Заплашва ли Войводиново етнически мир у нас?

Законите трябва да се спазват, категоричен е Юлий Москов
Обновена: 10 яну 2019 22:32 | 10 яну 2019 22:06, Красимир Ангелов
102

6651 гледания   |  Още видео

В ромската махала на Войводиново вече втори пореден ден продължава акцията по събарянето на незаконните къщи. Проверките на незаконните жилища там се засилиха след като две момчета нападнаха и пребиха военнослужещ. За щастие на пострадалия е извършена успешна лицево-челюстна операция и до 10 дни се очаква да бъде изписан от болницата. Възможно ли е обаче ново етническо напрежение между ромите и останалите български граждани?

Още по темата
"Етническият конфликт е абсолютно нормален. Засега са искри, но могат да се превърнат в огън. Политиците са причина за това. Те вече се чудят какво да правят. Не оставиха държава. Политиците употребяват нас българите. Народът не трябва да тръгва на линч. Живеем в правова държава, която има закони. Не бива да обвиняваме хората без доказателства. Ромските гета са оформени от политиците. Каракачанов е вреден за България – трябва да си подаде оставката", отбеляза журналистката Кремена Будинова в "Денят ON AIR".

Журналистът Юлий Москов изтъкна пред Bulgaria ON AIR, че във Войводиново едни престъпници направиха опит да убият един военнослужещ.

"Няма етноси, няма българи и роми. Те трябва да отидат в затвора. Всеки опит да се политизира тази тема е излишен. Престъпниците са братя. Те обявиха пред съда, че са неграмотни. Казаха пред съда, че работят. Те не са положили нито грам усилие да се развият. Законите трябва да се спазват, дори и принудително", подчерта той.

Какво още казаха двамата журналисти вижте в следващото видео
 


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
3
 
! Отговори
Т.Петков преди 4 месеца
Трябват повече хора като Каракачанов, за да се оправят нещата. Иначе ни чакат лоши времена. Ако не се вземат адекватни мерки от страна на държавните органи, рано или късно народът ще направи необходимото, но ще бъде страшно.
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
трябва да се върнат строителни войски, за де се учат на професия , подчинение и дисциплина!!!
19
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Каракачанов е вреден за България – трябва да си подаде оставката", отбеляза журналистката Кремена Будинова в "Денят ON AIR"."
Точно пък Каракачанов не трябва да си подава оставката, а трябва да бъда всячески подкрепен. Защото единствен той каза истината за *** и техните безобразия. Оставка трябва да си подадат журналисти като Кремена Будинова, които манипулират обществото в полза на антибългарски сили!
18
1
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 4 месеца
Добре е, че искаме всички да спазват законите, но е добре е и тия закони да се оправят според потребностите на обществото. Как така се оказва, че къщите в ромската махала във Войводино са до една незаконни, а всички са свързани към електроразпределителната мрежа. Не е ли време да се приеме законово разпореждане сграда, която няма поне право на строеж да не се свързва към електрическата мрежа и водоснабдяването. Ето ти стимул за тези, които строят незаконно да спрат да го правят.
17
6
 
2
 
! Отговори
данъкоплатец преди 4 месеца
Сега е редно целият наличен български Катун,по някогашния пример на" Сашо Нереза и приятели" да се изсипе пред"Коня" с каруци,с коньове, кучета,котки -кой каквато твар има в двора си,и да направят едно голямо "бдение" за 5-6 месеца,с"гладуване",за да привлекат на своя стана вниманието на света,за да разберат какво става у нас и колко добре се живее!
16
1
 
