"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата

Любовните билбордове на ЛГБТИ общността разгневиха партия "Възраждане"
Обновена: 4 яну 2019 08:31 | 3 яну 2019 20:25, Камелия Цветанова
228
"Едно нормално семейство" с три деца vs. гей пропагандата
Снимка: Колаж Facebook

Партия "Възраждане", която е единствената извън парламента, която получава субсидия от държавата, защото на последните избори събра над 1% от гласовете,  започва 2019 г. с кампания в подкрепа на традиционното българско семейство. Това съобщи Ивайло Антов от партия "Възраждане", отговорник за кампанията.

Още по темата

Кампанията включва четири билборда - два в София и два на АМ "Тракия", близо до Пловдив, които изобразяват традиционно българско семейство с три деца и с надпис: "Няма страшно. Това е едно нормално семейство".

Организационният секретар на партията Николай Дренчев обясни, че визията е сходна с кампанията на ЛГБТИ общността: "Няма страшно. Това е просто любов".

Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните седмици жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради в София - Народното събрание, Народния театър "Иван Вазов", НДК, както и във Варна и Бургас.

От "Възраждане" признават, че са били провокирани за кампанията си от любовните билбордове.

"Търсили сме някаква препратка, това е отговор на една инвазия, на един опит да се превърне в нормалност нещо, което не е", коментира Дренчев.

По думите му гей пропагандата със сигурност не е любов, защото любовта създава живот.

Дренчев посочи, че членовете на семейството също са снимани в гръб и на същите места, а по-късно ще ги обърнат с лицата им.

"Разходите за тези билбордове ще бъдат покрити от субсидията на партията", посочи той.

От партия "Възраждане" изразиха притеснение от "чудовищния демографски срив" и отбелязаха, че държавата трябва да пази семейството като златно яйце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
10
 
! Отговори
Ruseborn преди 5 години
До До Ти, ***, арабския прираст за германски ли го смяташ?
73
15
 
1
 
! Отговори
Хилдебранд Братанов преди 5 години
Айде сериозно.Германия и България са в подем и това кара руските и американски спекуланти да умират от яд.
72
2
 
7
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
А за просветения от долу: ран-ът няма как да е план приет от народното събрание защото такъв съществува само в главите на просветените и нарушава единението на единствената им мозъчна клетка. Ричард Ран дойде в българия и обясни какво ще се случи след 30 години при провежданата политика на ниски доходи, корупция, *** (вече втора декада на "ромското включване" тече) и мутризация.И по всичко личи че е познал, защото въпреки предупрежденията тази политика продължава да се прилага.
71
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Хомосексуалността е друг вид сексуалност. Хомосексуалните не ми пречат защото аз ме съм хомо и нямам притеснения за наклонностите ми. Въпроса е защо сексуалността се налага да бъде афиширана... Не ме интересува кой в чий дупки бърка... Но билбордове...
70
5
 
7
 
! Отговори
kalinganev преди 5 години
До 89Анонимен, кои сме ние "вас"? Ангел Джамбазки е от ВМРО-БНД. Ние сме Възраждане и не отговаряме за неговата сексуална ориентация.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 90ДАНО да си прав! Аз за сега си оставан анти-"родолюбски" настроен но приветсвам всяка позитивна промяна в България! Още я нама - ЧАКАМ!
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гей 88Традиционно българско семейство е почти унищожено от истинските "български" родолюбци които продължават с анти-семейната си политика! резултатите са на лице, българите в чужбина се увеличават а в България - рязко намаляват! Хората пишешти тук против тези билбордове не могат да смелят че проблемЪТ не е в тях но нарочно се изопачава да да глутнат куката за кой ли път! Който е роден гей си е гей - жив и здрав! Който не е роден гей, никога под никакви обстоятелства няма да стане!
67
2
 
3
 
! Отговори
До 87 преди 5 години
Аз съм оптимист и до сега не съм сгрешил.Младите българи са много умни и работливи , а вече и фирми за милярди(не милиони) изградиха.Скоро олигарсите ще фалират , под натиска на новите българи.
66
14
 
6
 
! Отговори
Гей преди 5 години
Абе, някой горд българин може ли да ми обясни какви са тези изконни български ценности и какво се разбира под "традиционно българско семейство"!? Освен да мрънка, злобее, мрази, да тарикатлува и да се скътава...какви други традиции имате?
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 84"а съм горд българин"Чудесно! Но бъдещето не е на страната ти! Ако още не виждаш скоро ще те захапе! Така са те цанили българските родолюбиви депутати а не гейовете!
64
3
 
2
 
! Отговори
До Ганев преди 5 години
Свери си часовника , Германия записа прираст на населението за 2018г. и те работят усърдно по този проблем.
63
2
 
5
 
! Отговори
До 80 преди 5 години
Видях ги при мои колеги с по три и четри деца , които се трудят в България и не мрънкат , като тебе.Аз очаквам дете и съм горд , че ще се роди в България.И не , не съм от гроб или бсп , а съм горд българин.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цецо 81Ще пропаднат ако не виждат реалната заплаха за България и българския народ - определено не са гейовете а "българските РОДОЛЮБЦИ"!
61
2
 
14
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Възраждане се утвърждават като единствената националистическа партия у нас. Мишоците от Обединени патриоти са на власт вече сума време, а новините на турски, гей парадите и билбордите вървят с пълна сила. Тези (от Възраждане) засега изглеждат свестни, даряват си субсидията за инвитро процедури. Дано не се окажат поредните, но и лидерът им изглежда стабилен. Надявам се да не "пропаднат" и те по някое време.
60
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Позор 79"българските ценности"Къде ги видя тези български ценности? По време на делириум в софийското изтрезнително на улица "Прохлада"??
59
12
 
3
 
! Отговори
Позор преди 5 години
Това е нагъл позор , унижаващ българските ценности.Точно тези псевдо родолюбци най често са бездетни мързеливци , които пребиват родителите си и им крадът пенсията.
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е тръгнало ще се изпотрепете/избиете сами преди да бъдете 'префасонирани" в гейове! Мислете с мозък а пастето мажете на филията! Който с пастет "мисли" е в консерва!
57
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Васил 74"правиха концерт пред НДК в защита на семейните ценности"Бълнуванията на един тесногръдко! А защо "държавата" ни *** (благодарение на истинските родолюбци) не защити семейните цености като например с едно качествено здравеопазване, съдебна, образувателна и социална система като на Запад???? Защо българите на Запад се размножават а в *** - абортират! Пак ли гейовете са ни виновни за простащината по пътищата която ни убива??
56
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гананьовецът забрави че и през "кюмюнизмЪт" си ги имаше такива "жаргони" - така им викаха по "партизански". Парцалев, Драгойчев, Е. Димитров, В. Найденов и много други заслужили артисти от Народен Театър! А по "православните" ни християнски манастири що става - възелинЪт на халките, това става. Гейовете не са никакъв проблем, основния проблем е простотията, силияндурията и тесногръдието на почти всички помургавели "български" гананьовци! Те самите едвам се понасят - от родолюбие и моралЪ!
55
14
 
9
 
! Отговори
Марина преди 5 години
'Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните седмици жители на няколко големи града у нас. ' - Нищо скандално няма в билбордовете, но на всички ни стана ясно колко неутрална е тази медия... А за глупостта на 'Възраждане' ...цяла книга може да се напише. Понеже гей хората са виновни за демографската криза, а не простотията, злобата и корупцията.