Честност! Мъж намери портмоне с много пари и го върна

29-годишния Илия е израснал в дом за сираци в Широка лъка
15 дек 2018 18:28,
48


Мъж, израснал в дом за сираци, намери портмоне с голяма сума пари и документи и го върна на собственика му.

29-годишният Илия Савов намерил портмонето на тротоар в близост до магазин в Смолян. След като видял, че е пълно с пари, и за момент не помислил да го задържи, а влязъл в близкия магазин, за да потърси собственика му.

В този момент в търговския обект влязла и жената, собственик на портфейла, разказва Bulgaria ON AIR.

Илия е израснал в дом за сираци в Широка лъка. И преди е намирал пари и документи и винаги ги е връщал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
15
 
! Отговори
MEN преди 5 години
BRAVO NA TOZI 4OVEK! A VIE BALGARI,NE BADETE TOLKOVA JAZVITELNI V KOMENTARITE SI-ZAGARBIHTE DOBROTO,STRUVA VI SE DAZE SMESHNO OT IZKRIVENIJAT VI MANTALITET.HUBAVO E ,4E VSE OSHTE SE NAMIRAT ,,4OVEZI,, ZARADI,KOITO TRJABVA DA SME GORDI KATO NAZIJA,A NE DA PLJUEM OT ZLOBA I TO TAM KADETO NE TRJABVA.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"...и са качили видео за новосъздадената украинска църква..."---Е, вие какво искате да ви покажат, че НЕ Е представител на етноса ли? :)Ако беше от индобългарите, щчха да му нащракат снимки като на Боко Банкянския,или цял клип...ама човекът не е късметлия: хем се разделя доброволно с парите, хем го крият като партизанин преди 9.IX. 1944-та. :)
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Честност! Мъж намери портмоне с много пари и го върна"--- Ей-й, този е от етноса! От етноса ли!? Ами, да! Честност, намирал е и друг път пари и ги е връщал (друг път!). От етноса е, пишат за него...
9
0
 
48
 
! Отговори
Жо преди 5 години
БРАВО на такъв Човек!Преди няколко дни, на жена ми и падна обицата на метростанция "Опълченска". Беше се търкулнала някъде. Започнахме търсене по земята, но без успех. В този момент, към нас се приближи една жена, която каза: Това ли търсите?- и ни подаде обицата. Обицата беше златна. Благодарихме на госпожата.Ако сега тази госпожа ме чете, още един път БЛАГОДАРЯ!Такива мили прояви ми дават надежда, че не всичко е лошо.
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че колко много пари може да събере едно портмоне?
7
3
 
19
 
! Отговори
Пен преди 5 години
***, какъв е този видео клип към статията?
6
41
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на човека и евала на екипа, че е пуснал репортаж на Украинската църква та да се пукат от яд русофилите :D
5
5
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Израсналите в такива условия стават много по добри отколкото израсналите в наркомански и алкохолизирани семейства. Имам познати сираци израснали без семейства те са много по човечни от всички останали. Знаят какво е глад мизерия безпаричие студ израснали без майчина ласка и когато някой човек изпадне в такова състояние знаят как да постъпят. Докато едно майчино синче презадоволено със всичко няма да постъпи по този начин по който е постъпил сирака. Щеше да прибере парите и да се надруса.
4
3
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне да си бияхте направили труда да уважите човека с видео, вместо да качвате видеорепортаж за украинската църква... Аматьори.
3
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да е жив и здрав! Човек с главно "Ч"!
2
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пускаш видеото и какво виждаш- от Днеса са се престарали със слугинажа си към Вашингтон и са качили видео за новосъздадената украинска църква в статията..Бърже замазвайте гафа.
1
1
 
46
 
! Отговори
вярвам в чудеса преди 5 години
Да !