Младоженец от Фиджи си взе българка, врекоха се в Двореца в Балчик

Англичани, германци, холандци, швейцарци напират да сключат брак там
90

Снимка: Пресцентър на Двореца в Балчик

Дворецът в Балчик се превърна в хитово място за сватби през отиващата си година. Англичани, германци, холандци, швейцарци... са сключили брак там.

Общият брой на сватбите в красивата градина през 2018-а са били 82, като от тях изцяло българските са били 53, а смесените 24.

Младоженци  от Балчик, Добрич, Варна, София, Силистра, Стара Загора, Благоевград, Габрово, Пловдив, Казанлък, Русе, Ботевград са избрали Двореца за място, където да кажат "Да" на любимия си.

Една от най-интересните сватби е била тази на младоженеца от Фиджи – Дейвид Самуел Хаули Онисимо, който на 26 май се оженил за Благея Ангелова от София, която по настоящем е Благея Ангелова Онисимо.

Семейството на жениха е било облечено с традиционни островитянски дрехи.

Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика на Канада Здравка Чонкова явно не е забравила българските си корени и е омъжила дъщеря си в Двореца.

Две двойки от Англия, две двойки от Румъния и една двойка от Латвия също са се оженили в Двореца в морския ни град.

Един от германските младоженци пък е избрал да живее в България.

Последната сватба за 2018 г. е била на 8 декември. Въпреки студеното време през зимата тогава е сключила брак двойка от Добрич.

Сватбеният сезон в Двореца в Балчик  е започнал от 1 април и е най-дълго продължилият сватбен сезон в историята на специалните събития в Двореца.
 
Мераклиите да сключат брак през 2019 г. също са доста.

Вече са постъпили много запитвания, като до момента 22 са потвърдените дати за сватби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
8
 
! Отговори
Тъща патриотка преди 5 години
Понеже не е забравила българските си корени ,омъжила дъщеря си в двореца в Балчик. Ами да беше ѝ избрала направо български мъж! Е тогава я признавахме вече!!!
62
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека да бъдат много щастливи!Все пак са празници и е хубаво българинът поне за малко да забрави омразата и злобата.
61
3
 
18
 
! Отговори
Пияната тояга преди 5 години
Вярно е, че рускини, украинки и българки са търсени защото са красиви. Вече опира до ценностна система, възпитание и светоглед дали ще си легнат и ще правят семейство с чужденец и ще произведат потомство от ***. Истината е, че в Източна Европа момичетата живеят бедно и в нищета и прибягват до проституция и се овъжват за чичко паричко. Когато не можеш да си купиш един чорапогaщник си готов на всичко. Когато денонощно ти набиват в кaнчето, че страна ти е *** се получават комплекси.
60
4
 
13
 
! Отговори
До меметчо преди 5 години
И туркинките в България са дащни. Малко са по- задръстени от българките, но пък не ти създават проблеми.
59
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При опции българин или някой от фиджи - момичето е направила правилният избор Определено !
58
10
 
12
 
! Отговори
Българин преди 5 години
След украинките и рускините, българките са най-евтиното бяло женско месо на пазара.
57
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И моята дъщеря се омъжи за германец,синеок висок 2 метра,възпитан,толерантен-католик,гледа я като писано яйце,чудя се ако зет ми беше българин дали щеше да е същото?Съжалявам ,че не можахме да направим църковен брак,нашата църква не разрешава църковен ритуал с католик.
56
7
 
19
 
! Отговори
Аз преди 5 години
За кинти и за Юпитерец ще се омъжи!
55
14
 
12
 
! Отговори
Келеш преди 5 години
Нали знаете какво е казал Наполеон? - Всички жени без майка ми са ку*рви, но нека да не забравяме, че и тя е жена ;) Весела Коледа и Честита Нова Година, скотове!
54
3
 
14
 
! Отговори
До Радостина преди 5 години
Щом се е... с турци,значи ти е разработен задният двор.На стари години ще ти трябват памперси.
53
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия дето се оплакват, че ги бият без да ги еб*т най-веровтно е имало защо, не си избивайте комплексите тук. За нас нормалните мъже нашите български жени, майки и баби са святи, всички получават подаръци и любов от нас, а вие дето обяснявате за турци мурци араби и как ви е добре със тях сте нескопосали в живота гадни мрши и за нас е удоволствие да се разкарате от тук.
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕвреитеЕвреите все пак имат връзки в небесни места, да не забравяме, че и Господ е евреин :) Българите е достатъчно да раждат деца, а не да мрънкат и въздишат по чуждото.
51
1
 
1
 
! Отговори
? преди 5 години
Дали са ги питали може ли да публикуваме имената ?
50
33
 
5
 
! Отговори
Радостина преди 5 години
Турците са корави пичове. Мускули, огън и страст. Българите все са пияни или изморени.. слаба работа. И взимат наркотици. Турците нямат време за такива неща защото изкарват пари и любят жената денонощно. Ще си правя каквото искам. Лесна-трудна, това е.
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
секси е. мяза малко на "братчедите" от факултету
48
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турските *** нямат спирачки!Спят с кози и овце,българки коментират!Съдба...
47
8
 
25
 
! Отговори
Евреите преди 5 години
Евреите затова оцеляха хилядолетия без държава. Защото се женят само помежду си. Но българката предаде род и родина за пари. Затова евреи ще има и след 10 000 години, а българите е спорно дали ще видят 22 век.
46
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 50от 49Жена съм, та дрънкам. Обаче като гледам как се цъкат минуси на поста ми, направо ми е жал за вас момичета, че не сте случили на мъже. От друга страна, като видя такива като вас дето си мислят, че българският мъж само пие и бие, моя собствен още повече се издига в очите ми.
45
22
 
27
 
! Отговори
България умира преди 5 години
Българката е била пазителка на българщината в продължение на векове. Българката е била трюдолюбива, възпитана, уважавана и високоморална жена. Българщината умря в деня в който българката реши да си отваря краката на чужденците. И сега разни жени казват "ама ние си хващаме чужденци защото българите това или онава". Не е вярно. Познавам мъже, добри момчета, трюдолюбиви, хубави, вярващи в любовта, но сами защото ги предадохте и си вирнахте краката на западняците. Вие вече не сте българки.
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 49Айде да не лъжеш,че си жена а?По начина ти на писане си личи че си мъж!