След Съвета: Коалицията стабилна, продължаваме напред!

Цветанов говорел и с БСП, и с ДПС - от политическа култура
66
След Съвета: Коалицията стабилна, продължаваме напред!
Снимка: БТА, архив

Управленската програма ще се изпълнява, коалицията е стабилна.

Това обявиха лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и съпредседателят на "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов след Коалиционен съвет при премиера Бойко Борисов.

Още по темата
Съветът продължи точно час, предаде "24 часа".

"Не зная дали БСП ще участва въобще в парламентарните избори", каза Цветанов по повод бойкота на социалистите.

"Аз съм провел разговор и с ДПС, и с БСП", подчерта той.

По думите на Цветанов това е част от политическата култура. "Ще продължа да водя разговори и с ДПС, и с БСП", допълни той.

"Обсъдихме това да не разчитаме на БСП, които играят на варианта "иди ми, дойди ми" и смятат, че през парламентаризма може да си правят предизборната кампания за евроизборите или за предстоящите местни избори", коментира пък Каракачанов.

ГЕРБ и Патриотите обсъдили да съгласуват законодателните си програми и да стегнат дисциплината в парламента.

"Решихме да действаме така, че да докажем, че парламентаризмът няма алтернатива, че да отсъстваш от парламента не е решение, дори когато си опозиция", коментира лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Според него работата в парламента може да тече по-стегнато и делово в отсъствието на БСП.

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов не е откраднал и една вафла, другарю ***.
35
0
 
20
 
! Отговори
За какъв преди 5 години
Парламентизъм говори, като всички решения се взимат от един човек? Това е диктатура
34
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко взимане на властта от БСП, връща развитието на държавата минимум с 10 години.
33
5
 
23
 
! Отговори
До 33 преди 5 години
БСП е алтернативата!Както виждате в дясно няма читава политическа сила,която да има доверието на народа и която да ги замести.Най-голямото зло в момента са ГЕРБ.Техните кражби,лъжи и фалшификации вече минаха всякакви граници.
32
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МРЗ не е 430, а 560лв. РУСКИ ***! 430 може да е в Русия (всъщност май е още по-малко).
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък Борисов вече е поднесъл цветя пред паметника на Левски,защото довечера там ще бъде президента,а светиня МУ няма да понесе това присъствие.
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феновете и защитниците на ГЕРБ първо да прочетат автобиографиите на господарите си, които са се докопали и добрали до властта именно защото са били с комунистическо минало преди това, както и фамилиите и приятелите им, на които дължат таботата си и постовете си. Архивите говорят със страшна сила! :) А това как вече в днешни дни са си кръстили партиите и на какви се правят, е другата важна истина.
29
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП е абсолютното зло за България.
28
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За каква стабилност става въпрос в най- бедната и корумпирана държава от ЕС?
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Алеко Константинов еше жив най-вероятно щеше да напише - "Бай *** прави избори в 21 век" Така ще имаме възможността да прочетем "новият" персонаж, който е наследил от своя предшественик уникална политическа култура и невероятна способност да сменя политическите си "възгледи" по няколко пъти на ден. Този Бай Боко си има политическа свита, подобна като тази на своя предшественик - Гочолу Цветанов, Дочолу Каракачанов и т.н. Дали сме се променили в 21 век и то като страна в ЕС?! Не мисля
26
1
 
24
 
! Отговори
най- бедните в ЕС преди 5 години
Какво стана с МРЗ от 430 лв. нето?И тя стабилна, нали?А депутатите си увеличиха заплатите с 300 лв. Депутатите си вдигнаха заплатите с почти цяла МРЗ.Как така сме с най- ниската МРЗ в цяла Европа, а някои твърдят, че сме стабилни.Най- бедната страна в ЕС е стабилна???БЕДНОСТ И СТАБИЛНОСТ!
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До изнервен 24Пречат ли ти БСП, платен герберски ***? Защо ти пречат? Защото ви вадят кирливите ризи. Вие всичките сте с кирливи ризи. И не ви харесва някой да ви сочи грешките, провалите, далаверите. Те нямат край. Нямате министър или депутат, който да не се е издънил. Нямате право да грешите. Не сте нови. От 10 год. сте в управлението.Какво стана с Горанов?
24
3
 
18
 
! Отговори
Как няма да е стабил преди 5 години
на, сега разтурят ли я, повече парламент няма да видят, ще цоцат докрай!
23
15
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 22. Айде и ти като типичен *** взе да говориш от името на целия народ. Кой си ти бе, ***, та реши какво мислят останалите? Всъщност какво мислят се вижда на избори, когато казват кого харесват най-много.
22
1
 
19
 
! Отговори
НА МАФИОТСКАТА ВЛАСТ преди 5 години
трябва да се сложи КРАЙ. НИКОГА повече не трябва да се допускат до власт такива НЕУКИ, НАГЛИ И ПРЕСТЪПНИ ИНДИВИДИ. Даже и те се заиграха с враговете на БЪЛГАРИЯ - ДПС. В ЗАТВОРА им е мястото
21
20
 
2
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
До 18. Скандалите ги прави точно БСП, кондом червен. Преекспонират или си измислят проблеми, които ги има във всяка държава, и така създават впечатление, че има страшен хаос. В коя държава, ти ми кажи, ги няма - Великобритания, Франция, Германия, САЩ, Гърция, Турция, Русия и т. н. Така е при демокрацията, но това не значи, че при всяка дреболия трябва да сваляме правителствата. Те БСП най-лесно ще падат тогава.
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма смисъл БСП да останат. ГЕЙРБ и ДПС си приемат каквото си искат и ако не им стигне глас, купуват ОП, ОП или Магарешки.
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде е това продължаване напред? Те са в едната посока, а народът в противоположната, ама кой го пита народа как оцелява.....
18
16
 
1
 
! Отговори
Боко преди 5 години
И какво мислите, че ще случи като сте се изпразнили с драсканиците си най-различни плювачи на сегашното управление. Амиииии, нищо. Защото вие сте никои и от вашите писанки нищо не зависи.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стабилно обедняваме, стабилно измираме, стабилно оскотяваме, стабилно ни се отнемат права и привилегии, стабилно управляващите си разпределят порциите, всичко е стабилно.