В плен на мрежата: Заради какво висим най-вече?

За едни от най-гледаните видеа разказва влогър
27 дек 2018 12:23, Петя Славова
5

Потреблението на интернет и "висенето" в социалните мрежи става все по-неизменна част от битието ни. Каква беше изминалата година за един от най-мащабните и потребявани сайтове за видеосподеляне YouTube?

"YouTube беше много интересен през 2018 година. Едни от най-гледаните видеа, бяха с популярното "KiKi challenge". Всяка година има един характерен танц, който всички правят. Едно от най-популярните видеа, беше малко момченце, което пееше в един от големите магазини в Щатите. Музиката беше много голяма част от 2018 г. в YouTube. Ревютата на продукти също", отбеляза влогърът Крис Захариев.

Според него се забелязва ръст в гледаемостта на детските образователни видеа.

"Видеоиграта "Fortnite" стана супер популярна. Киното също имаше своето основно място в интернет. Има огромна разлика между това, което YouTube си мисли, че влогърите искат, и това, което те наистина искат. Годишното видео на YouTube е пълно с възможно най-политическо коректно съдържание, за да привлекат рекламодателите. Но въпреки това е най-нехаресваното видео", уточни той в "България сутрин".

Гостът на Bulgaria ON AIRотбеляза, че да си професионален влогър в България е все още трудно, тъй като потреблението на YouTube все още навлиза в различните среди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
12
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
мрежата може да предизвика появи на масови психози и прояви на масова оглупялост. дори едновременно. последният пример бе истерията около "лайкванията" от надпреварата за хиляди "приятели" във фацебука и днешната катастрофа с продаването на личността на потребителя за тридесет сребърника. мрежата е по-голям скок за човечеството от стъпката на нил армстронг, който той направи на Луната, но завръщането на Земята става все по-трудно... за някои хора.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По подобие на религиите, всичко което прави хората да мислят по-малко и да не оспорват властта на определено съсловие се толерира. Някакъв вид зависимост, която те откъсва от реалността и те кара да виждаш нещата по определен начин. Имаше някакъв скеч с Китодар, в който той си намери телефон на човек снимал си главата от различни ъгли - най-вероятно е имал кожни проблеми....Въпросът е, че дори и това пак човек го гледа в интернет, защото трябва някой да му го представи по определен начин.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Видеоиграта "Fortnite" стана супер популярна."Видеоигри имаше, кати ги игрехме на телевизори с кинескопи. После минахме към CD и спряхме да им викаме така. После към дувде(DVD). Сега вече и синия лъч(BR) е остаряла технология. А великия ВЛОГЪР(носърче?) ми говори за ВИДЕОИГРИ. Ахахахах. Чичак, мини у лево, дай писта.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Игрите най вечЕ са наистина пристрастяващи и опасни дори,защото те откъсват тотално от реалността
1
3
 
12
 
! Отговори
тpoл преди 5 години
Е, за какво сме висели в мрежата. Аз например съм *** и имам 8 фалшиви профила То кой луд днес е с реален профил? Има ли такива луди? Керизя, гледам да чопна нещо, да дръпна някоя информацийка и така. На мен примерно това ми е основното перо за вадене на пари.