В Казанлък поискаха пълна забрана на каруците на пътя

Жителите на града излязоха на пореден протест
2 фев 2019 21:00, Анисия Иванова
38

Пълна забрана на движението на каруци и промяна на Закона за движението по пътищата. С това искане жители на Казанлък излязоха на пореден протес днес.

В края на миналата година двама младежи от региона загинаха след катастрофа с каруца.

Тогава бяха събрани над 700 подписа с искането за промяна на закона, но до ден днешен нови регулации няма, припомня Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
proNus преди 5 години
Мы представляем отличные услуги прокси-серверов пакетами. Вам лично требуется постоянный индивидуальный прокси для работы в Instagram, Вконтакте,Однокласниках или Авито? Вы интересуетесь букмекерскими ставками или покером? SEO,SMM, по настоящему безопасный серфинг либо другие темы? Значит вы по нужному адресу. Мы предоставляем анонимные, элитные, прокси-сервера с качественной круглосуточной поддержкой. Данные прокси подходят для разнообразных программ,сервисов, социальных сетей, онлайн игр и не только. Авторизация по логин - паролю или IP адресу. Стремительные прокси ipv4 и ipv
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има закони,но няма контрол за спазването им.Към закона да има допълнение за вида наказание,когато не се спазва.....мнооооого пари ще се спестят и ще има ред!?
24
0
 
9
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
Кметовете на всички градове в България не смеят да пипнат каруците.Те са забранени в София и какво от това.Щъкат си безнаказано.Докато има само мирни протести-резултати няма да има.На политиканите тези протести им мибават покрай ушите,дори не влизат в едното ухо и да излизат от другото.Жълтите жилетки във Франция се организираха и си издигнаха свои кандидати за евродепутати,а у нас синекурни политикани се боричкат за брюкселско спокойно местенце.Затова и всичко е по старому.
23
3
 
4
 
! Отговори
Пепеляшка преди 5 години
НЕ, да се забранят автомобилите!Обаче от КАТ да следят за ограничението от 30км/ч , за зимни подкови и дали им светят очите на конете (и дългите, и мигачите).И разбира се от НСО да обявят обществена поръчка за нови каляски, че старите са заприличали на тикви.
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-напред трябва да бъдат махнати каруците на територията на град София, от центровете на по-големите градове и от главните пътни артерии.
21
1
 
20
 
! Отговори
Shark преди 5 години
В цялата страна трябва да бъдат забранени каруците. Ама ГЕРБ не го прави защото си поддържа електората, избори идват.
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
асфалтовите пътища не са за този вид транспорт,ако пък са,тогава трябва да имат същите отговорности като другите,шофьорска книжка,гражданска,данък,винетка и т.н.Но по принцип са предпоставка за птп заради скоростта и обема си.Предназначението им е да прибират селскостопанска продукция и поради това,трябва да се движат само по селскостопански пътища,не да се използват за транспорт между населени места
19
1
 
25
 
! Отговори
Не само в Казанлък! преди 5 години
В цяла България трябва да се забранят! Едно, че се ползват само при кражби, те замърсяват пътищата, а подкованите коне рушат пътната настилка. Много често каруците създават предпоставки за ПТП, а отговорност не носят. Защо каруцарите не плащат винетки, те не ползват ли същите пътища, които се ползват от МПС? Защо не плащат гражданска, по тяхна вина има убити хора? До кога ще има двоен стандарт в България?
18
1
 
16
 
! Отговори
Тончо преди 5 години
Народа иска, ама кой го слуша. За да стане това, което народа иска, трябва кураж, смелост и държаеност. А Това не за тукашната мафия.
17
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в София искаме забрана на каруците! Борисов чуваш ли , това е Столица в Европа не е Индия!
16
0
 
12
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 години
Ало вестникарите, гледам имате нужда спешно от редактори. Мога да ви помогна, и без това с доста пари от ГЕРБ се финансирате, можете поне да осигурите на читателите си правилен език, че само с правилни новини няма да стане !
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само рикши.Никакви каруци.
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каруците никога няма да бъдат забранени инак маннгали *** геййове и темподобни ще писнат за правата си и техните защитници ще ви шамаросват ;)
13
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете селяните на мира,с нищо не ви пречат каруците,а имат и светлоотразители,както при велосипедите!Сега вече и до селяните опряхте,сякъш другите проблеми са малко! Непрекъснато удряте по малките хора,защото няма как да се защитят,нали!
12
4
 
9
 
! Отговори
Мариела преди 5 години
Аз съм кореняк софиянка от село Бабунчево, махала долно нанагорнище, Руенско.
11
12
 
7
 
! Отговори
Безпартиен преди 5 години
Ако бяха БКП на власт, положението щеше да е по-добре. Инструкции: 1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се споменават в негативна светлина военните самолети на Русия, а действията й да бъдат отъждествявани с комунизъм.2. Да се ползва опера със включен VPN. 3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри. 4. Плаща се за 50 коментара.
10
2
 
18
 
! Отговори
ХАХАХА преди 5 години
До МариелаА в провинцията искаме забрана за пришълци от София!
9
2
 
36
 
! Отговори
Дядо от село преди 5 години
Каруците са , средство за криминални дейности ! Минаха ония времена, в които се ползваха каруците, за прибиране на бостаните и собствената царевица ... Сега ми се плаче ,как никой не обръща внимание на проблема ...
8
1
 
23
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
или поне да бъдат ограничено до пътища минаващи за офф роудно ако имаше стабилна институция по закрила на животните тези недохранени изтормозени животни трябваше да бъдат конфискувани от не способните да се грижат за тях собственници
7
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не става. Няма как комунистите да допуснат България да е добре. Искат да ги стреляте."Тази власт с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем"