във Варна протестът днес бе по-малоброен. Въпреки това малко след 20 часа бе блокиран Аспаруховия мост.

Протести има в още няколко града, сред които Бургас, Добрич и Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
8
 
16
 
! Отговори
Уточнение преди 5 години
Трябва да бъде:Надничари и надничарки на платен протестПо форумите се водят спорове, каква е надницата им? Едни твърдят, че в началото за еднократно участие са плащали по 20 лв, а после вдигнали на 30 лв. Други твърдят, че цената за участие в "протестите" е твърда - 50 лв. Всяка вечер се плащало на ръка.Но може пък в различните градове да е различно.
38
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Gorkiat Valeri....sigurno e mnogo jestoko obiden i naranen ot tesi jestoki kreslivi teroristichni nechoveshki jeni....
37
10
 
25
 
! Отговори
Dmers преди 5 години
Безделници в тази държава има колкото щеш; омръзнаха вече на всички тези протести; не знам тези хора, ако се занимват изобщо с нещо, как намират сили да протестират- един работещ човек по принцип вечер се чувства изморен, доколко би отишъл да протестира?Стига вече ! Бедните са си бедни, никой не е виновен за това; приемете го; бедни има навсякъде по света, но те си знаят мястото и го приемат. Само в България бедните не могат да го разберат, но ще мине време и това ще се случи...
36
8
 
26
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Кресливите майки (колко точно казано) не разбраха ли, че няма да стане тяхното?!
35
4
 
27
 
! Отговори
НЕКА ПОЛИЦИЯТА ... преди 5 години
..ДА НАПРАВИ ПРОВЕРКА --КОЛКО ОТ ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ СА "МАЙКИ НА ИНВАЛИДИ"....И КОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕЦАТА ИМ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТА!АКО СА ОСТАВЕНИ САМИ ---ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПАРИТЕ !
34
5
 
23
 
! Отговори
Край преди 5 години
Телевизиите лъжат -протестират по 50-70 *** в по-големите градове.
33
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нощните вълци" на Путин пристигнаха ли да подкрепят майките с увреждания ?
32
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагли,грозни и зли майки ! За тях няма ли Християнски пости !
31
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При 930лв. Тия са недоволни. Е кой им ги даваше досега?! Една пълна проверка на тия разходи който са правени към тях и публичност за всяко дете.
30
4
 
21
 
! Отговори
Споко преди 5 години
Споко, София не протестира активно, значи протестите в някои градчета по страната постепенно ще затихнат. Само когато София излезе мощно на протест, пада което и да е правителство. Справка вижте унизителния край на червеното правителство на Орешарски...
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, Симеонов като каже, че ромите са крадливи му ръкопляскате, ама като каза на три майки, че са кресливи, му искате оставката !Е, кое от двете не е вярно ?Да не говориме, че ромите си остават капо, а майките получиха всички помощи и привилегии, но още кряскат та плашат децата да не могат да гледат "Сънчо".
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В заглавието отпред трябва да пише "Платени" от БСП...Много добре знаят ,че ако Бойко му я поиска и ще има голяма вероятност да падне Правителството...Дoлни и подмолни за България марионетки...
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отечеството е България. Народа е България. И тия майки неможе да са повече от Родината. Те неса над всички.
26
2
 
14
 
! Отговори
ХА,ХААААААААААААААА преди 5 години
НИКАКВИ ОСТАВКИ И КОМАНДИ ОТ РЕШЕТНИКОВ!ЗАБРАВЕТЕ!!!!!!!!КА. Путина --тука не пее...ха,ха,хаааааааааа...
25
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A ("уж") болните деца какво правят без майките си?
24
5
 
13
 
! Отговори
Нищо чудно преди 5 години
Руски коли и мотори , начело на протестите , показват , кой стои зад "углавните -протестъри" мутри от Варна , защото България , вече ОБЕДИНИ ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ П-ОВ И МЯСТО ЗА РУСКИТЕ *** ТУК , ВЕЧЕ НЯМА!БАЛКАНИТЕ ---ТОВА Е ЕВРОПА на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като всеки националист Валери Симеонов най-напред си е *** и едва след това националист, за патриот изобщо не може и да става дума всички до един са от групата лява ръка десен джоб. Поради тая причина поддържам оставката на всеки националист не само на Симеонов. Що се отнася до оставката на правителството, нещата много започват да миришат на намеса на фашистка Русия във вътрешните работи на България. Руски коли начело на протестите и тролски дитирамби по форумите в подкрепа на фашиста Путин.
22
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колега #9 и #10, Вие сте напълно прав. Тези жени са заченали непорочно и са още девствени.
21
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писна ми от тия гурли! Кой им гледа тежко болните деца, когато ходят да зеят всяка вечер? А какво търсят на протеста разни кочове - млади и стари и те ли са майки?*** ги насъсква, ама де са нейните милиони, откраднати и от тях?!
20
8
 
19
 
! Отговори
Глупости преди 5 години
ОПИТВАТ СЕ ОТ УЛИЦАТА , ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА!АМАН ОТ -"КОМУНИСТИ-АНАРХИСТИ" , ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ.ЕТО НЕЩО --КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ И НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ!ИЗБОРИТЕ СА ЗА ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/...А не да се правите на обидени и да се наливате по кръчмите.../

Спонсорирани публикации