17
 
! Отговори
Дедо преди 4 месеца
До Търтей

Ааа,недей.От * да * има разлика от небето до земята,както и при българите.В нашето село има две семейства-помагат,питата,косят,подрязват клоните на черниците,събират сеното.Даваме им пари за работата,естествено,но те сами идват и питат.Ходят по другите села за същата работа или къде каквото има.Добри,разбрани хора.Всички ги знаем.Кога имат нужда,даваме им яйца,месо,ракиика.Бе помагаме си взаимно.Ама тука иде реч за другата крайност...!
15
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
фашиста Каракачанов веднага на съд!!?
14
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много от тях са напуснали скотския начин на живот. Работят и живеят незабележимо. А тези, които са в гетата са най изпадналите и неспасяеми. В Чехия преди време оградиха гегата и който иска да си живее си стои там без да разваля града или населеното място. Тези които искат да живеят в града, са задължени да спазват ред иначе обратно зад оградата. Много е просто.
13
4
 
26
 
! Отговори
това съм аз преди 4 месеца
Не знам защо тези роми по времето на Тодор Живков работеха и не смееха слива да откраднат а този когото хванеха в кражба .братята му след съвет в милицията не можеха да го познаят Да видим друг дали ще се осмели да краде За убииство от ром от Белене не излизаше
12
2
 
29
 
! Отговори
краси преди 4 месеца
мир няма. Ние си знаем вече. Те не искат да чяст от тази Държава. Те не желаят да дадат своя дял за една по-добра България. Те искат просто да живеят на моя гръб, да откраднат чантата на жена ми, да изнасилят баба ми и дъщеря ми, да им плащам тока докато ме псуват. Уви Държавата в лицето на партиите ги подкрепя всячески и всичко това с една проста цел. Разделяй и владей...
11
21
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 4 месеца
самите БГ-та са некакнени гости по тези земи
Но движени от злобната си омраза - няма да е за още дълго да са по тзи земи.
10
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бе много ви стана жал изведнъж за тия деца?
Нали ги гледам в ромските махали - не им дреме за собствените си деца. Въргалят се полуголи в снега и никой не ходи да ги прибира. Българи ги водят насила в училище след няколко дена родителите му го спират.
Чупят или изкривяват насила крайниците на собствените си деца, за да изглежда по-жалко и да го курдишат някъде да проси. А на родителите им не им дреме за него.
Пращат дъщерите си за проститутки в Германия. Това хора ли са?
9
20
 
4
 
! Отговори
A be преди 4 месеца
Тъй както вървят нещата утре и българите ще гоните от къщите им и без това плащаме данъци 120лв. за една къщичка останала от бащите ни и ще излезе, че не е собственост.Това е феодализъм.Кои сте вие държавници.
8
1
 
12
 
! Отговори
boko bo преди 4 месеца
За тях и други подобни решението е само едно. Бай Тошо и омразният сой строй го знаеха и прилагаха. Сещате ли се? По-възрастните го помнят. С особенно добър начин се прилагаше в провинцията и нямаше изключения. Всичко друго са дрънканици и схеми за източване. Днес обаче не става. Просто мислете като гласувате другият път. А не! Оп са част от проблемът, а не от решението. Същото важи и за БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака. Тук слава богу не е САЩ с две партии.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Съборите им къщите и решихте проблема. Сега вече бай ще си построи законна къща и ще заживее нормално. Браво, умни сте!
6
19
 
3
 
! Отговори
до 21 преди 4 месеца
Така е повечето БГ-тата са изтъкани от садистична злостна омраза.
Господ го вижда!
5
16
 
1
 
! Отговори
до 16 преди 4 месеца
Несравнимо по-лошо е възмездието на Господ за гонението на деца !
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 15

Завиждам, че си присвояват парцел строт незаконно връзват се към ел. мрежата незаконно към ВиК също, не плащат никакти данъци.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 15 не си видял нищо още... Палките чергата и ще стане лошо
2
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тепърва ще берете плодовете на историческата глупост "възродителен процес" която спретнахте срещу турците. Всичкото това което става е негово следствие. Никой не ви е виновен. Да ви видя сега как ще се справите с ромите които няма къде да изгоните, не може да надникнете по раждаемост и няма как да ги преименувахте защото повечето се имат за българи. Осъзнахте ли какво направихте и какво ви чака? Претопяване. Пак ще сте българи, но не толкова бледолики.