Цветанов: БСП иска избори, но не предлага алтернатива

Движим се в правилната посока, защото Румъния ни дава за пример
25 ное 2018 12:24, Нели Христова
117
Цветанов: БСП иска избори, но не предлага алтернатива
Снимка: Булфото

От както се занимавам с политика постоянно съм в диалог с нашите структури.Такава е политиката на партията. Това заяви пред БНР председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Разбира се, че опозицията изразява тази теза за оставка на правителството още от май, когато се формира новото правителство. Това е част от политическия код на БСП. Те не предлагат алтернатива, те имат една единствена цел - смяна на правителството. Това, което имам като информация от регионалните структури, е, че на места представящите "Визия за България" са повече от слушателите, сподели той.

Още по темата

Познавам Марияна Николова от пътите, в които съм ходил в кабинета на Симеонов. Това беше коалиционно решение. Нямаме разминаване в програмата. Това е предложение на Обединени патриоти и ние сме съгласни с тях. Очаквам тя да изпълнява ангажиментите, които е поело правителството и които сме обещали на българските граждани, поясни Цветанов.

"В Румъния дадоха за пример България, което значи, че се движим в правилната посока. Когато бе представен доклада за България и Румъния също бе представено подобно сравнение", каза още депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неуспеха на БГ е заложен в конституцията. Няма как с 28 стр. формат А4 да има нормална държава. Нито ясно са описани права и задължения , нито пък структурата на държавата и нейните системи и под системи. Трабва да има базова структура която законите да могат да надграждат, оптимизрат , а не да обесмислят. Пример: "Чатсната собственост е неприкосновенна освен предвиденото от закон." , ами какво им пречи утре да приемат закон който тотално обезсмисля това правило.
60
2
 
16
 
! Отговори
мак преди 5 години
Ден без изява на цц е загубен ден. Всеки има право да иска власт, както и герб - искат да властват вечно. Само че не са абонирани за власт и някой ден избирателите ще им бият шута. Няма да е скоро, но ще стане.
59
8
 
3
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
Бих гласувал БСП-то да дойдат на власт (поне за малко) да видим тоя път колко още могат ударят дъното.... но народната любов няма много дълго да ги изтърпи, проблема е, че не пускат кокала без кръв. Ще има протести, както през 2013, ако дойдат те на власт....
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВалери обслужва мафията!Не го ли разбрахте?Изгони стотици дребни търговци от Слънчев бряг и остави семействата им без прехрана,а дребните търговците бяха от целия регион - Бургас,Сливен,Ямбол!
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румъния ги давала за пример. А НАРОДА КОЙТО ТИ Е ДАЛ ВЛАСТА ДАВАЛИ ТЕ ЗА ПРИМЕР. Значи за този народа не е нищо друго освен машина за гласуване а когато същият този народ му показва вратата и му казва да заеме поза партер за да му бие шута не са никой.
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам му да се изтегли от властта,да му се блокират сметките навсякъде и да му се даде минимална пенсия или минимална заплата с които си изхранва семейството и да плаща разходи.Увеличете пенсиите на минимална 500 лева и заплата минимална 1000 лева!Направете социален екзистенц минимум както е в другите европейски държави!
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истената е една господин Цветанов че хората не могат да ви гледат и не ходят да гласуват защото крадете и лъжите !Всичките сте от една партия БСП с много цветове и Валери Симионов може да груб но казва много истини и затова го махнаха защото пречи на мафията по морето и на бизнесмена който щеше да си спести милиони от данаци-Кирил Домусчиев.
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
госин Цв да не плаши хората с БСП, кой ти каза че БСП ще ви смени, като сте толкова силни, хвърляйтв оставка и на избори, да видим кой кой е, само че май ви е по страх от временното правителство....
53
2
 
15
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Ще спре ли живота ако не си във властта ?
52
4
 
15
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Няма лъжа за теглени милиарди!Излъгани са Герберити,ще ги плащате и вие мили избиратели на Бойко!
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писна ни от десни,които досега само се проваляха,оглозгаха всичко и ни оставиха дългове,искаме БСП обратно или ляво,социално правителство!Единственото в което инвестирахте е лошокачествени пътища и кражби,а не в среден български бизнес и просперитет на държавата и населението!Дори полицаи по селата не осигурихте,за да могат селяните да си изкарват сами прехраната,без да се тревожат,че ще ги окрадат.Обезлюдихте държавата!Увеличавате заплати на чиновници,а за увеличаване на пенсии няматеКой изт
50
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алтернатива е разпускане на демократичните партии и връщане на конституцията на Живков. 30 г. стигат и времето е наше.
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ и алтернатива , това е някакъв виц . :))))))Визията им за развитието на България е: ПО ОЩЕ ОТ СЪЩОТО !!! Все говорят за грешките на другите , това няма нищо лошо естествено, ако не беше просто оправдание от типа : "Всички преди нас се облажиха , защо и ние да не го правим" .
48
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви 60 млрд е изтеглил ГЕРБ, пак червени лъжи.
47
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито посоката на ГЕРБ е правилната нито Румъния може да ни е за пример. Като тръгнаха протестите западните ни " партньори " " бащата и майката на ГЕРБ " и те се поизплашиха и веднага ни посочиха " правилната " посока и " примерът" с Румъниа. Това не спасява положението, нито беднотията ни.
46
4
 
12
 
! Отговори
До Българин преди 5 години
Относно тези 60 милиарда..Който ги е теглил - той да си ги плаща! Аз кредити към банките нямам,семейството ми също! Единственото което могат Чакалите е да дерат от данъци-такси,но и тази едноходовка е на финал! И то много драматичен!
45
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб предлага алтернатива. Алтернативата е като във вица: първо карат народа да яде солта, после боя и накрая го кара да плаща. Управлението им се движи в насрещното, преминава рязко от едно платно в друго и правят проба-грешка, нова проба, пак грешка. Това се казва алтернативно управление.
44
14
 
7
 
! Отговори
Ясно като бял ден преди 5 години
Корнелка и компания играят на руска рулетка.Надяват се на предсрочни избори, пък там каквото стане. Ако народът случайно се излъже да ги избере, ще могат да покрадат още малко.Ако не ги изберат, няма страшно! Хазната се поохарчила за извънредни избори - много важно! Да му мисли данъкоплатецът! Партията им ще се дискредитира окончателно, ама те нали са се накрали досега, няма да останат голи и боси. А на наивниците, дето им вярват - много им здраве от арменския поп.
43
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приятен път г-н Цветанов.
42
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз искам още ГЕРБ.