Вървят ли заедно обвинения в корупция на лекари и "изроди"?

Мъж публикува скандален клип за болницата в Бургас
25 фев 2019 07:00, Екип на Bulgaria On Air
81

Мъж от Несебър публикува скандален клип в социалните мрежи.

За преглед на баба му в Спешния център в държавната болница в Бургас той е трябвало да заплати такса от 10 лева, а възрастната жена е разкарвана от регистратура на регистратура, докато получи лекарска помощ.

В отговора на болницата пък се казва, че „това е поредният агресивен пациент, който освен права има и задължения“.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам, ама има вече доста доктори милионери, пък пациентите са недоволни. Това наистина са мафия в бели престилки, ще те оставят да умреш, ако нямаш пари.
60
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредното ***, което се прави на мъж и си мисли, че всички са длъжни да му стоят диван чапраз...
59
7
 
2
 
! Отговори
Учител преди 5 години
Каскети ни управляваха 70 г.! Комунистите избиха много учители 1944 г. Каскетите не разбираха интелигентния човек! Днес ,потомците на каскетите (социалистите) искат отново да сложим каскети и да върнат партийните секретари ,заедно с руските заводи-недоносчета. Защо не забранихме тия каскети ???
58
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най лошото е, че сме зависими от лекарите и те го знаят. Ако си плащаш ще ти обърнат внимание и ще живееш. Баща ми си плащаше на ортопеда - хирург да му направи качествено операцията, и не бе една а три. И можеше да почака с другите две но оня трябваше да *** и да си купи още ланци на които може да го обесиш. И така отложихме химиотерапията, и стана прекалено късно за него и си умря човека. Да му тежът като котва всички ланци на ония свят купени с парите на горките болни.
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няма хуманност ,,, васички станаха пазачи, секюрити и охраха..здравеопазването е 10000% търговия ...лекарите и те са плод на държавната политика,,да не споменавам и манталитета
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Учителите пък само преподаватели, защото не учат на някаква своя наука, всичко е чужди постижения."За трети път ти казвам... Стани учител тогава и взимай техните пари!
55
2
 
6
 
! Отговори
Двойкар преди 5 години
Аз съм двойкар, завърших училише едвам с 300 зора, имам среден успех 3.00 в дипломата, че тати е военен и изпече 2 агнeта на един влиятелен комyнист, който принуди учителите да ми пишат 3-ка. Те военните са свикнали така да правят. Знаят, че номерът минава в тая държава и така и затова драпат със зъби и нокти да си я запазят тая кoчинкa такава каквато сами са си я направили. Всичко е по-лесно така, без да се учи! Мръсни учители! Казвам се Галиташо. Смесено е на баба ми Галина и дядо ми Ташyнко.
54
3
 
2
 
! Отговори
До 58 преди 5 години
Тогава нека този, който е изобретил заваръчния апарат да си работи само той с него! Също и инженерите може да се включат или да си изобретят такива роботи. Учителите пък само преподаватели, защото не учат на някаква своя наука, всичко е чужди постижения.
53
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно е. Завистта е една от основните черти на българите.
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До там са я докарали тая държава, че вече има прекалено много хора, които не са в състояние да си дадат ясна сметка, че не става само с произвеждане на овчaри и метaчи и заварчици и шoфьори и водопроводчици. Трябват си всички професии. Ама заварчикът не се замисля, че някой е трябвало да му изобрети заваръчния апарат. Че ако е трябвало той сам да измисли електричеството, с неговия акъл планетата щеше да загине. И после завижда на инженерите и иска повече пари от тях.
51
3
 
1
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
До 51 Това да има полиция, армия, и др подобни, не го решават хората в тези структури.
50
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждам пропагандната машина отново е впрегната в оплюване на учителите. Антибългарите само това искат - невежи и необразовани българи, без ценности, без морал, които другите държави да използват като евтина работна ръка и държавата да се обезлюдява и да се съсипва като всички умни биват принуждавани да заминат на запад. И тук да остават само разни хора, които въздигат пошлостта и невежеството на пиедестал и обясняват как учителите били ненужни, с цел да убият държавата ни.
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова е. В България неуките и пpимитивните винаги завиждат на образованите. Дори и когато взимат повече пари от образованите. И после алчният вика "Вижте алчните!". Затова няма да се оправим скоро.
48
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей тия комунисти пак почнаха да прокарват джендъpство и да пишат коментари против ученолюбивите хора в държавата! Не се спряха пред нищо в името на идеята да направят нацията ни необразована и алчна за пари!
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учителите, лекарите, полицаите, политиците, държавните чиновници, ромите и майките на деца с увреждания са ЕЛЕКТОРАТА. Не могат да бъдат различени един от друг. Другите, един по един си отиват.
46
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СержантТи пък си се писал "Сержант", дето разни сержанти шапкари са най-излишните хора в тая държава, само взимат пари без да работят НИЩО и си тръгнал да пишеш коментари и да очакваш някой да ти слуша пpостотиите.
45
5
 
4
 
! Отговори
До 48 преди 5 години
Едно изречение не можеш да подредиш правилно пуууу.... " учителка " куневска заплатаджийка. Ти си неоспоримото доказателство за тъпотията на днешния учител. Добре, че се включи с някакви опити за разсъждения, да те видят хората
44
1
 
11
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Докато търговията е намесена ни образование, ни здравеопазване ще има. Ни държава. Алчността ще унищожи света.
43
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"То защото сте големите учители, за това образованието ни го няма никакво Иначе джендърство да прокарвате много ви бива. Нищо и никой не учите вече, само влачите, изцеждате паричките ни от бмджета. Затова и производство никакво нямаме, нааам ви некадърна антибългарска"Хубаво де, пак те питам... Ти защо не стана учител? :)))Ахахахах!!! Стани един учител, като толкова им завиждаш. Оооо, ама не можеш, нали? А защо не можеш? :))) Нали си през кoмунизма учил даже, когато според теб са били умни.
42
5
 
8
 
! Отговори
До 46 преди 5 години
То защото сте големите учители, за това образованието ни го няма никакво Иначе джендърство да прокарвате много ви бива. Нищо и никой не учите вече, само влачите, изцеждате паричките ни от бмджета. Затова и производство никакво нямаме, нааам ви некадърна антибългарска