Борбата за здравето на Коки продължава, да му помогнем!

Юнакът празнува рожден ден тази неделя, става на 5 годинки
Обновена: 21 фев 2019 10:47 | 21 фев 2019 09:52, Александър Попов
13
Борбата за здравето на Коки продължава, да му помогнем!

Кампанията за лечението на малкия Калоян Казаков продължава. Коки страда от вторичен недоимък на лактазата, нецелиакична глутеновата непоносимост и детски аутизъм. Към настоящия момент, здравето и животът на детето се крепи основно на дарения, които правят осъществяването на необходимите терапии възможно.

Семейството на детето постигна известен напредък в последните месеци.

"Коки има огромен напредък! Вече познава азбуката, брои до 40, познава количествено предмети до 10. Разбирането и говорът са напреднали много. В момента се работи върху въпросите и отговорите. Предстои му втора вливка на стволови клетки в началото на април. От клиниката искат сумата от $16 000 да бъде преведена до 20 март, за да се потвърди часът", споделиха от семейството на детенцето.

Майката на Коки разясни, че е получила разрешение за вливане на стволови клетки, след успешния процес на хелиране.

Единствената мечта на семейството е детето им да живее пълноценен живот. Коко има рожден ден тази неделя, става на 5 годинки. Родителите не спират да се борят за неговото здраве, нека всеки, който може да помогне - да се включи в тази борба. И да направим най-добрия подарък за рождения му ден.

Последният и най-ефективен за Коки и семейството му начин за дарение, е чрез специализираната онлайн платформа на фондация Help Karma.

Можете да дарите и на банкова сметка:

IBAN:BG89PRCB92301049318117
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк
Калоян Пейчев Казаков

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: КокиКалоян Казаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
11, в такъв случай родителите просто пробват на посоки.И аз не знам аутизмът да се лекува.
10
1
 
3
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Аз много искам държавен представител от Мин. на здравеопазването да обясни, налага ли се в този случай събиране на средства."Тъй като аутизмът не е болест и също така нито една терапия не е призната официално, като ефективна- МЗ няма как да дава пари за лечение. Хелирането например е доста опасна и високо рискова процедура по извеждане на тежките метали от организма. Стволовите клетки не знам как помагат. В такива случаи цялата отговорност лежи на родителите.
9
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
На 5 годишна възраст повечето деца не познават азбуката и не могат да броят до 40, но не се смята, че са ненормални, съвсем нормални деца са... написали сте го така, все едно детето е със забавено развитие, но явно не е, дори е по-развито от повечето си връстници.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз много искам държавен представител от Мин. на здравеопазването да обясни, налага ли се в този случай събиране на средства. Ако да, то защо и колко. И колко други деца също в момента имат такава нужда.Смятам, че като граждани имаме право на истина.
7
0
 
3
 
! Отговори
a преди 5 години
А какво стана - излекуваха ли го от гъбичките, за които се събираха пари предния път?
6
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Аутизмът не е болест, а прихично състояние. Не се лекува с вливане на стволови клетки. Просто не се лекува.
5
1
 
4
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Аз имам следния въпрос - Защо само на Коки си пускат публикации тук, нали има и други деца които имат нужда от помощ. От там веднага следва на кой е дете?
4
2
 
6
 
! Отговори
Стоян Донев преди 5 години
Успех и сили, Коки! С теб сме!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да отидат да събират дарения в Парламента!Там е пълно със състрадателни, духовно извисени, морални, граждански ангажирани, щедри хора, според които стандартът ни на живот се подобрява, доходите скачат всяка година, животът е прекрасен..., за тези хора в Парламента няма да е проблем за 1-2 дена да съберат нужната сума.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги това се питам при тези кампании. Особено когато говорим за деца. Нали лечението им следва да се поеме от държавата? Поне някой отговорен фактор, на който му се плаща, да обясни, защо се налагат тия кампании!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здравето и живота на детето се крепи на дарения.А къде е държавата?